Bizi bırakma Harry!

Cevap: Bizi bırakma Harry!

Biz christianlara lukunkulara almaguerlere dünya parayı gereksiz yere vermiş bir kulübüz, en azından 45 dakika maksimum performans göstermesi çok mümkün olan saha dışında ve içinde ise değişik kategorilerde sayılamayacak kadar fayda getiren bir adamı maddi olarak barındırmaya bence Galatasaray kulübünün gücü yeter!

O zaman ki vizyon farklıydı suan ki farklı kewell bize nerden geldi liverpooldan liverpool nerde oynuyor CL'de ama kewell orda kadroya giremiyordu ve serbest bırakıldı . Bizde gelecek senelerde CL'de basarılı olmak istiyorsa kadromuza kewell'dan daha yetenekli futbolcular kazandırmamız gerekiyor .

O zaman ki vizyon farklıydı suan ki farklı kewell bize nerden geldi liverpooldan liverpool nerde oynuyor CL'de ama kewell orda kadroya giremiyordu ve serbest bırakıldı . Bizde gelecek senelerde CL'de basarılı olmak istiyorsa kadromuza kewell'dan daha yetenekli futbolcular kazandırmamız gerekiyor .

Kewell'dan daha yetenekli futbolcu CL'de oynayip kadroya giriyorsa zaten alamassin,Kewell sakatti,hastaydi o yuzden geldi diyen fenerlilerle ayni dusuncedesin o zaman,cok iyi olsa gelmezdi diyosun :mad:

Bana vizyon diyorsan açarsın avustralyaya bir gs store avustralyanın en önemli futbolcusu olan Kewell'ın formasını peynir ekmek gibi satarsın, al sana vizyon...

Bana vizyon diyorsan Şampiyonlar Ligi finalinde direk oynamış kupayı kaldırmış deneyimi inanılmaz yüksek olan Kewell'la seneye CL'de oynamak ve takıma tecrube kazandırması için imzalarsın 2 senelik kontrat, al sana vizyon..

Kewell yetenekli olduğu kadar duruşu ve profesyonelliği ile takım arkadaşlarına örnek alacak yüksek kalitede bir futbolcudur. Bu herkes tarafından kabul edilmelidir ki zaten öyle. CL'de başarı için böyle oyuncuları kadroda bulundurmak gereklidir. Ama GALATASARAY bir markadır ve hiçbir zaman bir oyuncunun istekleri veya kaprisleri için kendini küçültmez. Gitmek isteyen özgürdür kalmak isteyen ise Takımımızın menfaatleri doğrultusunda kalablir.

Kewell'dan daha yetenekli futbolcu CL'de oynayip kadroya giriyorsa zaten alamassin,Kewell sakatti,hastaydi o yuzden geldi diyen fenerlilerle ayni dusuncedesin o zaman,cok iyi olsa gelmezdi diyosun :mad:

Fenerlilerle ne alaka , ben burda at gözlügüyle bakmıyorum .. Kewell öyle cok üst düzey bir oyuncu degil . Eger biz o üst düzey takımlarla yarısamıcaksak takımı daha ileri götüremiceksek bosuna ugrasmasın kimse kapatalım klübü gecenin 4'ünde burda kimse kendini yormasın .. Türkiye Liginde Sampiyon olmak GS icin amac degil aractır ... Galatasaray demek...yıllarca avrupa karşısında "şerefli malubiyetler" almış bir halkın avrupaya kafa tutup " bizde oynuyoruz işte bu oyunu ağalar" kıvamında alıp gelmesidir süper kupayı uefayı

Fenerlilerle ne alaka , ben burda at gözlügüyle bakmıyorum .. Kewell öyle cok üst düzey bir oyuncu degil . Eger biz o üst düzey takımlarla yarısamıcaksak takımı daha ileri götüremiceksek bosuna ugrasmasın kimse kapatalım klübü gecenin 4'ünde burda kimse kendini yormasın .. Türkiye Liginde Sampiyon olmak GS icin amac degil aractır ... Galatasaray demek...yıllarca avrupa karşısında "şerefli malubiyetler" almış bir halkın avrupaya kafa tutup " bizde oynuyoruz işte bu oyunu ağalar" kıvamında alıp gelmesidir süper kupayı uefayı

senin yedek sol bekin volkansa önce onu değiştireceksin ki sonra sıra yedek dediğin Kewell a gelsin... sanki takımın her yeri süper de

Kewell öyle cok üst düzey bir oyuncu degil.Eger biz o üst düzey takımlarla yarısamıcaksak takımı daha ileri götüremiceksek bosuna ugrasmasın kimse kapatalım klübü gecenin 4'ünde burda kimse kendini yormasın.Türkiye Liginde Sampiyon olmak GS icin amac degil aractır.Galatasaray demek..yıllarca avrupa karşısında "şerefli malubiyetler" almış bir halkın avrupaya kafa tutup "bizde oynuyoruz işte bu oyunu ağalar" kıvamında alıp gelmesidir süper kupayı uefayı

Oncelikle saglam bi YUH :) Kewell cok ust duzey bir futbolcu degilse bence de bosuna konusmayalim,Kewelli G.Saraydan once izledin mi bilmiyorum ama onun G.SARAY'Da olmasi bile bi şans,eger 90 dakka oynayamiyor ve biz UEFAyi alicaz bu da Kewell'la olmaz gibi bi dusuncen varsa da kadrodan o kupayi alamama sebebin olarak tonla futbolcu soyleye bilirim,Arda ya da Elano oyundan cikarsa Kewell'in girip oynamasi Aydinin bizleri verem etmesinden daha iyidir,aydin gelisecek dallanip budaklanacak deme nolur,22 yasinda zaten kendisi,sabri 25 yasinda hala bildigimiz sabri,kimse sonradan cok cok iyi bi futbolcu olmaz,uefayi super kupayi kewell,elano gibi futbolcularla ala biliriz ANCAK.

Yabanci ve yerimizi dar etti oyle mi :) Git uyu renkdas,hava agardi bak :redface:

Bu sene icin bisey demiyorum .. Gelecek seneden bahsediyoruz bu sene kewell takımda dediklerimi saptırma lütfen .. Gelecek sene icin CL'de oynucaksak nonda-kewell ve linderothun yerine bence daha iyi transferler yapılmalı bundan bahsediyorum ..

Bu sene icin bisey demiyorum .. Gelecek seneden bahsediyoruz bu sene kewell takımda dediklerimi saptırma lütfen .. Gelecek sene icin CL'de oynucaksak nonda-kewell ve linderothun yerine bence daha iyi transferler yapılmalı bundan bahsediyorum ..

Biz Fleurquin'lerle, Perez'lerle, Victoria'larla Şampiyonlar Ligi'nde 2.tura çıkmış bir takımın taraftarıyız. :)

Bu oyunculara kötü demiyorum ama bunlar, Nonda-Kewell-Linderoth üçlüsünün yanına bile yaklaşamaz, ne kariyer, ne de yetenek olarak.

Sonuçta biz her sene üst seviye oyuncu alabilecek kaynakları olan bir kulüp değiliz, elimizdekiler de gayet iyi.

O üçlüyü değiştirsen bile yerine alacaklarının daha iyi olacağı garantisi yok. Biz Real Madrid değiliz ki, sahte Ronaldo gibi, Alonso gibi gelir gelmez uyum sağlayacağını bildiğimiz, üst seviye performans verebileceğini bildiğimiz oyuncular alalım.

Kısacası ben memnunum kadrodan. Kewell'dan özellikle memnunum, ayrılmaz inşallah.

O kadro ile Nou Camp'ta 2-0 one gectik 2-1 oldu ve kim yemisti kirmiziyi hatirlamiyorum 10 kisi kalinca Saviola gol atmisti yanlis hatirlamiyorsam. :)

Kewell üst düzey futbolcu değil gibi yorumları okuyunca kendimi bir an Real forumunda gibi hissettim.Doğru tabi bu taraftar çok değil 1,1.5 ay önce Owen'ı Senderos'u filan da beğenmiyordu zaten.Kewell geçen sene çok iyi katkı verdi takıma ki kondisyon olarak üst seviyede değildi.Bu sene Rijkaard gibi bir hocayla çalışıyor ve geçen seneye nazaran çok daha iyi olacak fiziki açıdan.Ama neymiş yabancı hakkını dolduruyormuş.Yapmayın,bu adam şansız olmasaydı,sakatlıklarla uğraşmasaydı Manchester'da filan oynuyordu zaten.Bu adam ki stoper bile oynamış takımı için.Özverili,kişilikli bir insan herşeyden önce.Bu takıma liderlik edebilecek yegane yabancıdır Kewell.Başka bir topicte Kewell gitsin Serdar'ı hazırlayalım denmiş.Kewell niye gönderiliyor yahu?Serdar'ın Kewell'dan öğreneceği o kadar şey varken neden Kewell gidiyor?Kewell az geliyor artık bu takıma heralde.Takımda kadroya yazılacak ilk yabancıdır Kewell.Seneye Cl oynayacağız ama Kewell gönderilsin deniyor.Nasıl bir anlayıştır bu?Kewell değil miydi Cl finalinde ilk 11 çıkan?İnşallah bizimle kalır Harry Kewell.Onun gibi bir futbolcuya her takımın ihtiyacı var.Kewell'ı canlı izleyebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum....

Kewell üst düzey futbolcu değil gibi yorumları okuyunca kendimi bir an Real forumunda gibi hissettim.Doğru tabi bu taraftar çok değil 1,1.5 ay önce Owen'ı Senderos'u filan da beğenmiyordu zaten.Kewell geçen sene çok iyi katkı verdi takıma ki kondisyon olarak üst seviyede değildi.Bu sene Rijkaard gibi bir hocayla çalışıyor ve geçen seneye nazaran çok daha iyi olacak fiziki açıdan.Ama neymiş yabancı hakkını dolduruyormuş.Yapmayın,bu adam şansız olmasaydı,sakatlıklarla uğraşmasaydı Manchester'da filan oynuyordu zaten.Bu adam ki stoper bile oynamış takımı için.Özverili,kişilikli bir insan herşeyden önce.Bu takıma liderlik edebilecek yegane yabancıdır Kewell.Başka bir topicte Kewell gitsin Serdar'ı hazırlayalım denmiş.Kewell niye gönderiliyor yahu?Serdar'ın Kewell'dan öğreneceği o kadar şey varken neden Kewell gidiyor?Kewell az geliyor artık bu takıma heralde.Takımda kadroya yazılacak ilk yabancıdır Kewell.Seneye Cl oynayacağız ama Kewell gönderilsin deniyor.Nasıl bir anlayıştır bu?Kewell değil miydi Cl finalinde ilk 11 çıkan?İnşallah bizimle kalır Harry Kewell.Onun gibi bir futbolcuya her takımın ihtiyacı var.Kewell'ı canlı izleyebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum....

O sezonları sakat geçirmesine rağmen 2 ş.ligi finali görmüş bir adam. Rafa benitez o kadar güveniyordu yani. Sadece bunun için bile takımda olmalı.

Senin mantigina gore Hagi'de gitmeliydi zamaninda? Yok yani Kewell Hagi'den sonra gelen en iyi yabanci futbolcudur. Muhtemelen sirf yaslilar diye gonderiyorsun ve biri sakat diye. Nonda ve Linderoth konusunda haklisin ama Kewell kalmalidir. Bi kere birazda gencleri dusunmekte fayda var. Kewell bizdeyken gencler onu ornek alsa fena olmaz mi?

Kewell mükemmel karakterli bir oyuncu,böyle olmasaydı çoktan yollanmıştı.

Kewell ın değerini bilmemiz lazım. Bugün serbest bıraksak başta bizim çakma Real Madrid ve Beşiktaş ile Avrupada çoğu üstdüzey takım ister. Juve, Milan gibi kulüplerde oynayabilecek kalitede Kewell biraz daha güçlenirse.

Geri
Üst Alt