- 9 Ağustos 2011
- 60.442
- 33.789
- 3.408
link alalımTrendyoldan iyi indirim gördüğüm bazı ürünlere çöktüm, beğenmezsem iadeyi basarım artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
link alalımTrendyoldan iyi indirim gördüğüm bazı ürünlere çöktüm, beğenmezsem iadeyi basarım artık.
Aldığım 3 üründe sonuncusunu aldım onlar artık yok, diğer ikisi de polodan gömlekle kazak.link alalım
pil ömründe azalma var mı? @Can BÜYÜK
ingilizce geliyomus çok mühim değil. çince falan olmasında :d gerçi tr yapılabiliyomuş firmware update ileKullanima bagli. Uyku süresi ölcümü, belirli arakikla otomatik nabiz ölcümü vs gibi pil yiyen özellikleri kullanmayinca 20 gün civari gidiyor.
Xiaomi nin Mi-Fit uygulamasina ek olarak Notify & Fitness for Mi Band uygulamasini da kullan. Orada daha fazla özelliklere erisebiliyorsun.
Bir de Türkce dil secimi var mi bilmiyorum ama ben Almanca Update yapilmasi icin yaklasik 1.5 ay bekledim. Ondan önce Ingilizce kullandim.
gömlek giymiyorum, kazak kullanmıyorum zatenAldığım 3 üründe sonuncusunu aldım onlar artık yok, diğer ikisi de polodan gömlekle kazak.
Gökhan öncesinde daha iyi indirim olduğunu iddaa ediyor ama son dönemde 60 liraya kazak ve gömleğe denk gelmemiştim.
Benimki geldiğinde çinceydiingilizce geliyomus çok mühim değil. çince falan olmasında :d gerçi tr yapılabiliyomuş firmware update ile
Paso tshirtle mi geziyorsun?gömlek giymiyorum, kazak kullanmıyorum zaten
geçtiğimiz haftalarda kışı kurtarabilecek kadar sweet almıstım bana hitab etmiyormus zaten indirimler.
Paso tshirtle mi geziyorsun?
Pantolonlarda düzgün indirimler zaten yok. Hotiç ve Flo mağazasındaki ayakkabı fiyatları fena değil ama ayakkabı lazımsa.
Asics'i ben de merak ediyorum ama güzel modellerde indirim göremedim.evet tshirt veya sweat ile bitiriyorum kışı.
ayakkabı ihtiyacım da yok aslında ama fileli rahat bişeyler alsam iyi olacak yürüyüş için. asics dedin belki alırım onlardan bi tane
Trendyoldan iyi indirim gördüğüm bazı ürünlere çöktüm, beğenmezsem iadeyi basarım artık.
Asics'i ben de merak ediyorum ama güzel modellerde indirim göremedim.
11.11'de o tarz ayakkabılarda boynerde çok iyi indirimler vardı ama bu kez yok gibi.
Aslında en rahatı tshirt olayı mümkün olsa eşortman ve tshirtle gezerim sadece.
evet tshirt veya sweat ile bitiriyorum kışı.
ayakkabı ihtiyacım da yok aslında ama fileli rahat bişeyler alsam iyi olacak yürüyüş için. asics dedin belki alırım onlardan bi tane
Aldığım 3 üründe sonuncusunu aldım onlar artık yok, diğer ikisi de polodan gömlekle kazak.
Gökhan öncesinde daha iyi indirim olduğunu iddaa ediyor ama son dönemde 60 liraya kazak ve gömleğe denk gelmemiştim.
Bir tanesini vercen mi abiiii.İki ayakkabı aldım 344 liraya. Mis. Ederi zaten o muhabbetine girmeyiniz. Ben 470'in 550'nin üzerinin çizilmesinden üstelik sepette ekstra yüzde 41 yazmasından haz aldım.
İki ayakkabı aldım 344 liraya. Mis. Ederi zaten o muhabbetine girmeyiniz. Ben 470'in 550'nin üzerinin çizilmesinden üstelik sepette ekstra yüzde 41 yazmasından haz aldım.
Sepetteki indirimle piyasa fiyatlarının altına iniyor Morhipo ve Trendyolda.İşe yarar şeyler 179'dan 149-159'a düşmüş Polo'da.Zaten normalde de satın alacağın fiyat 100 civarı.
Bak sen şu Allah'ın işine ki nerde çer çöp var keza düşük fiyat etiketli.
Mağazalarda yoluyolar zaten adamı.Ancak ceket/takım elbise alıcaksam gidiyorum son senelerde.Sepetteki indirimle piyasa fiyatlarının altına iniyor Morhipo ve Trendyolda.
Mağazalardan o fiyatlara alamazsınız.
Onun dışında da normal fiyatların altına iniyor bana göre ha yüksek meblağlar değil ama fena da sayılmaz.Mağazalarda yoluyolar zaten adamı.Ancak ceket/takım elbise alıcaksam gidiyorum son senelerde.