boey’i çöp ilan edenlerle kerem’i kötüleyenlerin aynı olması

Sürü psikolojisi
Aralarda güzel yorumlar ,yerinde değerlendirmeler de oluyor forumda sonuçta

valla takımda bence torreira dışında (o da yalnız bıraktığımız için) değişilmez bi adam gelmedi bence. 3 yerliyi içeri atıp kerem'in dışarda kalabileceği de çok farklı varyasyonlar var. bende kerem'den uyuz olmama neden olan yeteneksiz bi adam olmasından ziyade bencil bi topçu olması. attığı jeneriklik goller 1'se kaçırdığı 15 ve o kaçırdığı 15 topun 10'unda en az daha iyi alternatifler varken hep kaleyi zorluyor. zaten arkasındaki bekle arasında dondurmayla külah kadar bi uyum yok ama işin kötüsü yanındaki santraforlarla da pek yok. bayern'i filan izliyosun misal müller-gnabry-musiala filan hangisi kerem'den eksik oyuncu? ama hepsi boş kaleye veya daha uygun pozisyona şut çektirmek için birbirleriyle yarışa giriyorlar. yunus geldi geleli kendi golünden önce arkadaşlarına bişey yaratma derdinde. pva'nın 2 yıllık düşüşü gibi boey'in sene başında sürpriz yumurta gibi çıkmasında yunus'un katkısı da yadsınamaz. ama kerem anca gol attığı günlerde topçu. bunlar santrafor özellikleri, kanat değil, hele bizim gibi yetenek havuzu zaten belli seviyede bi takımda. kerem'in misal bugün gol attı diye okan tarafından övülmesi üzücü bi tık, çünkü benim gözümde kerem'in sorunu hiçbir zaman golleri atması ya da atamaması olmamıştır.
ben senin kadar pozitif değilim yerli konusunda. geçen sene her seviyede oynayıp 60 maça çıkan adamın yerine kazımcan çıksa da olur diyemem yani. tek oluru berkan'ın oynaması kerem'in kesilmesi için o da sergio'nun gösterdiği oyun aklını görünce mümkün değil.

diğer ihtimal de okan işte aksi durumda kazımcan - rashica kanadının şu ankinden iyi olacağını sanmıyorum.

her şey bir yana biz bu konuda bir avuç kendini bilmez hadsizi eleştiriyoruz, ne olursa olsun kimse galatasaray'ın bir değerine mt oyuncusuna küfür, hakaret edemez burada. edenin yeri de burası değil.

Kerem eleştirmişimdir ancak hiç değersizleştirmedim hiç yapıcı olmayan hakaret boyutuna varan laflar da etmedim.

Haddimi aşan bir laf ettiysem ki hatırlamıyorum sanmıyorum da ahmaklık etmişimdir

Boey’e ise En kötü zamanında bile en çok sahip çıkanlardan biriyim ve bununla gurur duyuyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kültürlü olmak yapıcı olmak bir gs lilik duruşudur bence . Ama hakaretvari konuşmayınca fb li diyen bile oldu

Kerem gelip kafamın üstüne sıçsa ses etmem gecen sene kıçımızı net ama çok net bir şekilde kurtaran adamdır... Yaptıkları şampiyonluk degerindedir...

Kerem i oldum olası sevdim çok da korudum. Bu sene bu haftaya kadar da oynadığı oyunu eleştirsem de sevgim bitmedi. Hatta maç öncesinde pva ve Kerem in kesik yemesini beklediğimi de belirttim. Bunun da kendisini toparlaması için olduğunu belirttim.

Boey durumu farklı yalnız. Boey oynamaya bu sezon başlamadan belki 1 hafta önce karar verdi. Geçen sezon da, yaz kampında da gitmek istediği bariz ortadaydı. O yüzden gitmesini çok da istemişimdir. Ancak şu anda hakkını vererek oynadığı için dubois yedekte kalsın boey devam etsin diyorum.

Pva ya gelirsek benim için geçen sezon ki Babel den farkı yok. Şu anki oyunu ve vücut dili bana çok itici geliyor.

bu gibi durumlarda hep ayni yorumu yapmisimdir. eger elestirinin tarzina veya derecesine sinir getirirseniz, 'duzeyli elestiri' gibi bir kaliba sokarsaniz, aptal/cahil adamin elestiri hakkini elinden alirsiniz. elestiri yapan herkes zeki, bilgili, kendini iyi ifade eden kisiler olmak zorunda degil ama herkesin memnuniyetsizligini dile getirme hakki var.

