Bize bu koltuklar çok !

Cevap: Bize bu koltuklar çok !

Oradaki adamı klüp malına zarar veriyor diye bir daha stada almasan ya da kombinesini iptal etsen hiçbirşey demem.Sonuna kadar haklı olur yönetim.

Bunlara sorsan herkesden milliyetçi geçinirler ama milli servete zarar vermekten geri kalmazlar.Kombine sahipleri'nin üstüne zimmetli değil mi bu koltuklar, alsınlar parasını arkadaş!! Böyle sevmeyin Galatasaray'ı, eksik olsun.

bencede alınmamalı ayıp ben ali samiyende bile koltuklara basmadım merdivende ayakta durdum ama onlara oraya takıma destek olmaya değil anırmaya gitmişler

Bunun bir yaptırımı yok mudur arkadaşlar ?

Bide bu sefer 2 kat daha fazla koltuk kirmislar. :o

Bunlar Ultraslan, Adnan Polat'ın beslediği adamlar. Muhtemelen kombineleri de bedavaya almışlardır. Hiç bir şey yapamaz bunlara Adnan.

bunların ne haddine düz koltuk koyacaksın ali sami yendeki gibi hatta ordaki hayvanları direk betona koyacaksın

Ulan açılır-kapanır koltukları bile kırıyorlar üstünde zıplayarak.

Edit: anlamsız mesaj

gereken cezaların verilmesi dileği ile...

ne pis fantazi içindelerse artık; alsalarda rahatlasalar şu koltukları ! Bir daha ki maçta vazelin sürsün görevliler bunların koltuklarına.

babam kamu malına , halkın ortak kullandıgı seylere zarar verenler için "Vatan haini bunlar!" derdi.. Harbi "Vatan haini bunlar!!"... arkadas adamlar rahat zıpla diye kapanır koltuk yapmıs.. daha niye ustune cıkarsın yazık bee..

dscf2288.jpg

uA yine kirmis koltuklari.

Ya bi de şu tellerdeki pankartlar varken ön sıradakiler maçı izleyebiliyor mu? O ne lan :D

Bir adamın onları kırması için hayvan olması lazım.

ultraslandan artık iyice nefret etmeye basladım. Ulan şu kale arkasının haline bak bide diğer taraflara bak.

Ateşli olacaz diye koltukların üstüne basmak zorundamısınız hepiniz o boslukta dursanız yine aynı hesaba gelecek

Ödettireceksin orda tespit edip hepsini tek tek

büyükbaşlarımız yine iş başında...

laaaaaa BEN COK ATEŞLİYİM HAAAA ULTRASLAAAN

Geri
Üst Alt