- 18 Temmuz 2009
- 80.808
- 225.607
- 5.093
U.S. Polo Assn. Kampanyası - Özel İndirim Kulübü | Morhipo
US için Morhipo'da % 40 sepet indirimi var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3ün 4ün hesabını mı yapıyon şimdi
Onun alması gereken gusül abdesti bir kere kafadan 12 saat sürer.cuma namazı 2 rekat nasıl gün boyu geçiriyon ulan
U.S. Polo Assn. Kampanyası - Özel İndirim Kulübü | Morhipo
Media Markt'a uğradım demin laptop bakmak için herifler sadece iki tane 14" alet koymuş bu ne böyle ya. Dün Saturn da en az 20 tane 14" cihaz vardı.
Sövüp çıktım.
sent via GSC
Cuma günümü ibadet ile gecirdigim icin uzelerek yararlanamayacagım.
Yok haklısın ikisinin sahibi aynı. Metro AG ye aitler yanlış hatırlamıyorsam.Satürnleri Media Markt almadı mı?
Trendyol %41 yapıyor aynı ürünlereÜrünlerin bedene göre fiyatları değişiyor. 2 hafta önce 49 hatta 39 olan ürünleri 69 yapmışlar şu anda
Çoğunu takip ediyordum.
İşte ben o kazakları 45-55 TL aralığında aldım geçenlerdeTshirtler 50, gömlekler 65, kazaklar 70 liraya geliyor fena değil yine de.
Şanslı Hafta %70e Varana Ek %15 İndirim
Kendi sitesinde bazı gömlekler 50 liraya kadar düşmüş gerçi.
Sitedekiler yine o fiyatta ama tırt yav.İşte ben o kazakları 45-55 TL aralığında aldım geçenlerde
Pintiliğim ve indirim kovalamak konusunda kendimle gurur duyuyorum.
Bildiğin ne varki senin?Laptop fiyatlarına bakıyorum sürekli hala aynı gözüküyor. Bilmediiim bir şey yoksa.
Hotiç indirimleri de iyi bence.Trendyolda tek elle tutulur şey Harley marka botların tek fiyat 289 lira olması. 350 liradan daha ucuza satıldığı yer görmemiştim uzun zamandır.