BJK'dan Açıklama! TFF'ye Çağrı

Beşiktaş'lı olsam taşlı sopalı saldırı düzenlerdim Fiko'ya. Bu ne ezikliktir, bu ne işgüzarlıktır böyle.. Rezalet.

Ulan iyi ki Galatasaraylıyım,Allah'ıma çok şükür.Böyle bi açıklama yapıcak kadar ne ezik,ne de kendini bilmez olduk.Kapatın BJK Futbol Kulübünü zaten yok gibi bişey.Yapsın Fiko Azize teklifi.FBJK kurulsun işte.Biz öyle de sizden çok kupa toplarız.Madem iyi futbol seyretmek istiyorsunuz yabancı sınırını kaldıralım da siz de veliye muhtaç olmayın.Şampiyonlar Liginde Bayern karşısında Veli atar,tolga tutar artık.Boşuna demiyoruz GALATASARAY TÜRKİYE'dir.

Açıklamanın altında yatan niyeti bir kenara bıraktım, adamlarda ki üsluba bak.İzdivaç programlarında yorum istenen yancılar gibi.

Nasıl yalayacaklarını bilemediler.

Bu ne serefsizlik? Adamlara bak, ceza almis ama nolur affet diyor, oglum sana ne sanki kupa sana geliyor ozaman, yalamaya devam!

sad0126.gif
(baska bir emoticon koyacaktim da, simdi forum kurallarina aykiri olur diye yapmadim)

Sike kardesleri

Allahima sukurler olsun ki Galatasarayliyim

Besiktas da buyuk kulup filan degil. Elazigspor takimin seviyesinde bir kulup

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Şike kardeşliği.Şu Fikret Orman'a da iyice uyuz olmaya başladım.

Anadolu kulubü oldular iyice onlar gibi fenere yalakalık yapıyolar

Oha

Diyorum ki açıklama nereye doğru gidecek, bir ara olamaz ya falan dedim, hakikaten fb lehine bir açıklamaymış

Vay arkadaş

İyice yancı oldu bu beşiktaş, carşı buna karşı mı :rolleyes:

Edit : Tabii ki karşı :D

Play off final maçında korku ortamı yaratılıp, ışıklar söndürülüp, soyunma odası gazla doluyken neredeydiniz Kargalar....

Çarşı twit atmış. :D

"beşiktaş taraftarına göstermediğiniz hassasiyet, hakkaniyete olan inancınızı yaralar. size fener riyası, bize beşiktaş rüyası yakışır."

Yuh yalakalikta son nokta

tapatalk

Geri
Üst Alt