Hasan Bekir
Berlin Panteri
Adam hayatında hiç oynamadığı bir pozisyonda oynuyor tabi kaçırır adam adamın dönüş yönleri bile değişiyor o yüzden o bölgede kötü oynaması çok doğal.Boey nun hatası yinede o adami kacirmayacaksin sağ sol demeden
Adam hayatında hiç oynamadığı bir pozisyonda oynuyor tabi kaçırır adam adamın dönüş yönleri bile değişiyor o yüzden o bölgede kötü oynaması çok doğal.Boey nun hatası yinede o adami kacirmayacaksin sağ sol demeden
kötu de olsa sen spikersın,bu kadar kötuleyemezsin.bugun kerem icardı kotuydu sen spikerin kotuledığını yorum yaptıgını duydun mu?bu kadar çok yorum yapma hakkı yokk...E kötü
Öğrenecek OzamanAdam hayatında hiç oynamadığı bir pozisyonda oynuyor tabi kaçırır adam adamın dönüş yönleri bile değişiyor o yüzden o bölgede kötü oynaması çok doğal.
Yoktu sanki KemalOfsayt gibi
Öğrenir de bu da zaman alır ve o zamana kadar da hata yapması kötü olması doğal olur. İki ayağını kullana bilen bir adam olsa o zaman kısalır mesela ama Boey öyle biri değil.Öğrenecek Ozaman
Zamanlaması kesinlikle yanlış böyle kritik bir maçta sol bek oynatmasi tamamen yanlış guerrero oynamaliydi ama gol yinede boeyin hatasi onu diyorum rdasÖğrenir de bu da zaman alır ve o zamana kadar da hata yapması kötü olması doğal olur. İki ayağını kullana bilen bir adam olsa o zaman kısalır mesela ama Boey öyle biri değil.
Tabi bende ondan bahsediyorum böyle bir maçta elinde oranın oyuncusu varken hayatında böyle bir mevkide oynamamış birini oynatmak saçmalık. Tuchel kafasında ne yaşadı da böyle bir karar aldı aklım almıyor.Zamanlaması kesinlikle yanlış böyle kritik bir maçta sol bek oynatmasi tamamen yanlış guerrero oynamaliydi ama gol yinede boeyin hatasi onu diyorum rdas
Amann sal git bizim cebimiz doldu rdas