Bizi bırakma Harry!

Cevap: Bizi bırakma Harry!

Kimse de demiyor ki "iki ay evvel gitme diyorduk ama sakatlanınca yerine de genç adam gelince sallıyoruz adama"

ben bunu anlamıyorum arkadaşlar yoksa kewell gider dos santos gelir o da gider başkası gelir.Koca Hagi gitti şu takımdan ne oldu battı mı takım?Olaylar şahıslar değil taraftarın söyledikleridir.

Böyle vefa mı olur?

Hagi gitmesin diye B.Korkmaz ı yollamak gibi birşey

Çünkü Nonda yeteneklerine kaybetmeye başladı misyonunu tamamladı, Kewell'sa hepimizin çok sevdiği Arda'dan bile daha faydalı top oynuyor bu sene, mantık arıyordunuz ya al sana mantık

O konuda haklısın ama Kewell'ın farklı bir sinerjisi oluştu. Yönetimin arkasında durma kararını da destekliyorum. Bir bildikleri vardır muhakkak. Temelli gönderilmez ha deyince o adam.:)

Biz ne sinerjiler gördük Murat. Bu taraftarı bilmiyorsun sanki...

Çünkü Nonda yeteneklerine kaybetmeye başladı misyonunu tamamladı, Kewell'sa hepimizin çok sevdiği Arda'dan bile daha faydalı top oynuyor bu sene, mantık arıyordunuz ya al sana mantık

Ne demek kardeşim sen resmen menfaat peşindesin ne demek yeteneklerini kaybediyor

Sen Kewellın arkasında bu kadar duruyorsan Nondanında arkasında durmalısın bu sezon kaç gol attı

Yoksa inandırıcılığı yok bu durumun

Kewell'ın maaşı geciktirilmez. YErlilerinki geciktirilir. Bunun en büyük sıkıntısını yaşayanlardan birisi de Hasan Şaştır. Bunların bildiğini sanıyorum.

Bak şimdi boldladığım kısım için uzun uzun açıklayıcı şekilde yazacağım. Ben dedim ki bir adam da karakterle ya da yaşayışıyla ilgili bir problem varsa bunu başarılıyken de söyleyebilmelisin. DÜştüğünde vurmak için kullanmamalısın. Sen de dünyanın her yerinde böyle iyi oynarsa kimse dokunmaz demişsin. Ben de buna karşılık Hagi'nin Ümit Karan'ı gönderişini örnek göstermişim. Dünyanın her yerinde öyle değil demişim. Eğer aradığın buysa demişim. Capiş?

Şuna da bir cevap ver zahmet olmazsa...

Roberto Carlos Türk mü sağda solda sallıyor fenere? buna cevabım bu.

2.si profesyonel hayatta eğer sen işe gider işini yaparsan patronun seni yanına çağırmaz dimi?

Ama işe gider de işini yapamazsan adam senin yanına çağırır noluyor der?

Bakar rezalet bir durumdasın akşamdan kalmasın, o zaman pılını pırtını topla der..

Yanlış mıyım?

Ne demek kardeşim sen resmen menfaat peşindesin ne demek yeteneklerini kaybediyor

Sen Kewellın arkasında bu kadar duruyorsan Nondanında arkasında durmalısın bu sezon kaç gol attı

Yoksa inandırıcılığı yok bu durumun

şöyle ufak bir sorun var yalnız ben Nonda da gitsin demedim renkdaş..

kim dediyse git ona anlat derdini, dos santos denen adam Kewell'ın yerine alınıyor diye gelmesin diyorum, Nonda'nın yerine alınmadığı bariz, bu adam santrafor değil

Beyler bilgisayarınızda DADY COOL şarkısı varsa rafa kaldırın,hani ne biliyim yanlışlıkla görürsünüz duygusallık tutar,kötü olursunuz felan..:)

şöyle ufak bir sorun var yalnız ben Nonda da gitsin demedim renkdaş..

kim dediyse git ona anlat derdini, dos santos denen adam Kewell'ın yerine alınıyor diye gelmesin diyorum, Nonda'nın yerine alınmadığı bariz, bu adam santrafor değil

Ufak sorun şöyle ki sen benden alıntı yaptın ben ortaya sordum

Roberto Carlos Türk mü sağda solda sallıyor fenere? buna cevabım bu.

2.si profesyonel hayatta eğer sen işe gider işini yaparsan patronun seni yanına çağırmaz dimi?

Bakar rezalet bir durumdasın akşamdan kalmasın, o zaman pılını pırtını topla der..

Yanlış mıyım?

Yahu Carlos ne alaka? Fenerde yerli-yabancı ayrımı yapılmıyor ki bizdeki kadar... Verebiliyorsan içerden ver. Kim var yabancılardan bizim hakkımızda kötü konuşan(Maaş problemi falan olmadığı takdirde). Krallar gibi bakarız. Taraftar tapar. Deplasmana gitmez, topa girmez parasını takır takır alır. Sevmesin de ne yapsın? Ama Hasan Şaş iki kötü maçtan sonra kafasına laptop yer. İşte fark budur. Bu kadar barizdir. Lakin bakmakla görmek farklı şeylerdir...

Yanlış mıyım?

Bak kötü oynamak farklıdır, karakterinde ilgili problem farklıdır. Sen mükemmel bir eleman ol 20 milyon dolar kazandır aylık şirkete gidip kadınlara sarkıyorsan patron seni yanına çağırır, çağırmalıdır. Ahlak denir buna da. Başarısız olmak farklıdır. Başarısız olduğunda başarılıyken de yaptığın ahlaki olmayan davranışlarının seni yıpratmak için kullanılması belden aşağı vurmaktır. Ben yapmam.

Yalnız varya şu yazdıklarını çok iyi anlıyorum.:) Birebir de katılıyorum. Yahu hala neye nelerle cevap veriyorlar. Kafayı yemesen iyi.:)

kafayı yemesine gerek yok, kimse kimseyle tartışmak zorunda veya kimse kimseyi ikna etmek zorunda değil, gitmekte özgür

bende derim ki

rijkaard yapıyorsa vardır bir bildiği

Beyler bilgisayarınızda DADY COOL şarkısı varsa rafa kaldırın,hani ne biliyim yanlışlıkla görürsünüz duygusallık tutar,kötü olursunuz felan..:)

Şampiyon olursak Kewell'ı çağırırız eğer giderse,o müziği son kez çalar öyle uğurlarız ve herkes hüngür hüngür ağlar.

Şampiyon olursak Kewell'ı çağırırız eğer giderse,o müziği son kez çalar öyle uğurlarız ve herkes hüngür hüngür ağlar.

benim için tek adam vardı Galatasaray'da giderken gözlerimin bugulanmasına sebep olan

o da gelmiş geçmiş en iyi 10 futbolcudan biri olan HAGİ'dır

Yahu Carlos ne alaka? Fenerde yerli-yabancı ayrımı yapılmıyor ki bizdeki kadar... Verebiliyorsan içerden ver. Kim var yabancılardan bizim hakkımızda kötü konuşan(Maaş problemi falan olmadığı takdirde). Krallar gibi bakarız. Taraftar tapar. Deplasmana gitmez, topa girmez parasını takır takır alır. Sevmesin de ne yapsın? Ama Hasan Şaş iki kötü maçtan sonra kafasına laptop yer. İşte fark budur. Bu kadar barizdir. Lakin bakmakla görmek farklı şeylerdir...

Bak kötü oynamak farklıdır, karakterinde ilgili problem farklıdır. Sen mükemmel bir eleman ol 20 milyon dolar kazandır aylık şirkete gidip kadınlara sarkıyorsan patron seni yanına çağırır, çağırmalıdır. İş ahlakı denir buna da. Başarısız olmak farklıdır. Başarısız olduğunda başarılıyken de yaptığın ahlaki olmayan davranışlarının seni yıpratmak için kullanılması belden aşağı vurmaktır. Ben yapmam.

Sen bana nasıl sallayabilir ki Türk mü medayaya çıkabiliyor mu dedin, ben de carlos nası sallıyorsa o da öyle sallayabilir dedim, imkanı var sonuçta anlatmak istediğim bu.

Babacım sen belli ki biraz milliyetçilik yapıyorsun, haklı da olabilirsin ama Türk futbolcusu da bu muameleyi de çoğu zaman hakediyor, (genel olarak Türk futbolcusu disiplinsiz çalışmayı sevmiyor vs vs) tabiki de tıpkı bazı yabancıların hakettiği gibi(lincoln), işin o kısmını şimdilik bir kenara bırakalım.

fenere değinmek gereksiz ama madem öyle, nası ayrımcılık yok kralı var onlarda, kac sene yabancı hayranlıgı yüzünden semih denen adamı kulübeye hapsettiler, asıl yabancı hayranlığı olmayan biyer varsa bu Galatasaraydır. İyi olan oynar, benim düşüncem bu.

Ama sen gidip daha ortasahada oynatacak doğru düzgün bir adamın bile yokken, Kewell gibi takımın en faydalı en verimli adamını yaşlanacak ileride diye kesersen, yollamaya çalışırsan orada dur derim. Hem de mantıklı bir sebebi yokken, Ha dersin ki ortasahada çok iyi bir yabancıya ihtiyacım var kıçımı toplayacak, tamam mantıklıdır, kalbim belki yine istemez ama aklım alır..

Dos Santos olayını aklım almıyor..

Geri
Üst Alt