- 27 Ocak 2010
- 139.407
- 105.744
- 5.648
İki bölüm izledim. Şahsiyet'in aynısı değil mi?
Yanii benzer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki bölüm izledim. Şahsiyet'in aynısı değil mi?
Üyesi olarak giremiyorum, skandal.
he girdi tmm
Takılıyor arada öyleRezaaalat alef 5. bölümde kaldık uygulamaya girmiyor
Bizim millete beleş olacak yavTakılıyor arada öyle
Ben de Saygı 5.bölümdeyim

Smart tv deki görüntü kötülüğü Android sürümünden kaynaklı uygulama versiyonunun düşüklüğü. Benzeri problemi bende yaşadım yakın zamanda. Android 7.1 li fullhd ama düşük fiyatlı smartttvde.Haftasonu ücretsiz olmasından faydalandım. Saygı'yı düşe kalka kötü kalite ile izledim. Bu kalitesizliği ücretsiz olmasına bağladım. Pazartesi günü üye oldum. Başka bir dizi için. Ama hala çamur gibi görüntü veriyor. Görüntü kalitesi çok kötü. Smart TV uygulaması çok çok çok kötü. Gitgide iddialı olmaya çalışıyorlar lakin bu kalitesizlikle dünyanın en iyi dizilerini yayınlasalar da beş para etmezler.
Smart tv deki görüntü kötülüğü Android sürümünden kaynaklı uygulama versiyonunun düşüklüğü. Benzeri problemi bende yaşadım yakın zamanda. Android 7.1 li fullhd ama düşük fiyatlı smartttvde.
Sorunu mi box ile çözdük. Akıllı televizyonu daha da akillandirmak zorunda kaldık.
Şimdi mutluyuz.
GSCimbom Mobile App
Bein connect in iyi çalıştığı tv görmedim ben daha.
Bilemedim mahir görüntüyü görsek yorum yapabiliriz ama bu kısıtlı bilgilerle çok ilerleyemeyecegiz.
Burda birsuru ihtimali konuşur, İşin sonunda asıl problem internet yavasligi çıkarsa oturur ağlarım. Bence izleme blu tv ne ya birsuru platform var. Blu ne yani
GSCimbom Mobile App
Saygı = Vasat
İlk 3 bölüm en azından
Şahsiyetin aynısı.