Bizi bırakma Harry!

Cevap: Bizi bırakma Harry!

Gideceğini sanmam. Çünkü onu seven bu kadar insan varken bizi bırakmaz. I LOVE YOU KİNG HARRY!!!

Kewell uzayacaksa biran önce uzasın :D

Ya bu gitme lafları nereden çıktı lütfen forum ahalisini abuk sabuk düşüncelere sevk etmeyelim.

Ya bu gitme lafları nereden çıktı lütfen forum ahalisini abuk sabuk düşüncelere sevk etmeyelim.

Renkdaş adamın sözleşmesi bitiyor,Kewell'da çıkmayacak da kimde çıkacak, gitme lafını kim ediyor en kısa zamanda sözleşmesi uzatılsın diyoruz.

harry illa ki kaasın.

oynasın alt yapıya geçsin.

avustralya konsolosluğu açılsın onun için bi şehire.

olmadı dizilerde oynasın avustralyalı damadımız olsun...

gerçekten profesyonel olarak harika bir oyuncu dünyada bütün takımların böyle oyunculara ihtiyacı var ama herkesde yok.

Harry bizde olduğu için çok şanslıyız ve bu şansı değerlendirmeliyiz.

Kewell'dan ayrılık sinyali

Sözleşmesi sezon sonu bitecek Kewell, yönetimin mukavele yenileme teklifine olumsuz yanıt verdi. İngiltere'ye dönmek istediğini açıklayan Avustralyalı yıldız, ayrılma nedeni olarak da Rijkaard'ın kendisine şans vermemesini gösterdi.

kewelldanayriliksinyali0790cad407704dacby.jpg

G.Saray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell sezon sonu takımdan ayrılabileceğini söyledi. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Kewell yönetimin kendisine mukavele yenileme teklifine olumsuz yanıt verdi. Avustralyalı futbolcu, İstanbul'da mutsuz olduğunu ve sezon sonunda İngiltere'ye dönmek istediğini G.Saray yönetimine bildirdi. Kewell sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmak istemesindeki en önemli nedenlerden biri olarak da teknik direktör Rijkaard'ın kendisine fazla şans vermemesini gösterdi. Hollandalı teknik adamın kendisini ağırlıklı olarak yedek soyundurmasından dolayı mutsuz olan Kewell, ülkesinde yayın yapan bir radyoya telefonla bağlanarak, "Sezon sonunda sözleşmem sona erecek. Geleceğim ile ilgili şu an için bir plan yapmadım ama İngiltere Premier Ligi'ne giderek bir sezon daha futbol oynadıktan sonra Avustralya'ya dönmek istiyorum" şeklinde konuştu. Sergilediği performansla taraftarın ve camianın büyük beğenisini kazanan tecrübeli futbolcuyu futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in kalması yönünde ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

19.08.2009

Yenisafak.com.tr - Abdullah Eğilmez

basında çıkan hertürlü yalan ve ortalığı karıştırmaya meyilli habere inat....

BİZİ BIRAKMA HARRY!!

.... basın bunu da yazın

son günlerde çok mutlu olmadığı belli oluyor yüzünden.

hagi'den sonra belki de en çok benimsediğim yabancı oyunculardan bir tanesi oldu.

gönül ister ki futbolu galatasaray'da braksın ama daha mutlu olacaksa gitmesine razıyım. :)

eğer giderse bir de iyi taraftan bakmak lazım;

serdar eylik, berkin arslan gibi genç oyuncuların yeterli süre alabilmesi için şart bu.

Kendini Galatasaray'da tekrardan buldu. Düşen değerini tekrardan arttırdı. Olurda giderse-ki umarım gitmez- zamanında öz evladımız dediğimiz Emre, Fatih gibi isimlere karakter dersi verecek kesin. Ribery gibi kaçarak gitse bile hep bizden bahsedecek. Türkiyeye döndüğünde ilk Galatasaray maçına gelecek, her gittiği yerde Galatasaray taraftarından bahsedecek.

Dediğim gibi, umarım bizde bırakırsın futbolu. Senin jubileni yaparız. Olimpiyat Stadı ilk defa full çeker...

Dip not: Sami Yen az gelir diye Olimpiyat dedim. :) O değilde yeni stad bitermi ki o zamana? :D

Benim de "gerçekten Galatasaraylı" olarak tanımladığım yabancı futbolculardan Harry.Gitmezse sevinirim,ama giderse de sorun değil.

Zaten gitse de renktaşımın da dediği gibi,kendini yeniden bulduğu GS'yi hiç unutmayacak.. :) Ağlayacam galiba.. :D :D

gercekten son gunlerdekı mutsuzluguna anlam veremıyorum belkı sozlesme teklıf edılmedıgı ıcın bır sey olabılır yada baska bır huzursuzlugu mutlaka var gıbı duruyor

Harry Kewell GS'da güzel günler gecirdi insallahda son gününe kadar gecirmeye devam eder. Ama futbol acısından bakarsak Türkiye'de yabancı kısıtlama sayısından dolayı kewell önümzde ki sezon kendisine bu takımda yer bulamayabilir . Eger CL'de mücadele ediceksek ve basarı istiyorsak kewell bunun icin yeterli olamayabilir . Ama GS tarafatarı tarafında ebediyen sevilen bir futbolcu olarak kalıcaktır . HARRY HARRY KEWELL !

Sen bu takimdan gidersen dusunemiyorum yapacaklarimi,lutfeeen Lord'um..

Cildiririm Harry,gercekten cok kotu olurum,daha gitmeden bir mac yuzun asildi diye burda neler cektim,

bu hastalik gibi bir sey ama ben bu hastalikdan gayet memnunum,sen gidersen turuncu forma,bu guzel kadro hic birinin bi anlami kalmaz.

O formayla 5 dakka oynasan bile yeter,yeterki kal.Birileri icin hayatsin Harry..Lutfen bu lanet sozlesmeyi sonsuza kadar uzatin.

Kendini Galatasaray'da tekrardan buldu. Düşen değerini tekrardan arttırdı. Olurda giderse-ki umarım gitmez- zamanında öz evladımız dediğimiz Emre, Fatih gibi isimlere karakter dersi verecek kesin. Ribery gibi kaçarak gitse bile hep bizden bahsedecek. Türkiyeye döndüğünde ilk Galatasaray maçına gelecek, her gittiği yerde Galatasaray taraftarından bahsedecek.

Dediğim gibi, umarım bizde bırakırsın futbolu. Senin jubileni yaparız. Olimpiyat Stadı ilk defa full çeker...

Dip not: Sami Yen az gelir diye Olimpiyat dedim. :) O değilde yeni stad bitermi ki o zamana? :D

katılıyorum....

Geri
Üst Alt