BJK Asbaşkanı: "Biz Nouma'yı gönderdik, Galatasaray da Melo'yu göndermeli"

Beşiktaş maçlarını sıradan bir lig maçı gibi izliyorum artık ha gaziantep ha beşiktaş hiç bi fark yok

Hala bunlar mı konuşuluyor yahu, malum hareketleri her futbolcu saha içinde defalarca yaptı.Başta bana da ilginç geliyordu ama o kadar çok yapıldı ki bu gol sevinci, normalleşti, sıradanlaştı.

Sen önce kafası yerde, tekme atacak bacak arayan Veli'yi eğit, sonra gel Melo'ya konuş.

tartışacak hiç bişey bulamadılar dany'e de salça olamıyorlar. nereye sataşacaklar şaşırmış haldeler.

kudurun at hırsızları :asd:

15 yıldır ligimizi düzenli takip ederim şu dönemki Beşiktaş kadar ezik bir takım ne gördüm ne duydum herkesten 3-5 yiyen Vanspor bile bu kadar ezik değildir..Ne basiretsiz yöneticileri oluyor bunların.. Eskiden Beşiktaşın bir asaleti vardı başarılı olamasa da gıcık bir takım değildi..Şu Demirörenden beri doğru dürüst yönetim görmediler yenemeyince ya hakem ya kural hatası birşey bulamayınca da ne koparsak kardır hesabı rakip oyuncuya ceza aldırma peşindeler..

Melo'nun futboluna bakarım. Karakterine bakarsak zayıf tabi. Ama bir motta bir nouma bir Emre B. degil tabi.

Bugün göndersek yarın hemen talip olurlar bu küçük şikeciler

Bu kadar ezik bir camia olamaz ya hahahahaha :D

132000179w0b.jpg

Hareketinden dolayı 6-7 ay ceza alacağı ve yararlanamıcanız için göndermiş olmayısınız,ne çakal herifsiniz la.

Melo hakaretten dava açsın. Eğitsin ne demek, hakareti kendileri yapmış.

Taraftar Koyduk mu? tezahuratini yaparken meloda taraftarın sorusuna cevap verdi. Ee adam yalan mi söyledi? Koymadik mi? Aksine melo bu drustlugunden ötürü odullendirilmeli. Adamda yalan dolan yok. neyse o !

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HIQF_PHfz6Q[/media]

Ronaldo'yu yollayın beyler, nooolursunuz gönderin.. -Barça yöneticisi :miserable::miserable::miserable::miserable::miserable::miserable::miserable::miserable::miserable:

Not:Barçalıyım.

" Bana ne , bana ne oynamıyom. sizi abime şikayet etçem. topumu verin oynamıyom o zaman"....

Lan aynı böylesiniz işte...

Geri
Üst Alt