- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
Abdülkerim Metehan-Kaan4-4-2 çok sacma olur ahbert 3-4-1-2 falandır inş
Sallai-Lucas-Gabri-Barış
Yunus
Dries-Osi
gibi de olabilir bence, maç içerisinde böyle kaymalar görebiliriz 442 - 3-4-1-2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdülkerim Metehan-Kaan4-4-2 çok sacma olur ahbert 3-4-1-2 falandır inş
Bok çuvalı demedim ki. Delik bok çuvalı gibi dedim. Alttan kaçırıyor manasında. Bok çuvalı desem direk bok çuvalı derim.geçen sene bundan kötüydü, bu sene 5-10 dakikalar şansı buldu. Geçen sene Sanchez yokken savunmada ayakta kalan tek adamdı. Bu adam bok çuvalı demek ne kadar doğru?
Gider gitmez ya da form tutar veya tutmaz ama bu adam 2 senelik şampiyonlukta payı var. Hakaret edilmeye en son hak edilenlerden birisi.
nelsson'unNelson ve jelert satılacak herhalde. Hoca hiç düşünmüyor bu oyuncuları
Sen espri yapınca biz :nelsson'un
son'u gelmiş
anladın mı?
Kuzeyli topçu hiçbir şekilde almayacaksın topçu çıkması çok az ihtimalNelson ve jelert satılacak herhalde. Hoca hiç düşünmüyor bu oyuncuları
İyi topçular da bizim ülkeye uygun değiller. Kültürel olarak uyum sağlayamıyorlarKuzeyli topçu hiçbir şekilde almayacaksın topçu çıkması çok az ihtimal
Scout ekibime diyor ki sizin aldıracağınız topçuyanelsson yedek. kaan bek. bay sol bek . jelert yedek
ben anlamıyorum bu işi.
3 gün evvel sırbistana bu statslari yapmis ;
herife havlu rulo kagidi muammelesi yapmak manasiz