BJK Asbaşkanı: "Biz Nouma'yı gönderdik, Galatasaray da Melo'yu göndermeli"

Kendi taraftarına yaptıysa çıksın açıklasın diyor bide. Lan gerizekalı dansın neyini açıklasın menemen kafa ?

ne demek efendi, gel istedigini sec al, biz de gidelim Olimpiyat ta oyniyalim, siz de gelin TT Arena da oynayin

Ya yırtındınız o kadar ama ye-ne-mi-yor-su-nuz işte hahaha :D

Hahahahhaha göndeririz canım benim göndeririz. Başka kimi gönderelim? Sneijder uyar mı? Peki Muslera?

Ağır geldi Melo bu lige ağır. Adamlar bakıyor kendilerine, Veli ile Meireles ile oynuyorlar. İnsanın canı çeker, isyan eder tabi haliyle.

[attachment=8117:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 96
Hem stad da bizim taraftardan baska taraftar mi vardi? Baska hangi taraftara yapmis olacak kus beyinli herif..

Siz şikeye bulaşdınız diye bizde mi bu pisliğe bulaşacağız?Bu nasıl bir mantık anlamakta güçlük çekiyorum.Tamam meyve veren ağaç taşlanır ama siz bunu biraz abarttınız.

bu anlayisla ozaman bizde bir soru soralim, sizde sike yaptiniz, neden külübü kapatmiyorsunuz?

Guzel Baskanimiz gereken cevabi vermis, bu bir guzel danstir !

haber 1903'den :asd:

noumaymis

biz nasil noumayi cezalandirdiysak mi ? Yahu medyanin gazini alip bos yere harcamistik adami.Herkes bizim gibi enayi mi kendi futbolcusunu harcasin ? Adam gibi takim kurun,derbi kazanalim..ondan sora goruyoruz elalemin kopegi o hareketleri yapabiliyor mu yapamiyor mu. adamlara malzeme vermeyin

10 yıldır bunları yenmekten bıktık her maç olay çıkardılar sesimiz çıkmadı hala deli dana bize sallıyorlar Allah sizi inandırsın bursa eses maçları beni daha çok heyacanlandırıyor bu keleklere yenildiğimiz zaman ne üzülürüm yendiğimiz zaman nede sevinirim beliktaş bizim ASLA rakibimiz olamaz!!!

Ülke olarak artık bunları aşmalıyız. Yıl olmuş 2014, bizim millet hala saçma sapan şeyler üzerinden ahlak bekçiliği yapmaya çalışıyor. Yok Nouma elini içeri sokmuş da, yok Melo ahlaksızca hareket etmiş de falan filan... Normalde Melo'nun o tarz bir hareketi yapmasını ben de istemem ama bunları gördükçe her maç yapsın diyorum inadına.

konusulan olayin ahlakla mahlakla ilgili yoktur.yukarida arkadasin biri dogru yazmis asil ahlaksizlar calanlardir cirpanlardir.asil ahlaksiz calan cirpaani koruyandir.onlarda suan futbol ve gerekli yerlerin basinda oturanlardir.

Meloya yada Melo uzerinden Galatasaraya ahlak dersi vermeye calisanlar ilk once kendi pisliklerini temizlesinler.

Rakip takımlar 3 senedir açık bir şekilde Galatasaray'ın Melo ile orta sahada büyük bir fark yaratmasından dolayı polemik yaratıp gönderin gibi beyanatlar veriyorlar. Alıştık aslında siz böyle yapınca bizim daha da hoşumuza gidiyor he şu da bir gerçek ki sen barlarda sabahlayan ve kavga eden Fernandes'e bir yıl yalvardın sözleşme sözleşme ne oldu diye sorası geliyor insanın bu yöneticilere. Eğitim şart ama kime lazım onu belirlemek lazım.

ne egitimi la? Besiktasin basindakilar Turk futbolunun basinda olanlar en buyuk ahlaksizlar degilmi?

Biz UEFA Kupası'nı aldık siz aldınız mı lan :)

eğer öyle bişey olurda meloyu serbest bıraktığımız dakka adama talip olurlar bunlar , tabi diğer şikecilerde dahil...

Geri
Üst Alt