Geçen sene, Sıfır Bir dizisinin bölümlerini tam saatinde izlemek istediğimiz zaman bile site çöküyordu. Şimdi herkesin evde olduğu ve ücretsiz şekilde hizmet verdikleri bir dönemde bu şekilde patlamaları çok normal.

Saygı 5.bölümde güzelleşti 6.bölümle zirveye çıktı blutv bunu da 1 sezon çekip final yaptırırsa teaaa

Haftasonu ücretsiz olmasından faydalandım. Saygı'yı düşe kalka kötü kalite ile izledim. Bu kalitesizliği ücretsiz olmasına bağladım. Pazartesi günü üye oldum. Başka bir dizi için. Ama hala çamur gibi görüntü veriyor. Görüntü kalitesi çok kötü. Smart TV uygulaması çok çok çok kötü. Gitgide iddialı olmaya çalışıyorlar lakin bu kalitesizlikle dünyanın en iyi dizilerini yayınlasalar da beş para etmezler.

Haftasonu ücretsiz olmasından faydalandım. Saygı'yı düşe kalka kötü kalite ile izledim. Bu kalitesizliği ücretsiz olmasına bağladım. Pazartesi günü üye oldum. Başka bir dizi için. Ama hala çamur gibi görüntü veriyor. Görüntü kalitesi çok kötü. Smart TV uygulaması çok çok çok kötü. Gitgide iddialı olmaya çalışıyorlar lakin bu kalitesizlikle dünyanın en iyi dizilerini yayınlasalar da beş para etmezler.
Smart tv deki görüntü kötülüğü Android sürümünden kaynaklı uygulama versiyonunun düşüklüğü. Benzeri problemi bende yaşadım yakın zamanda. Android 7.1 li fullhd ama düşük fiyatlı smartttvde.
Sorunu mi box ile çözdük. Akıllı televizyonu daha da akillandirmak zorunda kaldık.

Şimdi mutluyuz.

GSCimbom Mobile App

Smart tv deki görüntü kötülüğü Android sürümünden kaynaklı uygulama versiyonunun düşüklüğü. Benzeri problemi bende yaşadım yakın zamanda. Android 7.1 li fullhd ama düşük fiyatlı smartttvde.
Sorunu mi box ile çözdük. Akıllı televizyonu daha da akillandirmak zorunda kaldık.

Şimdi mutluyuz.

GSCimbom Mobile App

2019 model ve külfetli bir TV daha ne alacağız. Netflix bein connect puhu bile çok iyi.

Bein connect in iyi çalıştığı tv görmedim ben daha.

Bilemedim mahir görüntüyü görsek yorum yapabiliriz ama bu kısıtlı bilgilerle çok ilerleyemeyecegiz.

Burda birsuru ihtimali konuşur, İşin sonunda asıl problem internet yavasligi çıkarsa oturur ağlarım. Bence izleme blu tv ne ya birsuru platform var. Blu ne yani

GSCimbom Mobile App

Bein connect in iyi çalıştığı tv görmedim ben daha.

Bilemedim mahir görüntüyü görsek yorum yapabiliriz ama bu kısıtlı bilgilerle çok ilerleyemeyecegiz.

Burda birsuru ihtimali konuşur, İşin sonunda asıl problem internet yavasligi çıkarsa oturur ağlarım. Bence izleme blu tv ne ya birsuru platform var. Blu ne yani

GSCimbom Mobile App

Müsait bir anımda hepsinden fotoğraflar atarım.

İnternet hızı sebep gösterilemez çünkü Netflix ten HD kalite alıyorum. Netflix e yeten internetim blu TV ye de yetebilmeli bence.

Bir dizi beğendim onu izliyorum o yüzden aldım. Yayın hakları orada. Yapacak bir şey yok.

Geri
Üst Alt