Biz Ne Oynuyoruz ?

son 3 senedir kesintisiz her maçı izlemek için otururum ilk 20 dk etrafımda kimse sohbet ederim.

iğrenç bir futbol ortaya koyuyoruz.

taktiği geçtim bari ilk haftalarda top oynayan adamları düz bir futbolcuya dönüştürmesek.

hemen kovulmali ... terimin adi dahi anilmadan , turk olmayan bir teknik direktor getirilmeli . acele ve bekleme yapmadan

Her sene eksik kurulan bir kadro var.
Bu sene lig içiyiz diye yeterli bir kadro dedik. Ona göre de iyi kuruldu dedik eyvallah da bu kanatlarla zor da dedik, bu bekler ne olacak da dedik. Üç sezon orta saha sıkıntısı çektik, bu sezon tam oldu derken bu sefer de kanat işinde işi berbat ettik. TR liginde hızlı,akan kanadın olacak arkadaş. Hele de duran top ve korner organizasyonunda zayıfsan bu şart oğlu şarttı, yapmadık.

Bunun büyük ceremesini çekiyoruz.
Ya da skor değiştiren oyuncun olacak.
Gerçek bir on numara...

Biz bu bölgeleri elimizdeki isimlerle yamalamaya çalışıyoruz. Sana un, süt verip çilekli pasta yap bundan diyorlar özetle. Tekrar ediyorum, kadro kalitesi kötü değil, lig için yeterli ama şampiyon olmak isteyen bir takım için eksik. Üstüne sen o eksikliği yanlış kişilerle gidermeye çalışırsan bir yerde patlarsın. Mertens'in konumları gibi misal... Belki forvet oynasa şu dokuz maçın tabela karşıtlığı bambaşka bir şey olacak, İcardi yerine daha doğru tercih olan kanat transferi yapılacaktı...

Keşke bu planlamada hocanın ne kadar etkisi var bilsek. Sadece gördüğümüz sahadaki yansıması. Hocanın bir hatası var evet, çok çabuk sosyal medya etkisi altında kalıyor. İyi kötü çok az ismin oynadığı istikrarlı kadroyu onların isteğine göre şekillendirmesi bugün biraz ayağına sıkmak gibi oldu. Umarım bundan da ders almıştır.

Başkalarının gönlünü hoşnut etme hocam, işler iyi giderse kendilerinden bilirler, kötü giderse de seni yerler. Şekil A'daki gibi. :)

Devre arasina kadar beklemekde fayda var, su an td degisikligi daha cok zarar

Ilk basta bir uzun top sevdasi vardi bakti olmuyor vazgecip yerden onamaya calisti, suan ise topu kanatlara ver ve bol bol orta kesin futbolu oynuyoruz.

Görende icerde iki metrelik forvetlerimiz varda kafa gölü atacagiz sanar. Gerci ortalarin ücte ikisi rakip oyunculara gidiyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antalya macindan umraniye macina kadar kötü oynadik

Daha sonraki sürec icin bana göre trabzon macindan itibaren iyi bir oyun vardi

Sirayla gitmek gerekirse trabzon macinda cok iyi oynadik cok kacirdik ama oyun olarak cok iyiydi takim

Bir sonraki hafta antep’e karsi cok iyi bir oyun izledik,hatta 10 kisi kalmamiza ragmen takim 11’e 11 gibi oynadi

Daha sonra kasimpasa maci belki de en iyi macimizdi

Ligin gol yemeyen takimi konya’yi öyle ya da böyle maglup ettik

Adana demir macinda bana göre kötü degildik gol eksikti hatta sansizlik diyebilirim mertens bos kaleye atamadi

Bu sürec te en kötü macimiz kayseri maciydi

Uzun lafin kisasi abartildigi kadar kötü durum da degiliz

Fikstür avantaji bize gececek ligin ikinci yarisinda

Maç Maç bakmamız lazım

Antalya maçında tutuktuk, ligin ilk haftası mevsimsel bir zor deplasman ve kötü oyuna rağmen 3 puan.

Giresun maçında biraz rakibi küçümseme yine oyunun tam oturmaması ve Okan hocanın yanlış değişiklikleri ve bireysel hata mağlubiyet.

Ümraniyespor maçında rezil bir ilk yarı Okan hocanın doğru değişiklikleri ikinci yarı biraz daha iyi olan Galatasaray ve kazandık

Trabzon maçında bence çok iyi bir oyun oyunu domine ettik ama gol yollarında ki oyuncularımızın yetersizliği beraberlik

Gaziantep maçında resmen hakem katliamına uğradık 10 kişi kalmanıza rağmen Okan hocanın doğru değişiklikleri ve kazandık.

Kasımpaşa maçında yine çok iyi oyun oyunu domine eden çok rahat ceza sahasına giren Galatasaray farklı bitmesi gereken bir maçtı

Konyaspor maçında Okan hoca bence yanlış 11 le çıktı Gomisle başladı ama ligin iyi takımlarından olan Konyaspor'a karşı özelikle ikinci yarı iyi oynayarak kazandık.

Adana Demirspor maçında Okan hoca yine Giresunspor maçında olduğu gibi yine skandal değişiklikler yaptı ve bu maçı kazanabilirdik

Kayserispor maçı Okan Hocanın yeni skandalı çıkardığı 11 gerçekten skandal ya şu haftaya kadar kötü oynayan bir Galatasaray yoktu aslında, Kayseri zor deplasman olmasına rağmen macera aradı Mertens, icardi ve mata üçlüsü ile kompakt oyun olmaz.

