Bizi bırakma Harry!

Cevap: Kewell İçin Yürüyüş

ya dos santos yerine avrupada oynayabilecek bir forvet alsınlar nonda'yı göndersinler Kewell'la sözleşmeyi uzatsınlar

KEWELL MUST STAY...

Cevap: Harry KEWELL Gönderilmesin

Kupadan Elenelim Ligi Kaybedelim Ama Kewelle Devam Edelim

Dün bir arkadaş Bülent Tulun'un bir radyoya verdiği demecinde (tahminen Radyospor) sakatlığı 6 aydan fazla sürmeyecek oyuncuların sözleşmesi dondurulamaz demişti.

Arkadaşlar biraz olayı daha geniş düşünelim lütfen. Bende Kewellı çok seviyorum, o bizim için çok değerli ama doktor kontrolünden eğer nisan ayının ortasına kadar oynayamaz raporu gelirse Kewell 3 ay sahalardan uzak kalacak. Döndüğü taktirde form bulması mayıs ayını bulur. Buda 3,5 4 ay yapar. İkinci yarı biz Kewelldan 4 hafta yararlanabileceğiz. Sözleşmesi dondurulunca gönderiliyor anlamı çıkmasın, Kewella yönetim irtibat halindedir bu konunda. Eminim Kewell da bu durumu anlayışla karşılayacaktır. Gelecek sene için sözleşmede yapılabilir.

Katılıyorum. Şöyle bir şey yapılabilir. Kewell'ın sözleşmesi sakatlığına bağlı olarak uzatılır, yani tedavi sonrası sakatlığının oynamasına engel teşkil etmemesi maddesi konarak 2 yıl (toplam 2,5 yıl) uzatılır sözleşmesi, ancak bu 5-6 aylığına dondurulur. 5-6 aylık parası da bir nevi bu fedakarlığı ve şu ana kadar yaptıkları için primler vesaire hariç verilebilir. Bu hem bizim adımıza risksiz olur, hem de sene sonunda Nonda gittiği zaman otomatikman yabancı kontenjanındaki yerine geçer. Sene sonunda oynamasına engel ciddi sakatlığı varsa mecburen yollar ayrılır, sakatlığı yoksa sözleşme uzar.

kewell giderse isterlerse messiyi alsinlar bu takimi bidaha izlemem ben.

Dün bir arkadaş Bülent Tulun'un bir radyoya verdiği demecinde (tahminen Radyospor) sakatlığı 6 aydan fazla sürmeyecek oyuncuların sözleşmesi dondurulamaz demişti.

O belki tek taraflı dondurmalarda geçerlidir. Yoksa oyuncu ile anlaştıktan sonra herkesin sözleşmesi dondurulur. Ayrıca oyuncu ile anlaştıktan sonra bir doktordan 6 ay diye abartılı bir rapor bile alınabilir, o kadar zor olmasa gerek :)

Kewell'siz bir Galatasaray kabullenilemesi zor bir durum ancak futbolcular kadar artık kulüpler de profesyonelleşmiştir.Bu anlamda, mevcut şartlarda takımımız için en iyi seçenek Kewell'in sözleşmesinin geçici olarak dondurulması seçeneği ise bunun üzerinde durulmasında bir sakınca görmüyorum açıkçası. Yalnız burada Kewell'in gönlünün kırılmamasına dikkat edilmelidir. Ancak bildiğim kadarıyla zaten sözleşme yenileme konusunda öyle fazlaca iştahlı görünmüyordu. Kewell'in tavrı ayrılmaktan yana ise eğer bunun böyle olduğunu bile bile "ne olursa olsun sözleşmesi dondurulmasın" demek benim içimden gelmiyor açıkçası.

son kez bakayim kewell gülüşüne

habersizce masalin sonu gelmis yine

gidecegini duydugumda

dondum kaldim

agladim karsinda yalvardim yakardim

senden son bir sans istiyorum yasananlarin hatrina

bu kadar vicdansiz olma

Kewell'a uyarladım şarkıyı :D:D :(

aslında tartışacak birşey bile yok. bu takımda gidecek yabancılar nonda ve franco dur. kewell la sözleşme dondurmanın, yolları ayırmanın hiç bir mantığı yoktur.

gio gelmezin harry gidecekse ben buna karsiyim arkadas her zaman soyledim ben bunu

kewell gidicekse santos'u istemiyoruz..

Tribünde bile otursa bizimle olsun harry !

Stay with us Harry Kewell..!:(

Aynen Harry gidecekse kimseyi istemiyoruz. Eğer dondurulup bi daha ki sezonda oynayacaksa kabul.

Eger Kewell gönderilicekse kimse gelmesin.. Dos Santos da kim be?

Kewell gibi adam gelir mi daha?

Kewell giderse daha da bu takimi izlemem ,o kadar..

Stay with us Harry for my doughter

Bu agaçlar güzel kuşlar yürüyelim arkadaşlar laylaylaylaaaaa !

Yazılan heberlerin doğruluğu ne bilmiyorum ama belli ki yönetim bir çıkış yolu arıyor...Kewell'ın olmaması ihtimali sanki takımın kolu kanadı kırıkmış izlenimi veriyor insanda.Sözleşmesi dondurulacaksa bile hiç değilse sakatlık durumuna göre 1 sene uzatılabilir sözleşmesi.Karşılıklı fedakarlıkla neden olmasın?İyi bir Kewell bize her zaman lazım...Umarım kalır,kalmasını çok istiyorum...

Geri
Üst Alt