Bize bu koltuklar çok !

Cevap: Bize bu koltuklar çok !

Pfff.Almayacaksın böylelerini stada.Mağara adamları.:mad:

kırılan en fazla 30 koltuk ya var ya yok toplam bedeli 400 tl yi aşmaz.. uA nın tribünde yaptığı katkı verdiği şu zarardan fersah fersah fazla değilmiydi arkadasım.. basın hep taraftarı konusuyor desibel olsun cosku olsun ve bu forumdaki arkadasların dediği gibi de oldu bu uA yani maçı yaşamak gerektiğinde ıslık gerektiğinde tezehürat gerektiğinde alkış.. bunları konusun birasda ya uA da değişim var inanın buna..

Ua'nın yapacağı katkı bu kadar olur zaten.Ne katkısından bahsediyorsun sen?

kırılan en fazla 30 koltuk ya var ya yok toplam bedeli 400 tl yi aşmaz.. uA nın tribünde yaptığı katkı verdiği şu zarardan fersah fersah fazla değilmiydi arkadasım.. basın hep taraftarı konusuyor desibel olsun cosku olsun ve bu forumdaki arkadasların dediği gibi de oldu bu uA yani maçı yaşamak gerektiğinde ıslık gerektiğinde tezehürat gerektiğinde alkış.. bunları konusun birasda ya uA da değişim var inanın buna..

Tamam. Öyleyse her maç 30 koltuk kırın Ok ?

cebinden çıkar ver o zaman o koltukların parasını bu kadar küçümsüyorsan o parayı. Senin benim aldığımız forma,bilet vs. ile bu kulübün kasasına para giriyor. Saçma salak adamların ayılıklarının sonucunu telafi etmek için harcanırsa o paralar lanet okurum ben. Elin hayvanoğlu hayvanı yeni stadının koltuklarını kıracak neymiş efendim destek veriyormuş.

AslantepeAliSamiYenSporKompleksi05.jpg

Koltuksuz stad yapacaksın ki bunların aklı buz gibi betona oturunca başına gelecek ama olan bize olacak onlar yüzünden bizde aynı şeyi yaşayacağız

yönetim ne için var, almasınlar hayvanları stada

Benim anlamadığım sadece ordakiler mi koltuklara basıyor da ordaki koltuklar kırılıyor.Diğer tribünlerde oturanlar hiç mi basmıyor koltuklara.Basıyorsa nasıl kırmadan basıyorlar.Ya da bunlar kırmayı nasıl başarıyor.Çok ilginç.:D

Koltuğu kıran kombine sahibi ise, sorun yok! Kombinesi bittiğinde koltuk parası kadar ekstra para verir olay kapanır.

Yok, koltuğu kıran, o koltuğun kombine sahibi değilse, işte o zmn sıkıtı var!

Amagenel olarak bana göre; koltuk kırmak insanlık dışı, hayvanoğluhayvancıl birşeydir!

Benim anlamadığım sadece ordakiler mi koltuklara basıyor da ordaki koltuklar kırılıyor.Diğer tribünlerde oturanlar hiç mi basmıyor koltuklara.Basıyorsa nasıl kırmadan basıyorlar.Ya da bunlar kırmayı nasıl başarıyor.Çok ilginç.:D

Sadece o bölgedekiler basıyor, onun dışında ayağa kalkarken koltuk zaten kapandığı için, rahatça ayakta durabileceğin bir alana sahip olabiliyorsun. Neden bu rahatlık sağlanmışken hala koltuklara çıkıp, üzerlerinde zıplarlar ? Cidden çok bu koltuklar bazılarına.

Bu macta (eskisehir) yine koltuklari kirmislarmi?

AslantepeAliSamiYenSporKompleksi03.jpg

AslantepeAliSamiYenSporKompleksi05.jpg

AslantepeAliSamiYenSporKompleksi07.jpg

fly emiratesin koltuklarından istiyoruz :ays:

bunlarin derdi nedir, niye kirip kirip duruyorlar?

Çul yazcan o bölgeye prekastların üstüne ister zıplasınlar ister otursunlar.

Yönetim ua olduğu yere koltuk koymasın artık,kökten söksünler orayı.Her maç aynı yeri kırıyor insanımsı varlıklar.

Geri
Üst Alt