Bizi bırakma Harry!

Cevap: Bizi bırakma Harry!

Hasan Şaş ya da Ümit Karan'a bunların bin katı yapılırken de bu derece hassas mıydınız? Merak ettiğim budur.

Kewell ne zaman Haşan Şaş gibi medyada yer bulunca Galatasaray'ın arkadasından konuşur, Umit Karan gibi futbolcuğundan evimin yanındaki gece kulübünden çıkmaz topunu oynamak yerine, hatta o çok sevdiğimiz Hakan Şükür gibi parayı görünce medyaya Galatasaray'a en ağır sallamaları yapar...

Bunların hepsi Bülent Korkmazdan birşeyler öğrenip gelsinler..

Ha Kewell bu dediğin adamların yaptığını yaparsa,

İşte o zaman onu da savunmam..

Ama nedense Kewell bunların hiçbirini yapmayacak gibi geliyor.. Nedense adamın karakteri düzgün ne yapacaksın..

Cevap: Kewell İçin Yürüyüş

Şahsen benim için UEFA'da atlanacak bir iki tur manevi olarak Kewell'dan üstün değildir...

Kewell'ı 2 ay sakatlandı diye satarlarsa benim gözümde 2 boy küçülür bu yönetim arkadaş...

Herşey para ve başarı değil bu hayatta, Kewell gibi bir adamı küstürmek Uefa'dan elenmekten daha çok mutsuz eder beni..

Artık bizi bırakma Harry değil, Bizi bırakmak zorunda bırakılma Harry!

Duygusallığa yer yok futbolda,şuan bu takımdakilerin hangisinin 3 yılı veya 2 yılı garanti,ayrıca GALATASARAY ın mezarlığına bakıldığında vazgeçilmezlele dolu olduğunu görebilirsin.

Hasan Şaş ya da Ümit Karan'a bunların bin katı yapılırken de bu derece hassas mıydınız? Merak ettiğim budur.

Hasan Şaş'a çabuk iyileşsin diye kortizon verilip o kadar kiloluyken oynayamayacağını bile bile sahaya sürüp taraftara yem ederlerken Hamburg maçında Hasan yuhalanırken giden turdan daha fazla üzüldüm, verimli oynadığı senelerde takımın daima en golcüsü olan Ümit Karan bir sezon oynayamadı diye yerin dibine sokulurken de ben böyleydim.

Tabi şahsım adına konuşuyorum bilmiyorum belki de ben yanlış yapıyorum...

Yürüyüş mü töbe töbe ? Kalıcaktır zaten Kewell bu kadar taraftarın sevgilisi bir adam gönderilir mi ?

Cevap: Harry KEWELL Gönderilmesin

Arkadaslar herkes bir telaş havasında ama bence başkanımız ne dedi öncelikle onu iyi etüt etmek lazım özellikle vurgulamak istenen yerleri bold yaptım

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Televizyonu’na gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

''...Bu arada bizi en çok üzen nokta, Harry Kewell’ın sakatlanması. Sakatlık bölgesinde daha önce de bir sakatlığı vardı. Kasık bölgesinden ameliyat olmuştu. Şu anda Avustralya’da bir operasyon geçirmesi söz konusu. Eğer operasyon geçirirse; Nisan’a kadar oynamaması söz konusu, bu şekilde de sezonun son 4-5 maçı oynayabilir, dolayısıyla da orada büyük bir sıkıntı yaşıyoruz. Sadece Nonda ile kalıyoruz santrfor olarak Avrupa Ligi'nde. Çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu hafta içinde de, bu çözümü neticelendirmemiz lazım; çünkü transfer bir hafta sonra bitiyor. Yani geçen sene de biliyorsunuz sezonun ikinci yarısına 12 tane sakatla girdik. Harry Kewell’ın stoper oynadığı dönemdi, bu sakatlıklar bizi ciddi şekilde rahatsız ediyor ve etkiliyor. Ama bu sene çok iddialıyız. Bu sakatlıklar olmasına rağmen her türlü tedbiri almaya çalışıyoruz...''

''...Şampiyon olmak istiyoruz. UEFA’da final oynamak istiyoruz. Onun için elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray takımı da bunu yapabilecek kapasitede hem yönetim, hem teknik heyet, hem futbolcular, tüm kadro iyi niyetle bir kolej havası içinde çalışıyor. Beni en çok üzen medyada Galatasaray’ı içeriden yıpratacak takımı bozmaya çalışan, yönetimi bozmaya çalışan bir sürü asılsız haberin çıkması neden çıktığını da bilmiyorum. Onun dışında bir sıkıntımız yok, iyiyiz daha iyi olacağız.”

Kewell ne zaman Haşan Şaş gibi medyada yer bulunca Galatasaray'ın arkadasından konuşur, Umit Karan gibi futbolcuğundan evimin yanındaki gece kulübünden çıkmaz topunu oynamak yerine, hatta o çok sevdiğimiz Hakan Şükür gibi parayı görünce medyaya Galatasaray'a en ağır sallamaları yapar...

Bunların hepsi Bülent Korkmazdan birşeyler öğrenip gelsinler..

Ha Kewell bu dediğin adamların yaptığını yaparsa,

İşte o zaman onu da savunmam..

Ama nedense Kewell bunların hiçbirini yapmayacak gibi geliyor.. Nedense adamın karakteri düzgün ne yapacaksın..

Hasan Şaş 2005-2006 sezonunda bir yandan asist kralı olur bir yandan da floryadaki personelin maaşlarını öderken de bunları mı söylüyordun? Ya da Fenerbahçe dört katı para teklif etmesine rağmen Galatasaray da kaldığında ne diyordun? Erken iyileşmek için kortizon almasını geçiyorum direk, haberin bile yoktur. Ümit Karan Nou Camp da Anfield de Roma da golleri atarken de kesin bunları düşünmüşsündür, gece klüplerini falan.

Kewellı herkes çok seviyor fakat yollar ayrılıyor ağlamak isteyen duygusal arkadaşlar ellerinde mendillerini hazırlasınlar..Yönetimi rahat bıraksınlar onlar herşeyi doğru yapıyorlar..Bilhassa Rijkaard..

2000li yıllardan sonra,

Kaldığı sene ve verdiği her anlamda fayda ile Hagi 1'dir, Kewell 2'dir..

Bunu inkar eden adamla oturup futbol tartışmam, hayırlı işler

Fayda falan diyorsan. İlictir, Song tur bu alanda birinci(Hagi'den sonra). Geçin bunları.

Bu haber üzerine dört gözle resmi bi açıklama bekliyorum.

''Futbolcumuz Harry Kewell ile yönetimimiz arasında böyle bir diyalog yaşanmamıştır'' diye.

Kewell büyük ihtimal yollanıyomuş nonda varken kewellın yollanması kadar absürd bişey olamaz .Taraftarların %90 ı kewellın kalmasını nonda yada leo franconun gitmesini istiyo ..

Hasan Şaş 2005-2006 sezonunda bir yandan asist kralı olur bir yandan da floryadaki personelin maaşlarını öderken de bunları mı söylüyordun? Ya da Fenerbahçe dört katı para teklif etmesine rağmen Galatasaray da kaldığında ne diyordun? Erken iyileşmek için kortizon almasını geçiyorum direk, haberin bile yoktur. Ümit Karan Nou Camp da Anfield de Roma da golleri atarken de kesin bunları düşünmüşsündür, gece klüplerini falan.

Bikere aldığı milyonlarca dolardan, 10 20 bin ytl para dağıtan adama bu işi yaptı diye hayran olunmaz, bu zaten yapılması gereken bir hayırdır, bunu bir bilelim de öyle konuşalım.

aziz yıldırımla çok içiçesin sanırım miktarına kadar biliyorsun teklifi,

bu işin fantazi ve dedikodu kısmını geçeceksin arkadaş, ben elde olan bilinen şeylerden konuşuyorum...

ayrıca ben işin sadece futbol kısmından bahsetmiyorum, adamın karaktersizliğinden bahsediyorum, yoksa lincoln de çok kaliteli topçuydu, herşey kaliteyle olsa bu dünyada..

Bu haber üzerine dört gözle resmi bi açıklama bekliyorum.

''Futbolcumuz Harry Kewell ile yönetimimiz arasında böyle bir diyalog yaşanmamıştır'' diye.

Bence başkanımız yalanladı zaten bunu daha ne desin anlamıyorum ki

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Televizyonu’na gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

''Beni en çok üzen medyada Galatasaray’ı içeriden yıpratacak takımı bozmaya çalışan, yönetimi bozmaya çalışan bir sürü asılsız haberin çıkması.”

GALATASARAY ı düşünenler Kewell gitsin derler.

DUYGUSALLAR ise Nonda veya Leo yu gönderirler.

Not:GALATASARAY ı düşünenler MANTIK ÇERÇEVESİNDE hareket eder..

SAYGILAR...

Şampiyonluklar,kupalar her zaman kazanılır.Ama Kewell gibi bir Adam her zaman bulunmaz.Kewell gitmesin LÜTFEN!

Geri
Üst Alt