Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.981
- 26.206
- 2.598
Nelson yok rahat olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nesi yanlış? Nelson delik bok çuvalı gibi bu ara. Her şampiyonluk katkisi verene torpil geciliyorsa o zaman diğer adamlari da elestirmeyin neden oynuyor diye2 sene bizi şampiyon yapan nelssonu hocanın silmesi bana göre büyük yanlış
Bana göre bizi 2sene şampiyon yapan ve az gol yememizin baş etkeni nelsson ama formsuz ve lige kötü girdi bu doğru çünkü bu adam geç form tutuyor daha doğrusu düzenli oynamazsa saçmalıyor düzenli oynaması şartNesi yanlış? Nelson delik bok çuvalı gibi bu ara. Her şampiyonluk katkisi verene torpil geciliyorsa o zaman diğer adamlari da elestirmeyin neden oynuyor diye
Bodrum macinda oynayamayacak topcuyu sınır dışı edelim. Metehan bu maç oynayamayacaksa hangi mac oynayacak?Bana göre bizi 2sene şampiyon yapan ve az gol yememizin baş etkeni nelsson ama formsuz ve lige kötü girdi bu doğru çünkü bu adam geç form tutuyor daha doğrusu düzenli oynamazsa saçmalıyor düzenli oynaması şart
Mete oynamali ama.boyle bir maçta değil
ayıp kendi topçuna bok çuvalı demek yahuNesi yanlış? Nelson delik bok çuvalı gibi bu ara. Her şampiyonluk katkisi verene torpil geciliyorsa o zaman diğer adamlari da elestirmeyin neden oynuyor diye