Bodrum FK Maçı 11'imiz Belli Oldu!

Metehanın yapacağı bir hataya bakar ondan sonra Nelson dururken metehanla çıkılırmı diye yazanla dolar burası

Nelson ve jelert satılacak herhalde. Hoca hiç düşünmüyor bu oyuncuları

geçen sene bundan kötüydü, bu sene 5-10 dakikalar şansı buldu. Geçen sene Sanchez yokken savunmada ayakta kalan tek adamdı. Bu adam bok çuvalı demek ne kadar doğru?
Gider gitmez ya da form tutar veya tutmaz ama bu adam 2 senelik şampiyonlukta payı var. Hakaret edilmeye en son hak edilenlerden birisi.
Bok çuvalı demedim ki. Delik bok çuvalı gibi dedim. Alttan kaçırıyor manasında. Bok çuvalı desem direk bok çuvalı derim.

Metehan bence dogru tercih. Hadi aslanim göster kendini.

Hoca diyor ki Nelsson da Bardakçı gibi ''kalın'' oyunculardan ve forma girmesi zaman alıyor, oynamaları gerek.

Şimdi Nelsson son maçlarda formsuz tamam da, oynatılmadan nasıl forma girecek peki? Ayrıca bu adam yanlışım yoksa uluslar liginde haftanın 11'indeydi.

nelsson yedek. kaan bek. bay sol bek . jelert yedek

ben anlamıyorum bu işi.

Nellson o kadar da kolay harcanacak bir adam değil yalnız

Adamı oynatmadan sadece daha geriye götürürsün, madem ''size'lı'' oyuncu, oynaması gerek diyorsun, oynatacağın maçlar bunlar.

Gc1MYaTXoAA_Llx.webp

Metehan göster kendini aslan. Şahane bir kadroyla sahadayız. Galatasarayımızı, bizi 3 senedir alıştırdığı galibiyetlerini ve harika futbolunu çok özledik. Sanchezimiz, Jakobsumuz ve İcardimiz hariç tam kadroyuz. Osimhen,Mertens,Sallai, Yunusla skoru alacağız. Haydi Cimbomum 💛❤️

yahu adam 3 aydır sosyal medyasında gsyle ilgili bir kare paylaşmamış, vücut dili zaten kepaze. göze parmak sokar gibi milli takım performansı story atıyor, 2 yıldır aynı terane.

metehan sahaya bıraksa bile hocayı eleştirmeye gerek yok, nelsson bu sezon çıktığı her maçta deli taklidi yapıyor.

Geri
Üst Alt