Bizi bırakma Harry!

Cevap: Harry KEWELL Gönderilmesin

dondurulursa niye kalsın ki? dünya kupasında oynamak isteyen bir oyuncu 6 ay boşta geçirdikten sonra nerede oynayabilir?

Merak etme Kewell'ın sözleşme dondurulsa da her şartta DK2010 da yeri bankodur. Fakat 3 ay sakat bir oyuncunun sözleşmesini de dondurmak GS'nin en doğal hakkıdır. İyileşince Haziran'da tetkikler yapılır sağlam derlerse 1-2 yıl sözleşmesi uzatılır hakkı da verilir.

zaten yabancı kontenjanımız 6+2 yani herhalükarda 2 kişi kenarda oturacak. birisi malum sakatlığından ötürü baros. 2 ncisi de kewell olacak. sakatlığını atlatınca takımdaki yerini alır zaten. bence gereksiz yere huzur bozmaktan öteye gitmez sözleşmenin dondurulması. linde ye 2,5 sene sabreden bizler harry'e 2 ayı fazla görmeyelim. gio gelecekse nonda gitsin. forvetsiz kalırız diyenler var. nonda varken forvetimiz mi var sanki sahada?

Dondurursak ailesiyle bi 3-4 ay geçirir hem bölece gelecek sezona da baglayabiliriz onu. Allam Kewell nolur allam, dinimiz sübaneke amin :D

Arkadaşlar biraz olayı daha geniş düşünelim lütfen. Bende Kewellı çok seviyorum, o bizim için çok değerli ama doktor kontrolünden eğer nisan ayının ortasına kadar oynayamaz raporu gelirse Kewell 3 ay sahalardan uzak kalacak. Döndüğü taktirde form bulması mayıs ayını bulur. Buda 3,5 4 ay yapar. İkinci yarı biz Kewelldan 4 hafta yararlanabileceğiz. Sözleşmesi dondurulunca gönderiliyor anlamı çıkmasın, Kewella yönetim irtibat halindedir bu konunda. Eminim Kewell da bu durumu anlayışla karşılayacaktır. Gelecek sene için sözleşmede yapılabilir.

Merak etme Kewell'ın sözleşme dondurulsa da her şartta DK2010 da yeri bankodur. Fakat 3 ay sakat bir oyuncunun sözleşmesini de dondurmak GS'nin en doğal hakkıdır. İyileşince Haziran'da tetkikler yapılır sağlam derlerse 1-2 yıl sözleşmesi uzatılır hakkı da verilir.

Aynı fikirdeyim.

Cevap: Kewell İçin Yürüyüş

kewell gideceğine takımı 10 kişi oynatan nonda gitsin.

kewell giderse şu an kargoda olan formayı klube geri gönderirim.

en değer verilen oyuncularından birini bana faydalı olamayacaksın diyerek takımdan uzaklaştırmak kimsenin en doğal hakkı değildir. 4 ay ingiltere de tatil yapsın kewell sonra dönsün gelsin. zaten kewell bir makine. duyguları, hisleri yok. git deyince gider, gel deyince gelir. ne kadar kolay değil mi? kendinizi bir yerine koysanız siz olsanız ne düşünürdünüz?

Madrid maçı sırasında da bu takıma niye forvet alınmadı diye laf edilmez umarım.

Kewell iyi güzel de, burada Galatasaray'ın menfaatleri ortaya çıkıyor. İkinci yarıda yaralanmayacağın biri, kadrodan yabancı sayın dolu, Türklerin bonservisine yaklaşılmıyor, forvet eksikliği.

Kewell kalsın, Galatasaray elensin.

Madrid maçı sırasında da bu takıma niye forvet alınmadı diye laf edilmez umarım.

Kewell iyi güzel de, burada Galatasaray'ın menfaatleri ortaya çıkıyor. İkinci yarıda yaralanmayacağın biri, kadrodan yabancı sayın dolu, Türklerin bonservisine yaklaşılmıyor, forvet eksikliği.

Yeni forvet geldi,Madrid maçında oynadı Kewell gitti ve elendik! Ne olacak?

