- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
calissak dükkani alirdik ama ögrenciyiz iste reyiz mazur görSana farkeder mi olm. 500 lira da olsa 70 euro tutuyor zaten
[D. A] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
calissak dükkani alirdik ama ögrenciyiz iste reyiz mazur görSana farkeder mi olm. 500 lira da olsa 70 euro tutuyor zaten
[D. A] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
P20 Lite bakınıyorum bende.Amazonda 2149,00 TLBöyle dönemlerde alışveriş yapmak, adeta sportif-yarışmacı bir aksiyona dönüşüyor. Olası en uygun fiyatla istediği ürünü alabilmek, aradaki fiyat farkının ötesinde bir haz veriyor insanlara. Bunun bilincinde olanlar bile ister istemez bu furyaya kaptırıyor kendisini. İtiraf edeyim ki ben de kendimi alıkoyamadım, yalan yok!. Pek elzem olmamasına rağmen telefonu yenileyeyim bari bu vesileyle, dedim...
Samsung (Note 9/S9+/S9), Huawei (Mate/P 20), Xiaomi Mi 8, belki LG nin üst modelleri...Gözüme bunları kestirdim, F/P olarak en uygun düşenini almak niyetindeyim...Üst düzey fonksiyonlu bir cihaza ihtiyacım olduğundan değil aslında ama işte piyasa kışkırtıyor. Bu ürünlerle ilgilenen kişilerle, oluşacak muhtemel fırsatları paylaşmak isterim...
Bence de iyi bir seçenek. Oluşacak fiyat durumuna göre düşünebileceğim bir model, fazlasıyla işimi görecektir. Bakalım neler olacak?...P20 Lite bakınıyorum bende.Amazonda 2149,00 TL
Teknosa falanda bayagı indirim yapacakmıs.suan 2599,00 TL oradaBence de iyi bir seçenek. Oluşacak fiyat durumuna göre düşünebileceğim bir model, fazlasıyla işimi görecektir. Bakalım neler olacak?...
S9 bugün Amazonda 3650 liraydı oldukça iyi.Böyle dönemlerde alışveriş yapmak, adeta sportif-yarışmacı bir aksiyona dönüşüyor. Olası en uygun fiyatla istediği ürünü alabilmek, aradaki fiyat farkının ötesinde bir haz veriyor insanlara. Bunun bilincinde olanlar bile ister istemez bu furyaya kaptırıyor kendisini. İtiraf edeyim ki ben de kendimi alıkoyamadım, yalan yok!. Pek elzem olmamasına rağmen telefonu yenileyeyim bari bu vesileyle, dedim...
Samsung (Note 9/S9+/S9), Huawei (Mate/P 20), Xiaomi Mi 8, belki LG nin üst modelleri...Gözüme bunları kestirdim, F/P olarak en uygun düşenini almak niyetindeyim...Üst düzey fonksiyonlu bir cihaza ihtiyacım olduğundan değil aslında ama işte piyasa kışkırtıyor. Bu ürünlerle ilgilenen kişilerle, oluşacak muhtemel fırsatları paylaşmak isterim...
Bataryasının 3000 mA olması eleştirilmiş, 4 GB da keza. Note 9 ve S9+ daha öncelikli tercihimdir, oluşacak fiyatlara göre değerlendireceğim.S9 bugün Amazonda 3650 liraydı oldukça iyi.
4 bin bandında fiyat gelirse ben de note 9 düşünüyorum.Bataryasının 3000 mA olması eleştirilmiş, 4 GB da keza. Note 9 ve S9+ daha öncelikli tercihimdir, oluşacak fiyatlara göre değerlendireceğim.
Özellikle Xiaomi telefonları görmek için mağazaya gittiğimde, Note 9 ve S9+ modellerini elime almamış olsam, ''Ne işim olur 6.2-6.4'' lik telefonlarla?'' derdim. Ancak yeni nesil telefonlar eski 5'' inçliklerden bile kibar duruyorlar. Benim de favorim Note 9, an itibariyle...4 bin bandında fiyat gelirse ben de note 9 düşünüyorum.
Cuma günümü ibadet ile gecirdigim icin uzelerek yararlanamayacagım.
Bence de iyi bir seçenek. Oluşacak fiyat durumuna göre düşünebileceğim bir model, fazlasıyla işimi görecektir. Bakalım neler olacak?...
iki kazak, iki gömlek sipariş ettim ve bundan haz aldım.
Mediamarkt'ta S9+ 4500 liraya düşmüş.Özellikle Xiaomi telefonları görmek için mağazaya gittiğimde, Note 9 ve S9+ modellerini elime almamış olsam, ''Ne işim olur 6.2-6.4'' lik telefonlarla?'' derdim. Ancak yeni nesil telefonlar eski 5'' inçliklerden bile kibar duruyorlar. Benim de favorim Note 9, an itibariyle...
4100 civariydi amazonda galibaMediamarkt'ta S9+ 4500 liraya düşmüş.
Olabilir ona bakmadım.4100 civariydi amazonda galiba