bjk maç bileti fiyatları

hem indirimli kombineleri almiyonuz
hem icerdeki kasimpasa macina 800 bilet satiliyor
hem maca gitmeyip hem de transfer istiyosunuz
hem fiyat uygun olsun hem de herkes alsin diyonuz- onun adi LIG TV stadda izlemek degil
butun sene maca gitmeyip takim hasbelkader aradan siyrilip sampiyonluga giderken affordable fiyatla icerdeki son maca- BJK maci- gitmek istiyosunuz
oh ne ala memleket
eve limo da gonderelim

hem fiyat uygun olsun hem de herkes alsin diyonuz- onun adi LIG TV stadda izlemek degil
butun sene maca gitmeyip takim hasbelkader aradan siyrilip sampiyonluga giderken affordable fiyatla icerdeki son maca- BJK maci- gitmek istiyosunuz
oh ne ala memleket
eve limo da gonderelim

ankaradan bir maça gelmek için kombine mi alayım, 2 kişi maç izlemek için maaşlarımı yatıralım ?

oh ne ala memleket
eve limo da gonderelim

En pahalı bileti bile almama izin vermiyor sistem, ben ne yapayım :(

çok zekiymişsin

sagol
senin icin aynisini soyleyemeyecem

eger bu mac senin icin o kadar onemliyse ya ankaradan her maca gelecen ya istanbula tasinacan ya senede bir maca geleceksen bizzat gittigim kimsenin izlemedigi manisa macina gidecen ya da sampiyonluk macina gitmek istiyosan pasa pasa parasini verecen

stad 50 bin kisi biliyon dimi? senin gibi 100 bin adam vardir GS macina gitme hakki oldugunu dusunen

turkiyenin her yerinden adamlar uzaklar diye sirf bir macligina gelmeye calisacak o da bjk maci olacak he oldu

Arkadaş benim anlam veremediğim saatlerce bekledik saat 15:10 da bir çıktı sadece 1 ve3 kategori var.
Şimdi ise hepsi gözüküyor
anlamı ne bunun

Şimdi kuzenin gs bonus ile iki tane alamıyormuyuz beyler? İkimizde de paso var?

Benim de hattım gsmobile ne işe yarıyor nasıl yapılıyor bilmiyorum ama lazım olan varsa yardımcı olayım ben gidemeyeceğim zaten.
Edit : Faturalı olması lazımmış sanırım.Benimki faturalı değil.

Son düzenleme:
Bir mallık var sistemde. Açıldığı an 3. kategori almaya çalıştım vermedi. 1.'den de vermedi. 4'ten devermiyor. Bunlar bitti mi gerçekten, yoksa sistem mi bozuk anlamadım. Paramızla rezil oluyoruz ulan.

Böyle bir şerefsizlik olamaz ya.
Bizde sistemi kapattık bilet yok diye

Geri
Üst Alt