Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.546
- 29.055
- 2.993
Ali koç Beşiktaş 'ı oyuncak gibi kullanıyor. Aziz başkana kumpas kurmak için Beşiktaş-mourinho haberi yaptırıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. başkan düzeyinde bu yalnız adam yalan söylemezAli koç Beşiktaş 'ı oyuncak gibi kullanıyor. Aziz başkana kumpas kurmak için Beşiktaş-mourinho haberi yaptırıyor.
1. Koç sponsorluğu ile 22 milyon verdiler 2 topçuya. Mou da 15 koparır1) Bjk parayı bu adam için nasıl bulur
2) ikinci Tadic vakası mı olacak
3) ikiside babayı alıp neşemize neşe katarlar mı
Ya o gitsin dava falan kovalasın ya da dışardan destek versin yönetimde işi nerezan ilk maglubiyette istifayı sunar yıne
yoksa rahmi koç mu ?Ali koç Beşiktaş 'ı oyuncak gibi kullanıyor. Aziz başkana kumpas kurmak için Beşiktaş-mourinho haberi yaptırıyor.

iyide baba güya iki büyük kulüp...2. Ali başkanlığı alırsa Mou'ya girmez Conte kovalar. başkanlığı alamazsa Mou Aziz'e kalmasın diye beşiktaşa verir
Koctan başka sponsorları var miHüseyin Yücel: "Mourinho ile ekonomik detaylar halledildi. Cebimizden para verilmeyecek, sponsorla halledebiliriz."
![]()
En kötü Arabistan'a gider diye düşünüyorum. Pek sanmıyorum Mourinho buraya gelsin gelse bile Bjk olmaz diye düşünüyorum. Mourinho ekibi ile birlikte maliyeti en az 10 milyon euro. Kaç parasına sponsor bulacaklar 1 yılı da kabul etmez + isteyeceği transferleri de düşünmek lazım öyle ben aldım sen oynat işi olmaz Mourinho'da.1) Bjk parayı bu adam için nasıl bulur
2) ikinci Tadic vakası mı olacak
3) ikiside babayı alıp neşemize neşe katarlar mı
Tamamen Koc'a guveniyorlar.Koctan başka sponsorları var mi
stadyumda yokHüseyin Yücel: "Mourinho ile ekonomik detaylar halledildi. Cebimizden para verilmeyecek, sponsorla halledebiliriz."
![]()
ünal aysel elleri ovusturuyor okanı kovuyumda bende görüseyım dıye
Büyük değiller dev aynasından bakıyorlar.iyide baba güya iki büyük kulüp...
tapularını koç holding tutacak yakında heralde ...
zaten şu faşisti bir yanım 3 yıl daha çekmek istemiyor - bide bu kadar yayılmış olmasına uyuz oluyorum.
fazladır full ekip bence ya - bide 1 sezonluk kontrat yapmaz - bide tazminat BB borcu kadar olabileceği için mahkumda olurlar kovamazlar (utd - ten haag için konuşulan durum gibi)Mourinho ekibi ile birlikte maliyeti en az 10 milyon euro.