bjk maç bileti fiyatları

Herkesin bu maça gelmek istemesiyle bilet fiyatlarının ve sistemin ne ilgilisi var. Belli bir fiyat politikan olur insaflı esneklik yaparsın, düzgün çalışan bir sistem olur insanlar girer alabilen alır geç kalan alamaz. Böyle açılmayan kasılıp kalan sistemlerle olmaz. Bu söylediklerimin hepsi uzaktan gelecek insanların bakış açısıyla haklı ve mazur görülebilecek şeyler. İstanbulda olup gelmeyen taraftarlar için söylediklerine katılıyorum. Bu da duruma bambaşka bir bakış açısı.

İstanbul'da yaşayan insanlarla, İstanbul dışında veya yurtdışında yaşayan, okuyan insanların bakış açısını bir tutamazsın tabi. Maddi durumun ortalamanın altındaysa sezon başı kombine alıp senede 2-3 maça gelmek herkesi kurtarmaz kolay kolay, bunun içinde uçak bileti de var.

Ki havayolu şirketleri dahi böyle maçlarnın olduğu günlere çok kazık fiyatlar yerleştiriyor.

16 maça gitmeyiP 17. Maç bilet bulamadım diye konuşan adamlar var :D yazık.

Ben soruyu yanlış sordum pardon arkadaşlar durum şu; kuzenin gs bonusu var iki ayrı kişiye bilet alıcak kendisine değil yani bilet alıcak kişilerde paso lig kartı var.. ??

Aldım çokkkkk şükür

müjdemi isterim

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    13 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Allahım Sana Şükürler olsunnn

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu sezon 2-3 maç dışında bütün maçlara gitmiştim keşke kombine alsaydım bilet alamıyorum şimdi.

Ohhhh, almayı başardım ben de. 600 TL'yi verdim rahatladım :D :D

Bence hala bilet var, yılmadan deneyin.

Umarım verdiğiniz paralara değer renktaşlarım da güzel bir futbol şöleni, Beşiktaşı eze eze yendiğimiz bir maç izlersiniz.

Arkadaslar fazla bileti olan varsa bana mesaj atar misiniz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt