bjk maç bileti fiyatları

Arkadaşlar 402 Blok 9. Sıra 63 veya 66. koltuk sahibi yada bunlara yakın koltuk sahipleri bizim forumda ise;
429 Blok 14. Sıra Koltuk 88 ile takas yapabiliriz.
3 kişiyiz üçüncü kişiye bileti alınca ayrı bloklarda kaldık.

Arkadaş benim anlam veremediğim saatlerce bekledik saat 15:10 da bir çıktı sadece 1 ve3 kategori var.
Şimdi ise hepsi gözüküyor
anlamı ne bunun

Muhtemelen yüksek bilet satma isteğidir :) Orta seviye alacak kişiler bilet bitti diye 2 katına almıstır burda da Alican denemiş mesela onu. :)

Eğer bu İşlem Galatasarayımız tarafından planlandıysa hiç yakışmamıştır !

Vala sezon boyunca 20bine oynayan Galatasaray taraftarına müstehak diyecem olmayacak :)
Galatasaray kulubu - taraftar arası, müşteri-dükkan ilişkisi şeklinde olmamalı.

iyi kötü dolu olmalı stat. Benim fikrim.

Umarım stata gidip destek vermenize değecek bi sonuc alırız. :)

Muhtemelen yüksek bilet satma isteğidir :) Orta seviye alacak kişiler bilet bitti diye 2 katına almıstır burda da Alican denemiş mesela onu. :)
Mantıksız olur çünkü pahalıya satılacak biletin sayısı da belli, ucuza satılacağın da. Orta seviye alacak olup da, bilet kalmadı diye 2 katına bilet alacaktan çok o 2 kat fiyatın alıcısı zaten vardır kısaca.

Mantıksız olur çünkü pahalıya satılacak biletin sayısı da belli, ucuza satılacağın da. Orta seviye alacak olup da, bilet kalmadı diye 2 katına bilet alacaktan çok o 2 kat fiyatın alıcısı zaten vardır kısaca.

Sistem hatası diyip gecelim o vakit. :) Öyle yada böyle stat 52bini tamamlayacak belli ki.

gs mobile şifresi verebilecek rengdaş varsa bekliyorum , hadi derbiye gitsin şu kardeşiniz şehir dışından gelicem.

Lanet olası maça bilet alamıyorum. GSBonus için TC yazıyorum kabul etmiyor. Deli olacam, ne yapmalıyım bir fikri olan var mıdır?

Yemekliler fena değilde acaba menüde ne var.Ara sıcaklar,soğuklar.Maç mı seyredeceğiz yemek mi yiyeceğiz.Bu ne iştir aga.

1-3 ve 5. kategoride biletler kalmış. İlgililere duyurulur.

Arkadaslar gsmobile'i olan yok muuu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt