bodø/glimt

arenada bizi juveden daha fazla zorlamışlardı hatta bence atleticodan bile daha fazla diyebiliriz tek eksileri ali sami ve stoperleriydi ki golleri de öyle bulduk
böyle hayvani sistem takımları bi de kendi alışık odlukları halı sahada kolay kolay maç kaybetmezler zaten , ama bunlardan topçu falan alınmaz mesala bu kadar iyi bir sistemde hepsi bir dişlinin parçası zira başka yerde yapamıyorlar

Bazı maçlara özel koşu mesafeleri (UEFA maç istatistiklerinden örnekler):
  • Bodø/Glimt vs Sturm Graz (ev): Bodø/Glimt 128.9 km – Sturm Graz 122.7 km
  • Bodø/Glimt vs Tottenham (ev): Bodø/Glimt 131.7 km – Tottenham 122.9 km
  • Bodø/Glimt vs Man City (ev): Bodø/Glimt 129.3 km – Man City 119 km
  • Galatasaray vs Bodø/Glimt (deplasman): Bodø/Glimt 122.1 km – Galatasaray 111.8 km (deplasmanda bile üstün)
buz gibi havada suni çimli ufacık stadyumda rakiplerden ortalama 10 km daha fazla koşuyorlar bu stadyumda bu yamyamlara üstünlük kurmak zor.

Aspmyra.png.jpg

• Galatasaray vs Bodø/Glimt (deplasman): Bodø/Glimt 122.1 km – Galatasaray 111.8 km (deplasmanda bile üstün)
buz gibi havada suni çimli ufacık stadyumda rakiplerden ortalama 10 km daha fazla koşuyorlar bu stadyumda bu yamyamlara üstünlük kurmak zor.

Aspmyra.png.jpg
Buna gerçek değil diyorlar

Bu herifler şampiyonluğu viking e nasıl vermişler lan? Anlamadım veremiyorum... bu arada hiç sevmiyorum şu takımı... ama taktir ediyorum. Ayrıca futbolun artık çalışkanlık ile başarı kazanan bir spor olduğu gerçeğini de ortaya koyuyor bu takım...

bunların antrenman sahası da yokmuş

antrenmanları da stadda yapıyolarmış

keşke elenselerdi. biz eğer liverpoolu elerse bunlar küçük takım diye bodo konuşulacak.

harbiden küçük takımlardan nefret ediyorum sinek gibi midemi bulandırıyorlar

Önceleri hauge nasıl bunlarda oynar diye düşünüyordum yani o fiziksel kalitesi ve tekniğiyle çok iyi yerlerde olacak bir isimdi. Sanırım gelecek sezon büyük paralara satarlar.

Önceleri hauge nasıl bunlarda oynar diye düşünüyordum yani o fiziksel kalitesi ve tekniğiyle çok iyi yerlerde olacak bir isimdi. Sanırım gelecek sezon büyük paralara satarlar.
İtalya ve Almanya'da denedi o şansını ve tutunamadı. Sadece Bodo takımında iş yapıyor.

In 2017, Bodø/Glimt had around 40 employees and a 4.2 million-euro ($5 million) budget. Last year, the club's revenue was 80 million euros ($93 million), boosted by making more than 26 million euros ($30 million) in the Europa League and then earnings from the Champions League.

inanılmaz bir club
olağanüstünün ötesinde bir başarı grafiği

Bunları elemek bize yakışır ama yollarımız farklı. Büyük takımları yenebilirler ama büyük camiamızı nah elerler. Daha önce yendik, bu uğurda karşımıza çıkarlarsa ezer geçeriz. Daha önce yaptığımız gibi.

Aspmyra.png.jpg

Neticeden veri uydurmayı bırakalım derim.

Geri
Üst Alt