Blerim Džemaili | Analiz

napoli de gayet iyiydi, napoli taraftarlar bile begeniyordu adami

lorik cana yi italyanlara itelerken iyidi ama:)

☆$☆
Onu nasıl becerdiler hâlâ şaşırıyorum gerçekten. Hem elindeki yetersizden kurtulup hem de Muslera çapında bir kaleciyi 6,75 Milyona aldılar.

Her zaman böyle akıllı transferler yapsınlar canımızı yesinler abi :)

I am the one who knocks!

Onu nasıl becerdiler hâlâ şaşırıyorum gerçekten. Hem elindeki yetersizden kurtulup hem de Muslera çapında bir kaleciyi 6,75 Milyona aldılar.

Her zaman böyle akıllı transferler yapsınlar canımızı yesinler abi :)

I am the one who knocks!
aynen

☆$☆

Ben çok daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Bana dün ışık verdi.Malca işler yapsa da en azından sorumluluk aldığını gördüm.Selçuk'ta o da yok ama ben olsam Emre'yi oynatırım tabii.

Oturmuş bi takımda iyi işler yapabilir ..Ancak kaosun olduğu orta sahamızda forvetsiz takımızda oda nasibini alacaktır tabi kötü tezahüratlardan

Kötü bir oyuncu değil adam takımda nerede oynadığını kendi bile bilmiyor. Kendi halinde dolanan bir selçuk defansa çekilmiş melo. Hem kanat yap, hem forvet arkası oyna ve ön liberolukta yap dediğimiz kuantum fiziğinde bile daha çözülemeyen bu olayı sneijderden isteyen bir hoca.

Ortada kocaman bir boşluk yaklaşık 40 metre ve biz bu adamı eleştirelim. Görev adamları ve ne oynarsa oynasın denilen adamlar vardır. Görev adamına sen gidip şuralarda dolan selçuğun eksiğini kapat dersen o sistem çöker.

Selçuk & Burak A.Ş. takımdan kesildiği anda dinamik basan bir takım oluruz. Ha onları kaybetmeyelim yıllık 3 milyon € bayılıyoruz diyorsak hamitide koy umutuda koy kim fazla alıyorsa onu koy tam batalım. Nede olsa yıllık ücret yarışması bu ya

Dzemaili iyi bir oyuncu. 4-2-3-1'de daha etkili oynar bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt