BJK'dan Açıklama! TFF'ye Çağrı

Carsi dan cevap:

BmDlYz8CMAA0hO1.jpg:large

al bunları vur başkanlarına. son maçta alkış show falan. başkanlarından aşşağı kalır yanları yok. oldum olası yancıdır bjk hiç bir zaman tek başına ayakta duramaz. belli dönemlerde bize belli dönemlerde fenere yaltaklanır hep.eskişehrspor gibi sürekli bi arka arama adam toplama sevdası.

ikiside sehir takımı semt takımı gerçi.

fıko tayyepı yalamaktan dılın kahverengı oldu daha ne dıyım allah böyle başkan nasıp etmesın bıze

Eziklik, rezillik her şey bir arada adamlarda. Senin matematiksel olarak şampiyon olma ihtimalin yok mu? Nasıl oluyor da çıkıp adamları şampiyon ilan ediyorsun? Nasıl oluyor da bir yalakalık yapma uğruna herkese uygulanan kuralların eğilmesini bekliyorsun?

Beşiktaş şimdi delikanlılık yapmışmış... Gel de bunların taraftarından aptal olmamalarını bekle.

Fenerbahçe ile Beşiktaş kardeşdirler babaları da GALATASARAY

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahahahaha eziklikde son nokta :D

Gesendet von meinem GT-S5830 mit Tapatalk 2

2012'de biz şampiyon olduğumuz da, ışıkları kapatıp suları açan Fenerbahçe'yi kınadınız mı peki?

Basliga girerken lütfen Galatasarayli oldugunuz icin sükür edin :D

Saka gibi...

Bunlar BJK-FB macinda de sike yapitlar beraberlik bitsin diye. Ikinci olmasak bize yaziklar olsun...

Bu arada unutmadan sorim: bu Bjk nezaman kume dusecek, veya eksi puan alacak? Medya bunu hic konusmuyor..

Ezik şikeciler, şikeci abilerini yağlıyor.

Tek büyük GALATASARAY!

Resmi siteniz aracılığı ile yaptığınız, Türk sporunda renklerin kardeşliği, kulüplerin dostluğu adına çok önemli bir adım olarak gördüğümüz açıklamanız, Başkanımız ve yöneticilerimiz nezdinde, Kulübümüzü, camiamızı son derece mutlu etmiştir.

Göstermiş oldukları bu değerli duruş için Beşiktaş Kulübü Başkanı Sayın Fikret Orman'a ve Yönetim Kurulu'na, teşekkür ederiz.

Açıklamanızda dile getirdiğiniz görüş, zamanlaması açısından amacına ulaşma ihtimali bulunmasa da Fenerbahçe ve Beşiktaş camiaları adına önemli olan asıl hedefe ulaşmış;

100 yıllık dostluk adına büyük bir adım olmuştur.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

:asd:

Geri
Üst Alt