Black Friday 2020 Başlığı

Siz müslümanların mübarek kutsal cuma gününe nasıl kara der...

Şaka şaka :)

Ben kulak içi silikonlu bluetooth kulaklıklardan nefret ediyorum. Airpods alacak kadar da zengin değilim.

Şu normalde 200 küsürdü, black friday dıye 130'lara düsmüs. Hemen kaptım. Benim gibi olan varsa alabilir. Şarjı 4-5 saat gidiyor.

Evet

Soslu Et dönerinde indirim vardır diye dönerciye gittim. 1 TL zam gelmiş 18 TL olmuş. Gerçekten Kara Cuma!

10 tl altı kaçırılmayacak oyunları yazayım siz bakarsınız.

ilk başta portal oyununu mutlaka almanızı öneririm. 1.85 adet fiyatıdır. paket halinde kampanyalı fiyatı 2 lira gibi cüzi fiyata düşüyor.

euro truck simulator 2 - 9,75
human fall flat - 9,60 lira (mağazamda var isteyenle online oynayabiliriz.)
payday 2 - 9,25 (arkadaşla iyi eğleniliyor.)
mount and blade warband : 8,99 tl
mount and blade ateş ve kılıç : 4,90 falandı ben onu aldım.
dont starve together : 9,60 tl arkadaşlarla iyi sarıyor
left 4 dead 2 : 3,70 tl eski ama arkadaşlarla iyi sarıyor
terraria : 9,00 tl tarzınız ise fiyatı iyi

the witcher 2 4,65 tl
insurgency : 6,25 tl ( yeni aldım cs go alternatif olsun diye mekanikleri aşırı zor ama keyifli
ryse son of rome : 7,40 (kısa bir senaryosu var ama etkileyici gladyatör filmine benzer intikam duyguları barındırıyor)

gayet güzel bir liste oldu sizi 4-5 ay götürür

Hepsiburadaydı sanırım OEM parçalarda indirim var(dı) yerine göre ama tüm ürünlerde yok tabi. Şimdi bitmiştir heralde indirim 1 haftadır sürüyordu

Evet ürünleri allalım.

black friday günü alışveriş yapan cehennemliktir böyle islam düşmanı gavur icatlarına kanmayın din kardeşlerim.

yapıştırdım
Screenshot_20191128-213326_Amazon%20Shopping.webp

Online Futbolcu alış satış sitesi ne zaman kurulur acaba. Kredi kartına 24 ay taksit falan

Belhanda ya sepette %40 indirim falan yapardık heralde

Geri
Üst Alt