BJK 2. Başkanı Hüseyin Yücel: "1 ay önce Mourinho ile temasa geçtik"

Ali koç Beşiktaş 'ı oyuncak gibi kullanıyor. Aziz başkana kumpas kurmak için Beşiktaş-mourinho haberi yaptırıyor.

Koç yaptırmış bu açıklamayı arkadaşlar. Amaç Aziz Yıldırım'ı adaylık sürecinde zedelemek. Oyunlara gelmeyelim.

Edit: Geç kalmışım benden önce büyük oyunu çözmüş bile forum.

1) Bjk parayı bu adam için nasıl bulur
2) ikinci Tadic vakası mı olacak
3) ikiside babayı alıp neşemize neşe katarlar mı
1. Koç sponsorluğu ile 22 milyon verdiler 2 topçuya. Mou da 15 koparır
2. Ali başkanlığı alırsa Mou'ya girmez Conte kovalar. başkanlığı alamazsa Mou Aziz'e kalmasın diye beşiktaşa verir
3. Biz hep güzeliz

Ali Koç kazansın diye yapılan işler, çok net.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koçlar bizi geçmek için iki takım birden kuruyor. Babası küçük sikecileri, oğlu buyuk şikecileri besliyor. Sülaleniz birleşip gelsin gene de Cimbomla kimse başa çıkamaz.

2. Ali başkanlığı alırsa Mou'ya girmez Conte kovalar. başkanlığı alamazsa Mou Aziz'e kalmasın diye beşiktaşa verir
iyide baba güya iki büyük kulüp...

tapularını koç holding tutacak yakında heralde ...

zaten şu faşisti bir yanım 3 yıl daha çekmek istemiyor - bide bu kadar yayılmış olmasına uyuz oluyorum.

1) Bjk parayı bu adam için nasıl bulur
2) ikinci Tadic vakası mı olacak
3) ikiside babayı alıp neşemize neşe katarlar mı
En kötü Arabistan'a gider diye düşünüyorum. Pek sanmıyorum Mourinho buraya gelsin gelse bile Bjk olmaz diye düşünüyorum. Mourinho ekibi ile birlikte maliyeti en az 10 milyon euro. Kaç parasına sponsor bulacaklar 1 yılı da kabul etmez + isteyeceği transferleri de düşünmek lazım öyle ben aldım sen oynat işi olmaz Mourinho'da.

iyide baba güya iki büyük kulüp...

tapularını koç holding tutacak yakında heralde ...

zaten şu faşisti bir yanım 3 yıl daha çekmek istemiyor - bide bu kadar yayılmış olmasına uyuz oluyorum.
Büyük değiller dev aynasından bakıyorlar.
Bu kadar borca sahip kulüplerin iyi bir planı olmazsa olacağı budur.

İkisi de gelebilir benim için ikisinin de farkı yok. Çünkü kulübün kendisi yönetilmeyecek seviyede

g*tünüzde don yok hacı, hatırlatmak gibi olmasın da

Mourinho ekibi ile birlikte maliyeti en az 10 milyon euro.
fazladır full ekip bence ya - bide 1 sezonluk kontrat yapmaz - bide tazminat BB borcu kadar olabileceği için mahkumda olurlar kovamazlar (utd - ten haag için konuşulan durum gibi)

Batsınlar ya iyice iyiiiiice batsınlar.

Geri
Üst Alt