Bizi bırakma Harry!

Cevap: Bizi bırakma Harry!

bir fanatik haberinin doğru olmasını hiç bu kadar istememiştim :D:D

kewell'in açıklamaları inşallah doğrudur, fanatik tarihinde bir ilke imza atıp ilk doğru haberini yapmıştır...

bizi bırakma harry!!

Harry: İstanbulu sensiz, bizi İstanbulsuz bırakma.. Cehennem seni özler..

lincolne sabır gösteren mantık bu adam için herşeyi yapar heralde

galatasaraya gelmiş en karakterli oyunculardan. Karakteri kadar da yeteneği var. Seni seviyoruz Oz Büyücüsü

Arda'YI çok sevmeme rağmen bence takım kaptanı VE ilerleyen dönemlerdede sportif direktör olması gereken birisi HARRY KEWELL.....

Arda'YI çok sevmeme rağmen bence takım kaptanı VE ilerleyen dönemlerdede sportif direktör olması gereken birisi HARRY KEWELL.....

Aynen..Kewell gibisi gelmedi..Umarim sözlesmesi uzatilir ve bu kalitede bir futbolcuyu 2-3 sene daha takimimizda izleriz..O bizi sevdi biz onu cok sevdik.

Gitme Harry..Sen Daddy Cool´sun

Biz cehennemiz,sen şeytansın.

Kal da ateşimiz sürekli yansın.

Herkes bilir,şeytansız cehennem olmaz;

Benim bildiğim Kewell bizi arkadan vurmaz.

:boohoo:

Ben daha önce biliyordum da bazıları bu adamı beğenmiyordu!!!, ama eminim onlar da son birkaç maçtır görmeye başlamıştır ki Harry bu takımda futboldan en çok anlayan en disiplinli en çalışkan en arzulu isimdir, formanın en çok yakışıtığı isimdir, bütün futbolcularımızın ayaklarının titrediği karıköyde bile etkilenmeyen aslan yüreklidir, yönetim bir an önce reddedemeyeceği bir teklifle kapısını çalmalıdır!!!

Bizim bırakma Harry!!

Kewell'ın ailesi Avustralya'da yaşıyor.İstanbul'a bile az geliyorlar.Ben Kewell'ın Avustralya'ya döneceğini düşünüyorum.Yani yönetim elinden ne gerekiyorsa yapmalı sözleşmesini uzatmak için.Bu sene şampiyonlar ligine şampiyon olup direk gidersek belki kolay ikna edilir.

Gün geçtikçe kalitesini dahada belli ediyor. Takımın en iyi ismi şuan. Umarım hep böyle devam eder. Gelecek sene kaptanlık ona verilmeli gerçekten bunu taşıyabilecek en iyi isim o şuan.

Teşekkürle Harry ve,

Bizim bırakma Harry!!

Harry Kewell daha yeni yeni kendini toparliyor liverpool döneminden

Türkiyeye de alisti denilebilir gecen sene bu kadar iyi degildi ama suanda takima tam anlamiyla adapte olmus

insallah daha da iyi olur ve uzunca yillar bu iyi performansi sürer

Kim uyduruyor böyle gidecek muhabbetini anlamıyorum,adam mutluyum diyor her gün,hala yollama peşindeler,gitmiyor hocam Harry!

Kim uyduruyor böyle gidecek muhabbetini anlamıyorum,adam mutluyum diyor her gün,hala yollama peşindeler,gitmiyor hocam Harry!

Ben de zaten birisi uyduruyor diye gitme demiyorum, adamın sözleşmesi bitecek o yüzden kalmasını istediğim için diyorum

Harry KEWELL Gönderilmesin

Kewell gitmemeli. o bir oyuncudan öte takımın bir simgesi bir idolüdür. Kewell'ın kişiliğiyle, karakteriyle, beyefendiliğiyle çok ayrı bir yeri var bizlerde. Eğer yeni transfer uğruna Kewell gönderilecekse yeni transferde istemiyoruz. Bugün kewell'ı gönderecek bir yönetim (öyle yapacaklarını hiç sanmıyorum) taraftar desteğini kaybedecektir. Stay with us Harry diyoruz ama tabi iş Harry e kalırsa.

