Black Friday!

Bu arada özellikle bazı baskılı tshirt ve basiclerde LCW ile Mavi ve USp arasında hiçbir fark yok. Aynı atölyelerde aynı kumaşlardan yaptırdıkları bile var. Hem Çin hem de içerde.

yüzde yüz yerli diye ortaya çıkan awox markasının 4 harfinin 2 si yerli değil gerisini siz düşünün. çokta şey etmeyin yani isimlen.

Kotondan mont aldim collinstende kazak fln aliyorum lc ile kiyas yapman beni uzer
Lc'den kaç yıl önce alınmış tişörtler daha yıpranmamış gibi duruyor. Aynı yılın Koton/De Facto ürünleri daha kötüydi kıyasla. Tabi iki beden küçülünce hepsi çöp oldu ama durum bu bende.

Dövizin etkisiyle Boyner'e fazla girip çıkabildik bu sene. :D

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kalitesi, kesimi filan nasıl diye soracaktım. Bir de çantaları hoşuma gidiyor ama su geçirme, çabuk renkt atma gibi şikayetler var kullananlardan. Bilgisi olan var mı diye sordum.

2 beyaz tsihrt var. kumaş ince ve rahat ama yıkandıkça gidiyor gibi sanki. bikaç ki,şiden benzeri sorunları duydum. renk solmasıyla alakalı çok net konuşamayacağım da baskılar hala ilk gün ki gibi.

Tshirtlerin renk atma solma olayini şoyle cozdum

Terc cevirip kisa programda yikiyorum
15 30 dakikalik
2 yildir fln boyle yikiyorum solmuyor artik

kara cuma kara cumadır ismini değiştirenler niye bir sonraki cuma veya bir önceki cuma yapmıyorlar

Evet baya begeniyorum urunlerini
Ben de geçen gezmiştim mağazasını ilk defa. Cüzdanım yoktu yanımda spora diye dışarı çıkıp çarşıda almıştım soluğu :D yoksa 2-3 parça alırdım ben de beğenmiştim bir kaç şeyi.

sent via GSC

olmaması lazım. biraz araştırdım da can holding e bağlıymış. yeni türeyen bi marka. bahsettiğin şeyi bikaç kişiden duydum ama.

Yeni türeyen bir marka olamaz çünkü yaklaşık 3-4 sene önce bekar evi için o marka bir tv aldık hala da sağlam ve kullanılıyor.

Cuma günümü ibadet ile gecirdigim icin uzelerek yararlanamayacagım.

Tshirtlerin renk atma solma olayini şoyle cozdum

Terc cevirip kisa programda yikiyorum
15 30 dakikalik
2 yildir fln boyle yikiyorum solmuyor artik
Benim de solmuyor yav normal yıkıyorum ben hatta hiç bir özel önlem bile almıyorum yıkarken.

7-8 yıldır falan giydiğim bir puma tshirt'ü var mesela. Hiç solmadı yıllardır ama küçücük delikler falan oluştu omuz bölgesinde. O kadar yerde aradım ki şu tshirt'ün aynısını, hatta Puma sitesine email falan atmıştım aynısını alabilmek için. Ama yok yok yok.

Kim görse nerden aldın ben de istiyorum diye soruyor. Resim koydum ama bendeki motif kırmızı renk. Kızlar falan bile soruyordu üni zamanında, bi tshirt nelere kadir yav.

Ben de gittim internetten aynı motifi bulup siyah bi tshirte bastırdım zamanında :D

446faf2f2a7829b528eed39a03fedad8.jpg

sent via GSC

Geri
Üst Alt