Kewell ile sözleşme uzatılacağını da zannetmiyorum zaten ne Kewell ısrar ediyor ne de bizimkiler.Bu da işin tuzu biberi oldu...

bir takımın elemnesi sadece forvetemi bağlı

senaryo gerçekleşti diyelim kewell sözleşmesi dondu feshedildi falan

alıncak gelecek oyuncu dos santos yani gündemde olan

forvet değil ofansif bir ortasaha oyuncusu.(dos santos un gelmesi jo nun gelmesinden daha çok sevindirir beni)

devre arası kaliteli oyuncu olmak o kadar kolayda değil.

kewelll gitti dos santos geldi takıma

rakip madrit

sen takımı 10 kişi bırakan nonda ile 4-2-3-1 mi oynarsın yoksa 4-2-4 mü?

4-2-4 bana daha mantıklı geliyor nonda sadece baros un yorguğu takmlara gol atar. antep karşısında döküken nonda madrid maçında spiker adını bile söyleyemez...

Kewell'da Nonda'da sezon sonu yolcu arkadaşlar ancak Nonda'ya el mecbur.

En azından Keita geldiği için Nonda'nın performansı artacaktır,rahad olun.

Yeni forvet geldi,Madrid maçında oynadı Kewell gitti ve elendik! Ne olacak?

Bu nasıl bir mantık?

Ee o zaman stoper eksiğimiz vardı, transfer yaptık ama ya şampiyonluğu kaybedersek?Stoper mevkisinde eksik eksik oynayasaydık.

Bu mantıkla transfer forumun kapatalım.Kimse gelmesin zaten hiçbir şeyin garantisi yok.

Şu an için forvet hattında eksiklik var. Bu eksikliği giderip, takımı en iyi seviyeye getirmen lazım.

en değer verilen oyuncularından birini bana faydalı olamayacaksın diyerek takımdan uzaklaştırmak kimsenin en doğal hakkı değildir. 4 ay ingiltere de tatil yapsın kewell sonra dönsün gelsin. zaten kewell bir makine. duyguları, hisleri yok. git deyince gider, gel deyince gelir. ne kadar kolay değil mi? kendinizi bir yerine koysanız siz olsanız ne düşünürdünüz?

Anlayışla karşılarsada duyguları var demektir. Anlayışla karşılamasada duyguları var demektir.

bir takımın elemnesi sadece forvetemi bağlı

senaryo gerçekleşti diyelim kewell sözleşmesi dondu feshedildi falan

alıncak gelecek oyuncu dos santos yani gündemde olan

forvet değil ofansif bir ortasaha oyuncusu.(dos santos un gelmesi jo nun gelmesinden daha çok sevindirir beni)

devre arası kaliteli oyuncu olmak o kadar kolayda değil.

kewelll gitti dos santos geldi takıma

rakip madrit

sen takımı 10 kişi bırakan nonda ile 4-2-3-1 mi oynarsın yoksa 4-2-4 mü?

4-2-4 bana daha mantıklı geliyor nonda sadece baros un yorguğu takmlara gol atar. antep karşısında döküken nonda madrid maçında spiker adını bile söyleyemez...

Ben zaten ben başta Nonda'nın gönderilmesini umuyordum. Ama Kewell'ın sakatlığının bu kadar ciddi olacağı ve ikinci yarıda yararlanayacağımız bir Kewell olacağını bilmiyordum. Bu durumda Kewell'ın sözleşme dondurulması, Nonda'nınkinden daha mantıklı geliyor.

Nonda alternatifinden az da olsa yararlanabilriz.Sakatlık, kart cezası, formsuzluk...gibi şeyler Nonda göderilip, yeni biri gelse de onuda alternatifsiz yapıyor. Yine mevki itibari ile bir kişi eksik.

Şu anda Madrid maçında Nonda'yı görceğime forvette, M.pektemek'i görürüm daha iyi.Hem Kewell'da kalmış olur.

Kewellın gideceğini nereden çıkartıyorsunuz. Yönetimle Kewell arasındaki diyaloğu bilmeden kendi kendinize birşeyler kuruyorsunuz kafanızda.

Orta fol yok yumurta yok taraftarı ayaklanıyor gaza gelıyor yazık...Reklam kokan heraketler bunlar.

Geri
Üst Alt