Kerem'in 2 gol atması hiç birşey değiştirmiyor. Bu maç diğer maçlara göre biraz daha iyiydi. Bugünkü performansını bir tık daha ileri taşırsa eyvallah, aksi taktirde Kerem bu seviyenin oyuncusu değil, kendimizi kandırmayalım. Bekleyip görelim.

Boey'i hiç bir zaman kötülemedim. Demek ki genelleme yapmamak gerekiyormuş.

yaptırım yok ama.. adam biliyorum diyebilmek için kötüleyecek oyun ve oyuncular arıyor..

Evet oyuncu kötüyken bakın görün toparlayacak sahip çıkın çok iyi yerlere gelecek diyenleri göremiyoruz forumda

Ben zamanında brumaya sahip çıktım
Sakatlığı hakkında başlık açtım

Marcao kerem olayında marcaoya sahip çıktım

Boey zaten yukarda yazdım

Luyindamaya hala sahip çıkıyorum

Düşene bir tekme vurma çok kolay

Kültürlü olmak yapıcı olmak bir gs lilik duruşudur bence . Ama hakaretvari konuşmayınca fb li diyen bile oldu

Bazen şakasına yapıyoruz onu yeni üyeleri tartmak İçin söylenir yada seyrek yazanlara

Bazıları da sinirini diğer üyelerden çıkartmaya çalışıyor patolojik vakalar onlara cevap vermeye değmez

Boeyi oynatmayan zihniyeti çok eleştirmiştim. Keza Muhammedide oynatmadiklarinda eleştirdim. Bu çocuklarda ışık var, ama keremi her daim mental sıkıntılarından ve takım oyunu oynayamamasindan dolayı hala daha eleştiriyorum. Bugün top kaybi ciddi oranda az yaptı önceki maçlara göre, ama takımdaki oyuncularda ciddi bir bencillik baş gösterdi. Tamam yeni transferler, bazıları onların gölgesinde kalmak istemeyen eski oyuncularımız, ama 4-5 gol fazla atabilecekken bencillikleri sebebiyle çok şey kaybediyoruz. Son 5 haftada bu konuda en üstte Kerem vardı. Bugün aldı verdi, ama attığı 2. gol çok ekstrem olmasına rağmen doğru olan orda şut çekmesi değildi. Boşta iki adam vardı, şut çekti Allah'tan gol oldu. Önceki maçlarda gol olmadı, takım ipten döndü. Bence biraz daha yardımsever olmalı oyuncular.

Kerem’in eleştirilen yanı sadece performansı değil ki. Ki gollerdeki anlık görünmeleri dışında özellikle ilk yarı yine korkunçtu. Oyunu oynamıyor. Arkadaşlarını oynatmak gibi bir derdi yok. Beden dili, el kol hareketleri, takım arkadaşlarına sürekli müdahalesi vs.
Bu çocuğun destek alması şart.

Boeyi oynatmayan zihniyeti çok eleştirmiştim. Keza Muhammedide oynatmadiklarinda eleştirdim. Bu çocuklarda ışık var, ama keremi her daim mental sıkıntılarından ve takım oyunu oynayamamasindan dolayı hala daha eleştiriyorum. Bugün top kaybi ciddi oranda az yaptı önceki maçlara göre, ama takımdaki oyuncularda ciddi bir bencillik baş gösterdi. Tamam yeni transferler, bazıları onların gölgesinde kalmak istemeyen eski oyuncularımız, ama 4-5 gol fazla atabilecekken bencillikleri sebebiyle çok şey kaybediyoruz. Son 5 haftada bu konuda en üstte Kerem vardı. Bugün aldı verdi, ama attığı 2. gol çok ekstrem olmasına rağmen doğru olan orda şut çekmesi değildi. Boşta iki adam vardı, şut çekti Allah'tan gol oldu. Önceki maçlarda gol olmadı, takım ipten döndü. Bence biraz daha yardımsever olmalı oyuncular.

Bence 2. golde doğru yaptı gol pozisyonunda kimse yoktu ceza yayında 3 kişi bekliyordu adamlar pozisyon alamadan kalecinin de iyi yer almadığını görüp doğru bir şut çekti

Bu şutları antremanlarda özel çalışıyor kerem şut çeken oyunculara ihtiyacımız var denemeliler ama doğru yerde elbette

Geri
Üst Alt