GSC Haber Bodø/Glimt Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Tek korkum.abdülün öne cikip geriye gelemeyip Davidsonun tek basina kalmasi olacaktir. Adamlar bu kontralar cok deniyecektir.
Topa hakim olan bir takımmış rakip, işimize yarayabilir.Gerçi biz her türlü geçiş veriyoruz.

Adamcılığın yine ön planda olduğu bir 11 olmuş.. Şimdiki hedef Sara.. O çocuğuda yiyene kadar uğraşacak belli ki ..

Kadro konusunda bile boş yapılmış. Maçı kazanınca da laflarınızı yememek için rakibi boklamak için 40 takla atılacak.

Hocam süpriz sever, Barış sağbek sallai 10 numara yunus sol açık 🤣 ortasaha da dirençli olur bu durumda, nasıl fikir

Yunus' u çok severim ama sonradan girse daha etkili olabilirdi; tam fit görünmüyor bu aralar.

Keske Yunus yerine Sara ile baslasaydi diyorum Okan Hoca ama yanilmisim. Iyiki de Yunus ile baslamis. Sara girdi, cok etkili olamadi. Yunus ikinci golun mimari oldu ve ucuncu golu atti. 60'dan sonra pili bitti ama Sara'dan daha iyi.

Orta saha düsmani Okan ben sana ne diyeyim artik

Ulan 3lü orta sahanin hep olumlu etkisi oldu takima, it gibi mücadele eden takima karsi orta sahayi zayif birakiyorsun

Hem Sara Basak macinda iyi oynamis ve Ilkay da sakatlanmisken kesiyorsun adami

Bu nasil bir takintidir cildiracagim yav
Okan Buruk'tan daha iyi biliyorsun usta bu işi.

Evlat sana dememiş miydim benim mesajları alintiliama diye.. altta aklinca laf sokmaya calisan kız arkadaşını da al yoluna bak.
a ah hiç yakışıyor mu sana. sakince ağla bir köşede önümüzde zorlu maçlar var daha. Sen maç önleri yine gel lafını söyle yahu, istikrarını bozma.

Geri
Üst Alt