GSC Haber Bodø/Glimt Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Gelde sinirlenme!!! Yav yunus yerine sara cik hem orta sahan daha guclu olsun hem duran toplardan daha tehlikeli ol hemde yunus gibi hamlen olsun. Simdi dogru durust hamle sansin da yok orta sahan da daha gucsuz

Okaaaaaaannnnnnn

Bi teknik direktör futbolculuk döneminde kendisininde oynadığı mevkinin önemini niye bilmek istemez Allah aşkına merak ediyorum.

Forvet arkasındaki üçlünün Torreira ve Lemina'ya yardımcı olmaları lazım

"Okan hocanın vardır bir bildiği..."
"Hocadan daha iyi mi bileceksiniz!"

Gibi vesaire lafızlar gelsin hepimize

Düne kadar sara çöp diyenler şimdi kıymetli oldu bırakalım bu işleri

Icardiyle de başlayabilirdi.

Bende üçlü orta sahadam yanaydım.Sarayı hiç beğenmesemde orta sahanın daha kalabalık olması için Saranın olması daha iyi olabilirdi.
Fakat şurasıda bir gerçek bu takımda ofansif anlamda yaratıcılık anlamdında bir tane adam var oda yunus.
Eğer ki boş alan bulunursa barışda sanede çok etkili okur.Ama kademeli savunma anlayışı ve kapalı oynarsa rakip bu adamların bize daha çok zararı olabilir.

Ama yunus her türrlü tekniği ve top hakimiyetiyle kapalı savuna açık savunma fark yaratabilecek bir oyuncu.

Saraymış,yunusmuş tercihler bir yere kadar tartışılır.Bizim bu tartışmadan önce saha yerleşimimiz doğru olmalı.Takım savunmasını doğru yapmalıyız.Ne zaman önde basacağız ne zaman geride doğru bir şekilde bekleyeceğiz onu iyi ayarlamamız lazım.Aski takitde sara oynamış yunus oynamış hiçbir anlamı yok.

Tüm planları bozdu son andaki İlkay sakatlığı. Şansımız azalmış olabilir

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muazzam iyi kadro sara güvenilecek adam değil. Hocam şaşırtıyor artık.

Orta saha zayıf artı üstüne de takımı 10 kişi oynatan BAY denilen zat var. İşimiz zor.

Bu insanları cidden anlamıyorum normal kadro İlkay yerine yunus var
Yok eyvah yok şöyle yok böyle
Kimse kusura bakmasın yunus bu takımdaki en değerli hücuma dönük orta saha oyuncusu dur onun yapacaklarını ilkayda barışta sarada yapamaz tek Sane yapabilir

Geri
Üst Alt