Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.523
- 49.465
- 3.018
H.O
Başkan bize Talisca'yı, Mbappe'yi getir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H.O
ben işin dalgasındayım , bende gitsin istiyorum süreklü kaotik ortam yaratıyorda- esas soru kimin cesareti var o dümene geçmeye onlarda bilemiyorum.Diğer başkanların buna kul olup bir şey diyememesi, bir de her şeyi yapıp zarar görmemesi tansiyonu yükseltiyor. Ben de yaşlandım herhalde, sakin ortam istiyor insan. Bunlar bitmiş zaten, Koç'luk durum yok ortada.
Acun ya da Saran geçer işte. Hiç değilse yayıncılık tehditlerinden kurtuluruz. Acun geçerse harikulade olur. Kanalı düşmesin diye herkese mavi boncuk dağıtır, kendi taraftarıyla arayı düzeltemez.ben işin dalgasındayım , bende gitsin istiyorum süreklü kaotik ortam yaratıyorda- esas soru kimin cesareti var o dümene geçmeye onlarda bilemiyorum.
Saran hala girer mi dersin o işe yav - aziz'in yılalrından beri onun adı geçerdeAcun ya da Saran geçer işte. Hiç değilse yayıncılık tehditlerinden kurtuluruz. Acun geçerse harikulade olur. Kanalı düşmesin diye herkese mavi boncuk dağıtır, kendi taraftarıyla arayı düzeltemez.
Hasan Arat Mpabbe'yi getir.
İnsta da geçen sene bunlara çakınca ben gelince her şey düzelecek yazmıştı da belli olmaz o herif. Başka kim var bunlarda bilmiyorum. Ülker falan girmez o işlere, Nihat'ı aforoz ettiler. Aydınlar belki gelebilir. Acun var. Ama gönlümüz Oktay Başkan'dan yana...Saran hala girer mi dersin o işe yav - aziz'in yılalrından beri onun adı geçerde
acun olursa büyük rezillik ama biz çok eğleniriz. kendisine onu yapacağını sanmam.
Saran hala girer mi dersin o işe yav - aziz'in yılalrından beri onun adı geçerde
acun olursa büyük rezillik ama biz çok eğleniriz. kendisine onu yapacağını sanmam.
Hull City sahibi adam. Ben olsam parmağımı bile oynatmam- boşa stres. ama umarım olur.Acun akilli adam, bence gecmez FB'nin basina. Anca belki bi 10 sene sonra filan.
Acun geçmez bunların başına Hull City'nin sahibi zaten başka bir kulüp daha alacak diyorlar imkanı yok girmez bu işe. Saran, Aydınlar, Şahenk falan olursa olur gibi.İnsta da geçen sene bunlara çakınca ben gelince her şey düzelecek yazmıştı da belli olmaz o herif. Başka kim var bunlarda bilmiyorum. Ülker falan girmez o işlere, Nihat'ı aforoz ettiler. Aydınlar belki gelebilir. Acun var. Ama gönlümüz Oktay Başkan'dan yana...
aydınlar E harfini hep İ şeklinde söyleyen beyaz kirpi saçlı değil miydi?Acun geçmez bunların başına Hull City'nin sahibi zaten başka bir kulüp daha alacak diyorlar imkanı yok girmez bu işe. Saran, Aydınlar, Şahenk falan olursa olur gibi.
Evet bir ara Tff başkanlığı da yaptı o ara bunu afaroz ettiler. Sonra tekrar sponsor yapıp kabul ettiler öylede genişler.aydınlar E harfini hep İ şeklinde söyleyen beyaz kirpi saçlı değil miydi?
Adam zaten tjk başkanıydı. Fazla bi kaybı yok2013:
Fikret Orman 3663
Serdal Adalı 1977
2019:
Ahmet Nur Çebi: 5009
Serdal Adalı: 2983
Hürser Tekinoktay: 537
2023:
Hasan Arat 5161
Serdal Adalı 3252
Serdal yenilgiye doymuyor. Daha da görüntü vermez herhalde.
Arat istedi yalnız Çalımbay'ı getirin minvalinde açıklaması var.Yalnız seçimden 2, 3 hafta önce yeni hoca getirmek kadar malca bir hareket olamaz.
Elini kolunu bağlıyorsun yeni yönetimin. İnşallah Arat yarın fesh eder Rıza'nın kontratını, kimse de bir şey diyemez hem de ibret olur.
Gider ayak ben başarısız oldum madem sizde olun hareketi bu.