Bizi bırakma Harry!

Cevap: Harry KEWELL Gönderilmesin

ya Allahım bir yönetici çıksın desin bu haberler yalan kewell ile mukavele imzalamayı düşünüyoruz valla sabahtan beri heryerde kewell gidici yönetim istemiyor gibi haberler kafayı sıyırcam bu adama böyle birşey yapılır mı

Harry'i taraftar sever ancak bazıları Kewell'ı takımdan yüksekte görürse tuhaf olabilir sözleşmesi dondurulabilir ancak Franco ve Nonda gibi adamlar takımdayken Kewell'ın gönderilmeside gereksizdir bence

Cevap: Kewell İçin Yürüyüş

Miilet ne kadar gaza gelmiş ve yönetimin böyle birşeyi yapabileceğine inanıyorlar bu adam sakatsa sezonu kapatmışsa tabiki sözleşmesi askıya alınacak sonra yeni sözleşme imzalanır yönetim durup dururken ne diye gönersin

Medyanın amacı taraftarla yönetimi karşı karşıya getirmek ve kısmende başarılı olmuş.Sahadaki oyun ve duruşuyla Nonda basbas bağrıyor beni gönderin diye ama neticesinde kararı veren Rijkaard ve yönetim,onlar bizden daha iyi biliyorlardır.

gio için kewell gidecekmiş. gio yıldız adayı sadece. ama kewell tam anlamıyla bir yıldız. yani gio nun daha çok çalışması lazım kewell olabilmek için. kewell ı kaybetmemeliyiz

gio için kewell gidecekmiş. gio yıldız adayı sadece. ama kewell tam anlamıyla bir yıldız. yani gio nun daha çok çalışması lazım kewell olabilmek için. kewell ı kaybetmemeliyiz

Nerden biliyorsun gideceğini ? böyle boş beleş sallamak kolay

Tamamen saçmalık iki sene yatan Linderoth'a bişiy deme ondan sonra Kewell'ı 2 ay için gönder. Kim için hemde? Dos Santos gelse ne olcak santrafor da mı oynayacak? Zaten Caner yeteri kadar formda Keita da erken dönüyor Caner ile Arda o bölgeyi Kewell gelene kadar toparlayacaktır.

Kewell giderse yönetim bütün doğrularını silecektir...

Kewellın gideceğini nereden çıkartıyorsunuz. Yönetimle Kewell arasındaki diyaloğu bilmeden kendi kendinize birşeyler kuruyorsunuz kafanızda.

İşte o diyalog

KEWELL: Gazetelerde bu yazılanlar ne demek oluyor?

YÖNETİM: Eğer sezon sonu gideceksen, şimdi git...

KEWELL: Düne kadar beni istiyordunuz ama...

YÖNETİM: İki ay yoksun. Senin yerine transfer yapmamız gerek.

KEWELL: Sakatlanınca şimdi böyle mi oldu?

YÖNETİM: Ama sakatlığın uzun sürecek...

KEWELL: O zaman verin tazminatımı gideyim

Bugünkü diyalog???Dogru olmadığına inanıyorum.

İşte o diyalog

Abi sen buna doğru olma ihtimali veriyorsan yazıklar olsun zaten sana

İşte o diyalog

Kim yazdıysa ondan iyi bi Çağan Irmak çıkartabiliriz.

Merak etme Kewell'ın sözleşme dondurulsa da her şartta DK2010 da yeri bankodur. Fakat 3 ay sakat bir oyuncunun sözleşmesini de dondurmak GS'nin en doğal hakkıdır. İyileşince Haziran'da tetkikler yapılır sağlam derlerse 1-2 yıl sözleşmesi uzatılır hakkı da verilir.

O zaman Linderothun kac ayda bir dondrumamız gerek bir hesaplasak?

Evet gönderilmesin ama biraz mantıklı düşünüldügünde gitmes en mantıklı isim ise kewell nonda avrupada oynuyor kewell ise sakatlıgı iyileşse bile 4 5 maç oynayacak ama önümüzdeki sezon için yeni sözleşme yapılabilir:D

arkadaşım boş beleş sallamak kolay diyorsun. mevcut haberlere göre konuşuyoruz. sen yönetimdesin galiba varsa senin resmi olarak bildiğin birşey paylaş herkes bilsin.

Birazcık mantık çalıştırırsan problem kalmaz ama sen illa da ben Erhan Telli'nin masalına inanıcam dersen geçmiş olsun derim

Birazcık mantık çalıştırırsan problem kalmaz ama sen illa da ben Erhan Telli'nin masalına inanıcam dersen geçmiş olsun derim

erhan telli mi? neymiş mantığın? birincisi tüm spor medyası yazıyor bunları erhan telli değil ikincisi spor medyasına inanmıyorum diyorsan gio nun geleceğini de kimse resmen açıklamadı o zaman boşa konuşuyoruz herşeyi.

Evet gönderilmesin ama biraz mantıklı düşünüldügünde gitmes en mantıklı isim ise kewell nonda avrupada oynuyor kewell ise sakatlıgı iyileşse bile 4 5 maç oynayacak ama önümüzdeki sezon için yeni sözleşme yapılabilir:D

Nonda avrupa da oynuyor? Önemli olan Nonda avrupada ne oynuyor? :D

erhan telli mi? neymiş mantığın? birincisi tüm spor medyası yazıyor bunları erhan telli değil ikincisi spor medyasına inanmıyorum diyorsan gio nun geleceğini de kimse resmen açıklamadı o zaman boşa konuşuyoruz herşeyi.

Tüm medya ya benden selam söyle o zaman;)

Geri
Üst Alt