Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zenginlerin takımı diyon da boca yıldız kaynıyor river kolej takımı havasındaydı resmenIndustrial bir sporda Zenginlerin takımı kazanması normal karşılamak gerekir galiba.
Muhtemelen River'ın enfes golünden sonra o taraf yıkılmıştır uzatma dakikalarında böylesi bir klas gole deliler gibi sevinmişlerdirYalnız boca 9 kişiyken son saniyedeki direkten dönen pozisyonu gol yapsa arjantin yıkılırdı büyük ihtimal.
Bocanın çingene taraftar kitlesi vardır kesin ona diyorlardır. Ne yani beştaşı tinerciler tutuyor diye makul mu oluyor.Zengin takımı işini geçin yav o laf eskidi artık
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben takımların tarihsel ve Arjantin halkın gözünde olan gerçek simgelerinden söz ediyorum.Zenginlerin takımı diyon da boca yıldız kaynıyor river kolej takımı havasındaydı resmen
Arjantinde yaşamadığım için takımların sosyolojik yapılarıni bilmiyorum ama bu tür sınıflandırmalar hep şehir efsanesi oluyor.bu river zengin takımı olsa küme düşecek seviyede kötü kadrolara sahip olmazdı zaten.yanlışım yoksa ekonomik zorluklar yaşadılar o dönemBen takımların tarihsel ve Arjantin halkın gözünde olan gerçek simgelerinden söz ediyorum.
Ayrıca yıldız dediğin kişiler fakir ailelerden ortaya çıkmış boca öz kaynaklı isimler.
Nereden geldiklerini unutmayıp kariyerlerini burada bitirmek istemişler işte.