Bizi bırakma Harry!

Cevap: Kewell İçin Yürüyüş

arkadaşım sen bana salla canın saolsun ama senin bana sallaman bişeyi değiştirmez rijkard dos santos'u istiyor diye kewell'ı göndermenin mantığını bana açıkla tamam kabul edeyim

orda oynayabilecek caner ve arda dururken niye ekstra'dan dos santos

:rolleyes:rijkaardda kim oluyormuş o istedi diye takımdan futbolcu gönderiliyor??:rolleyes:

Şahsen benim için UEFA'da atlanacak bir iki tur manevi olarak Kewell'dan üstün değildir...

Kewell'ı 2 ay sakatlandı diye satarlarsa benim gözümde 2 boy küçülür bu yönetim arkadaş...

Herşey para ve başarı değil bu hayatta, Kewell gibi bir adamı küstürmek Uefa'dan elenmekten daha çok mutsuz eder beni..

Artık bizi bırakma Harry değil, Bizi bırakmak zorunda bırakılma Harry!

Cevap: Bizi bırakma Harry!

Şahsen benim için UEFA'da atlanacak bir iki tur manevi olarak Kewell'dan üstün değildir...

Kewell'ı 2 ay sakatlandı diye satarlarsa benim gözümde 2 boy küçülür bu yönetim arkadaş...

Herşey para ve başarı değil bu hayatta, Kewell gibi bir adamı küstürmek Uefa'dan elenmekten daha çok mutsuz eder beni..

tamamda renkdaşların bahsettiğim şey zaten sol kanatta yeterince adamımız var daha ne bu dos santos aşkı.

git pavlyuchenko'yu kirala olmadı sercanı mustafa pektemek'i al adam gibi bi forvet al yeterki nonda'ya bırakma avrupayı

Bu dediğinde ben de hemfikirim. Bence alınacaksa kaliteli bir orta saha olmadı forvet alınmalı. Başka yere adama gerek yok. Ama biterse gionun transferi, Kewell'dan daha faydalı olur orası kesin:) Bir de Gio'ya geleceğe dair bir yatırım olarak bakılabilir. Sezon sonu Arda'nın satılacak olmasıyla beraber yeni sezona Caner-Santos ikilisiyle başlarız. Ki bu tutarsa oldukça karlı çıkarız...

çok şükür beni anlayan biri çıktı:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

Ohooo duygusala bağladık hemen.

Burdaki hiç kimse bana Kewellı sevmeyen Galatasaray taraftarı gösteremez,neden? çünkü Kewellı herkes çok ama çok seviyor gerek futbolunu gerekse profesyonelliğini,,fakat şuanki gelinen noktada GALATASARAY ın menfaati önemlidir.Ayrıca Kewell bu takıma 1.5 yıl boyunca mükemmel şekilde hizmet etmiştir ve Kewell bunun karşılığını gerek maddi,gerek manevi olarak almıştır.Kısacası Kewell GaALATASARAY dan yararlandı GALATASARAY da Kewelldan,anlatmak istediğim olaya duygusal yönden bakmamak lazım biraz mantık çerçevesinde düşünmemiz gerekiyor.

Şu anda Madrid maçında Nonda'yı görceğime forvette, M.pektemek'i görürüm daha iyi.Hem Kewell'da kalmış olur.

Kewell'ı bize verdikleri için savunuyorsunuz ama Nonda'yı harcadınız.Unuttunuz galiba attığı golleri kurtardığı maçları.

Bu mantıkla işler yürümez,gelen her oyuncu az buçuk katkı sağlamıştır bize,değerlidir yani.Transfer döneminde duygusallıktan ne kadar uzak,o kadar iyi.

Cevap: Harry KEWELL Gönderilmesin

Bu konuda duygular ile değil, mantık ile düşünmek gerekir...

Dos Santos geliyor diye Kewell'ı silenler iki ay önce şuraya yazdıklarını bi okusunlar.

Sakat olunabilir takım menfaati için gönderiledebilir kabul profesyonel bir takım yönetiliyor ama Galatasaraylı bu lafları ettiği adamı 2 günde satmamalı...Gönderilecekse de delikanlı gibi söylenmeli bazı şeyler. Yok 32 yaşında yok müzmin sakat yok 90 dakkayı çıkaramıyor diyenler bir iki ay önce şuraya yazdıklarını okusunlar...

Bu adam 2 ayda yaşlanmadı....

dos santos geliyor diye kewell'ı silenler iki ay önce şuraya yazdıklarını bi okusunlar.

Sakat olunabilir takım menfaati için gönderiledebilir kabul profesyonel bir takım yönetiliyor ama [sıze="5"]galatasaraylı bu lafları ettiği adamı 2 günde satmamalı...[/sıze]gönderilecekse de delikanlı gibi söylenmeli bazı şeyler. Yok 32 yaşında yok müzmin sakat yok 90 dakkayı çıkaramıyor diyenler bir iki ay önce şuraya yazdıklarını okusunlar...

Bu adam 2 ayda yaşlanmadı....

:005:

Siz Allah bilir Hagiyi de yollardınız 2 3 sene daha fazla top oynasaydı...

Biz Hagiyi 2 3 sene daha izlemek için herşeyimizi vermeye hazırken..

Hasan Şaş ya da Ümit Karan'a bunların bin katı yapılırken de bu derece hassas mıydınız? Merak ettiğim budur.

Cevap: Harry KEWELL Gönderilmesin

Siz Allah bilir Hagiyi de yollardınız 2 3 sene daha fazla top oynasaydı...

Biz Hagiyi 2 3 sene daha izlemek için herşeyimizi vermeye hazırken..

Geçen sene Bordeaux maçından sonra da böyle dalga geçseydiniz keşke sakat Harry'le...

Yazıklar olsun..

Bence de..Adam hasta olmasına rağmen bir tarafını yırtıyor (afedersiniz)ama yine oynuyor oyununu.Adam gibi.Belki birçok kişiden daha iyi.Ama birde geçmiş burda bazıları nankörlük yapıyor.Yok Kewell yaşlı,seneye oynayamaz,o hasta...

Adama böyle diyeceğinize oturun da iki dua edin hastalığı için,sakatlığı için,takım için...!

Geri
Üst Alt