Cevap: Harry KEWELL Gönderilmesin

Niye gönderilsinki?En fazla sözleşmesi dondurulur.Sonrada sezon başından itibaren geçerli olacak yeni bir sözleşme yapılır.

Kewell İçin Yürüyüş

Taraftarımızın aylardır sözleşmesinin yenilenmesi için yönetime çağrı yaptığı Harry Kewell ile yolların ayrılacağının iddia edilmesi sarı-kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı.

Taraftarımızın aylardır sözleşmesinin yenilenmesi için yönetime çağrı yaptığı Harry Kewell ile yolların ayrılacağının iddia edilmesi sarı-kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı. Pazar günü Kewell'ın kasığındaki kronik sakatlık yüzünden Galatasaray yönetiminin Avustralyalı yıldız ile masaya oturmadığını okuyucularına duyuran SABAH SPOR, dün de "Güle Güle Kewell" manşetiyle yıldız oyuncunun gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giymeyeceğini yazmıştı. Galatasaray taraftarının adına besteler yaptığı ve Daddy Cool şarkısıyla özdeşleşen Avustralyalı yıldızın kontratının yenilenmeyeceği haberi dün sarı-kırmızılı camiada gündemin birinci maddesiydi. Taraftarlar internet forumlarında Kewell'ın mutlaka takımda kalması gerektiğini savunurken, yabancı kontenjanı nedeniyle sözleşmesinin feshi gündeme gelen Kewell'ın Hagi'den sonra Galatasaray'da en çok sevilen yabancı futbolcu olduğunun altını çizdiler. Taraftarlar "Kewell kalsın" yürüyüşü yapmayı planlıyor. İşte sarı- kırmızı taraftarların Kewell tepkisi: "Dos Santos'u istemiyorum.İki ay sonra oynayacak bile olsa Kewell'ı istiyorum." "Sözleşme uzatılsın diye beklerken, Santos için Kewell feda edilirse çok yanarım." "Kewell giderse yönetimin 2 senede yaptığı tüm kredisi biter."

İKİNCİ OLALIM KEWELL KALSIN

"Bu iş çok önceden bitmeliydi. Resmi sitede 'Kewell ile 2+1 sene olmak üzere sözleşme uzattık' haberini görmeliydik." "Kewell varsın oynamasın kalan maçlarda ama orada dursun. Kewell üstün futboluyla bu kadar sivrilmedi. Karakteri, yarışmacı kimliği, karizması, sahada herşeyini tüketmesi de ana unsurlar arasındaydı. Bu yüzden eğer ikinci olacaksak ben kabul ediyorum."

KEWELL (+)

* G.Saray taraftarın en çok sevdiği yabancı olan Kewell saha içinde lider karakteriyle takımın oyun kalitesini yükseltiyordu.

* Kewell kalitesinde bir yıldızın bonservisi 5 milyon Euro'dan başladığından sözleşmesinin yenilenmesi kulübün bütçesine zarar vermeyecek.

* Takımda Baros, Neill gibi isimlerin eski takım arkadaşı olan Avustralyalı yerli ve yabancı oyuncular arasında köprü vazifesi görüyor.

KEWELL (-)

* Kasığından kronik sakatlığı bulunan Kewell, Nisan ayına kadar yok.

* Nonda, Avrupa Ligi'ndeki tek forvet olduğundan G.Saray yönetimi kontenjanı onu göndererek açmak istiyor.

* Takımın yaş ortalamasını düşürmek isteyen yönetim, 32 yaşındaki yıldızla iki yıllık sözleşme imzalamaya yanaşmadı.

Kaynak:webaslan - Kewell için yürüyüş

Geri
Üst Alt