BJK Asbaşkanı: "Biz Nouma'yı gönderdik, Galatasaray da Melo'yu göndermeli"

Siz Nouma'yı gönderdiniz biz de Dany'i gönderdik işte daha ne.

"Kendisinin saha içinde bir lakabı var ve pittbull lakabına uygun davrandığını da biliyoruz. Diliyoruz Semih, Melo’yu eğitecektir.”

Şerefsiz resmen köpek yerine koymuş Melo'yu. Çok acıttık herhalde bu kuşları

ronaldo ve marceloyu da yunanistana iteleyelim o vakit.

BhMgfN1CIAAjCEz.jpg:large

Semih eğitsin ne demek karaktersiz öküz. hem Melonun hem yönetimin bu hakaretler üzerine harekete geçmesi gerekir.öyle açıklamayla falan da geçiştirilecek bir durum değil!

suratına tükürülmediği halde tükürülmüş numarası yapan oğuzhan hakkında hangi tutum ve davranışı sergilediniz ?

yok öyle bir dünya işinize bakın

Şu Melo müthiş bir adam ya. Bir kez daha gurur duydum onun bizde oynamasına

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bir de Fenere eziklik komplrksleri var diyoruz. Bunlar onlardan daha ezikmiş. Geçen burada biri yazmıştı, Beşiktaş Fenerden daha çirkef ve şerefsiz diye. Şimdi anladım ne demek istediğini.

Tapatalk

Nouma'yi gonderdiler de ne oldu adamin ahlaki spor oynamaya yetmedi ama Türkiye'de ünlü olmaya, tv de programlara cikmaya yetti. Ne sacma bir topluluğumuz var.

Melo'nun yaptığı harekette birsey yok ama bu dengesizin Melo hakkinda yaptigi konuşma terbiyesizlik. Mahkemeye verse Melo yeridir.

★★★☆

Çıldırıyolar, hareketlerinden dolayı değil oynadığı toptan dolayı :D

Amma ağladınız be kardeşim.Fenerbahçe'nin sahasında kupa kaldırdık onlar bu kadar ağlamadı be...

Melo'yu göndermeliymişiz şimdi ana avrat küfürler edeceğim la havle....................

Biliyorlar işte. En ısırgan rakibi sindiren ve rakip oyuncuların çekindikleri futbolcumuz. 2 yıldır düzenli olarak saldırıyorlar. Yedirmeyiz kuzular yedirmeyiz. Sizin adiliklerinizin de hesabı sorulacak. Hele önce hükümet sonra tff'den bir kurtulalalım o zaman. Az kaldı.

Her yendiğimizde kesin ağlıyolar bunlar niye böyle ya, psikolojik sorunları var herhalde.

O çok kötü geçirdiğimiz sezon hariç ben bunlara yenildiğimizi hatırlamıyorum, belkide acıları ondan.

Ülke olarak artık bunları aşmalıyız. Yıl olmuş 2014, bizim millet hala saçma sapan şeyler üzerinden ahlak bekçiliği yapmaya çalışıyor. Yok Nouma elini içeri sokmuş da, yok Melo ahlaksızca hareket etmiş de falan filan... Normalde Melo'nun o tarz bir hareketi yapmasını ben de istemem ama bunları gördükçe her maç yapsın diyorum inadına.

Her maglubiyette aglamaya alisti bunlar da. Biraz adam olmakta fayda var.

Bunların çenesi açılınca hiç kapanmıyor. Hayır daha ne yapalım yani susmanız için onu anlamadım :D

Taptap

Ülke olarak artık bunları aşmalıyız. Yıl olmuş 2014, bizim millet hala saçma sapan şeyler üzerinden ahlak bekçiliği yapmaya çalışıyor. Yok Nouma elini içeri sokmuş da, yok Melo ahlaksızca hareket etmiş de falan filan... Normalde Melo'nun o tarz bir hareketi yapmasını ben de istemem ama bunları gördükçe her maç yapsın diyorum inadına.

Yıl 2014, yağmur duası edelim diyen siyasetçi var. Bu ne ki ?

Geri
Üst Alt