BL 23/24 H:21 | Bayer Leverkusen 3-0 Bayern Münih | MS | 10 Şubat | beIN Sports 4

Boey acı çekiyor yav inş 2 yarı çıkar veya sağa geçer hoca da yaptığının hata olduğunu kabul eder heralde

Bu münih maç 1 farkla giderse son 10 dk 2 tane sallar rakip anlamaz bile ne olduğunu

Tuchel senin kafana sokayım yaw bu nasıl bir tercih. Sezonun en önemli maçında Boey’ı oynattığın pozisyona bak mal herif

boey zaten muhteşem bi oyuncu orda oynayamadı verim alamadılar diye napalım yani bizim her aldığımız topçu uçuyor mu

Bir takımda 10 numara maestro rolünde Wirtz, diğer takım 10 no yok. En önemli fark bu iki takım arasında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öğrenir de bu da zaman alır ve o zamana kadar da hata yapması kötü olması doğal olur. İki ayağını kullana bilen bir adam olsa o zaman kısalır mesela ama Boey öyle biri değil.
Zamanlaması kesinlikle yanlış böyle kritik bir maçta sol bek oynatmasi tamamen yanlış guerrero oynamaliydi ama gol yinede boeyin hatasi onu diyorum rdas

Amann sal git bizim cebimiz doldu rdas

Zamanlaması kesinlikle yanlış böyle kritik bir maçta sol bek oynatmasi tamamen yanlış guerrero oynamaliydi ama gol yinede boeyin hatasi onu diyorum rdas

Amann sal git bizim cebimiz doldu rdas
Tabi bende ondan bahsediyorum böyle bir maçta elinde oranın oyuncusu varken hayatında böyle bir mevkide oynamamış birini oynatmak saçmalık. Tuchel kafasında ne yaşadı da böyle bir karar aldı aklım almıyor.

tuchel malını kovduralım tag acalım derım ne dersiniz

Münih’i sevmiyorum ama Tuchel denen td bozuntusu katlanılacak gibi bir td değil. Upemekano-Kim-Dier gibi heyecanlı, pas özürlüsü stoperlerde oynayıp da Neur’den paslı defanstan çıkmaya çalışmak tam bir ahmaklık. Eh ayrıca Boey de en kötü ismi Münih’in gol de de uyudu çok ürkek oynuyor.
Leverkusen de alışık olmadığımız şekilde savunmada oynuyor, Münih’in hatalarını kovalıyorlar. En kilit 2 topçuları oynwmıyor bi de.Bonifafe-Frimpong oynamıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt