Black Friday!

Media Markt'a uğradım demin laptop bakmak için herifler sadece iki tane 14" alet koymuş bu ne böyle ya. Dün Saturn da en az 20 tane 14" cihaz vardı.

Sövüp çıktım.

sent via GSC

Satürnleri Media Markt almadı mı?
Yok haklısın ikisinin sahibi aynı. Metro AG ye aitler yanlış hatırlamıyorsam.

Fiyatlar falan hep birebir aynı zaten. Ama ürün yelpazesi değişken olabiliyor o yüzden bir de MM ye bakayım dedim ama gördüğün gibi boşa gittim.

sent via GSC

Trendyolda hiç bir şey yok. 1 ay önce 50 lira olan şeyi şimdi 60 liraya veya yine 50 liraya satıyolar sanki ilk fiyatı 150 liraymış da sonra bu fiyata düşmüş gibi. Teknoloji ürünlerindeki fiyatlar da aylardır hepsiburadada olan fiyatlar.

Laptop fiyatlarına bakıyorum sürekli hala aynı gözüküyor. Bilmediiim bir şey yoksa.

Trendyolda tek elle tutulur şey Harley marka botların tek fiyat 289 lira olması. 350 liradan daha ucuza satıldığı yer görmemiştim uzun zamandır.

Geçen sene 50 liraya aldığım Jack Jones marka kazak şu an Trendyolda 99 lira ama sepette yüzde 25 indirim eklemişler onun yerine. Kazaklar geçen kış satılan kazaklarla tamamen aynı ve fiyatları geçen seneye göre yüzde 30 civarı daha pahalı. Adamı enayi yerine koyuyorlar black fridayı milleti dolandırmak için kullanıyolar şaka gibi

Trendyolda tek elle tutulur şey Harley marka botların tek fiyat 289 lira olması. 350 liradan daha ucuza satıldığı yer görmemiştim uzun zamandır.
Hotiç indirimleri de iyi bence.

Bazı butiklerde ürün bazında da iyi şeyler var ama her fiyat gerçeği yansıtmıyor.

Geri
Üst Alt