Cevap: Bizi bırakma Harry!
Yahu Carlos ne alaka? Fenerde yerli-yabancı ayrımı yapılmıyor ki bizdeki kadar... Verebiliyorsan içerden ver. Kim var yabancılardan bizim hakkımızda kötü konuşan(Maaş problemi falan olmadığı takdirde). Krallar gibi bakarız. Taraftar tapar. Deplasmana gitmez, topa girmez parasını takır takır alır. Sevmesin de ne yapsın? Ama Hasan Şaş iki kötü maçtan sonra kafasına laptop yer. İşte fark budur. Bu kadar barizdir. Lakin bakmakla görmek farklı şeylerdir...
Bak kötü oynamak farklıdır, karakterinde ilgili problem farklıdır. Sen mükemmel bir eleman ol 20 milyon dolar kazandır aylık şirkete gidip kadınlara sarkıyorsan patron seni yanına çağırır, çağırmalıdır. İş ahlakı denir buna da. Başarısız olmak farklıdır. Başarısız olduğunda başarılıyken de yaptığın ahlaki olmayan davranışlarının seni yıpratmak için kullanılması belden aşağı vurmaktır. Ben yapmam.
Sen bana nasıl sallayabilir ki Türk mü medayaya çıkabiliyor mu dedin, ben de carlos nası sallıyorsa o da öyle sallayabilir dedim, imkanı var sonuçta anlatmak istediğim bu.
Babacım sen belli ki biraz milliyetçilik yapıyorsun, haklı da olabilirsin ama Türk futbolcusu da bu muameleyi de çoğu zaman hakediyor, (genel olarak Türk futbolcusu disiplinsiz çalışmayı sevmiyor vs vs) tabiki de tıpkı bazı yabancıların hakettiği gibi(lincoln), işin o kısmını şimdilik bir kenara bırakalım.
fenere değinmek gereksiz ama madem öyle, nası ayrımcılık yok kralı var onlarda, kac sene yabancı hayranlıgı yüzünden semih denen adamı kulübeye hapsettiler, asıl yabancı hayranlığı olmayan biyer varsa bu Galatasaraydır. İyi olan oynar, benim düşüncem bu.
Ama sen gidip daha ortasahada oynatacak doğru düzgün bir adamın bile yokken, Kewell gibi takımın en faydalı en verimli adamını yaşlanacak ileride diye kesersen, yollamaya çalışırsan orada dur derim. Hem de mantıklı bir sebebi yokken, Ha dersin ki ortasahada çok iyi bir yabancıya ihtiyacım var kıçımı toplayacak, tamam mantıklıdır, kalbim belki yine istemez ama aklım alır..
Dos Santos olayını aklım almıyor..