Yani kısaca Okan Hoca öyle skandallar karar verdi ki bence Abdülkerim'in Giresun maçında yaptığı hatadan farkı yok bu maçlar yüzünden 8 puan kaybettik, buna hücum oyuncularımızın yanlış pas tercihleri, formsuzluğu derken şuan bu durumdayız.

Bence bunlara rağmen iyi durumdayız ana rakibimizden 3 puan gerideyiz ama oyunun kesinlikle gelişmesi lazım Okan Hoca kalmak istiyorsan isme bakmamalı kim iyi durumdaysa o oynamalı

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasıl oluyor da her sene farklı türden bir batağa saplanmayı beceriyoruz, anlamadım gitti. Her sene ayrı türden bir arıza yaşıyoruz. Bu sene de gol atamayan, golü geçtim atak bile yapamayan bir takıma dönüştük.

O kadar uzun süredir istikrarlı iyi oyun izlemiyoruz ki artık vasat oyun bile hafızalarda iyi diye kalıyor.

Gerçek şu ki ilk üç maç çok kötüydük, Trabzon maçında vasattık iyi olsak kazanmak kolay olurdu, ancak Antep maçıyla çok çok iyi bir hava yakalamıştık. Hem harika oynamıştık, hem de hakemi yenmiştik. İvmelenerek devam etmesi gerekirdi ama Kasımpaşa maçında iyi sayılsa da yanlış yönde bir adım attık Antep maçını arattı takım. O zamandan beri de geri gidiyoruz, Konya maçından vasatın biraz üstündeydik, ADS maçında vasatın biraz altına indik, Kayserispor maçında ise geçen seneki Cimbom'dan enstantaneler izledik.

Yani asıl endişe yaratan şey takımın sürekli çok kötü olması değil ciddi şekilde düşüşte olması. Oyun giderek oturacağına ve istikrar kazanacağına her hafta bir öncekini aratıyor.

Her sene eksik kurulan bir kadro var.
Bu sene lig içiyiz diye yeterli bir kadro dedik. Ona göre de iyi kuruldu dedik eyvallah da bu kanatlarla zor da dedik, bu bekler ne olacak da dedik. Üç sezon orta saha sıkıntısı çektik, bu sezon tam oldu derken bu sefer de kanat işinde işi berbat ettik. TR liginde hızlı,akan kanadın olacak arkadaş. Hele de duran top ve korner organizasyonunda zayıfsan bu şart oğlu şarttı, yapmadık.

Bunun büyük ceremesini çekiyoruz.
Ya da skor değiştiren oyuncun olacak.
Gerçek bir on numara...

Biz bu bölgeleri elimizdeki isimlerle yamalamaya çalışıyoruz. Sana un, süt verip çilekli pasta yap bundan diyorlar özetle. Tekrar ediyorum, kadro kalitesi kötü değil, lig için yeterli ama şampiyon olmak isteyen bir takım için eksik. Üstüne sen o eksikliği yanlış kişilerle gidermeye çalışırsan bir yerde patlarsın. Mertens'in konumları gibi misal... Belki forvet oynasa şu dokuz maçın tabela karşıtlığı bambaşka bir şey olacak, İcardi yerine daha doğru tercih olan kanat transferi yapılacaktı...

Keşke bu planlamada hocanın ne kadar etkisi var bilsek. Sadece gördüğümüz sahadaki yansıması. Hocanın bir hatası var evet, çok çabuk sosyal medya etkisi altında kalıyor. İyi kötü çok az ismin oynadığı istikrarlı kadroyu onların isteğine göre şekillendirmesi bugün biraz ayağına sıkmak gibi oldu. Umarım bundan da ders almıştır.

Başkalarının gönlünü hoşnut etme hocam, işler iyi giderse kendilerinden bilirler, kötü giderse de seni yerler. Şekil A'daki gibi. :)

Bence net bir 6 numaramiz da yok. Torreira icin bazi ozellikleri tartisilir diyorum.

Taktik maktik yok bam bam bam oynuyoruz. Efsaneyi gerçekleştirilen teknik ekibe de teşekkür ederiz.

Bence net bir 6 numaramiz da yok. Torreira icin bazi ozellikleri tartisilir diyorum.
Doğru. Şu ana kadar bende öyle aman aman bulmuyorum kendisini. Ama en azından yamalı bir arkadaş değil o bölge için. Yanındaki kişi sürekli değişim içinde olduğu için de olabilir. Bir oturmuş kadro olsa belki o da daha daha verimli olur.

Senelerdir orta sahayı sırtlayacak Melomuzu, Sneijderimizi, Fernandomuzu bulamadık. O sebeple de böyle boynu bükük kalıyor o bölgeler.

Hiçbir halt oynamıyoruz desek yeridir. Farklı 1-2 oyun deniyoruz, ama ne bu oyun ne oyunculara empoze edilmiş ne de hoca tarafından tam olarak sahiplenilmiş.

Defanstan ağır ağır kısa pasla çıkıp, topu kanatlara yayıp içeri girmeleri deneniyor. Ya da çok nadir çizgiye inip orta kesilmeye çalışılıyor. Bu kesilen ortada ne ters kanat oyuncusu ceza sahasına giriyor, ne de ceza sahası içinde çoğunluk oluşturuluyor.

Saçma sapan işler peşindeyiz. 5'e 2'ye devam.

Geri
Üst Alt