- 28 Temmuz 2019
- 46.777
- 47.910
- 3.683
13 !!!!@Emre Artemis var benim bildiğim 14 yaşı yeni bitti onu kastediyor galiba.. @Onur Üründül falan epey kıdemli 16 oldu diye biliyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
13 !!!!@Emre Artemis var benim bildiğim 14 yaşı yeni bitti onu kastediyor galiba.. @Onur Üründül falan epey kıdemli 16 oldu diye biliyorum..
Burada eleştiri yapılmasın denmemiş kiYani sezon başından beri dökülen Kerem’in vasat oyununu eleştirmeyecek miyiz? O zaman Taylan dahil diğerlerinin ne kusuru vardı. Taylan da bir sezon çok iyi top oynadı herkes el üstünde tuttu. Ona da şans vereydik. Gerçek hayat dahil herşey performansa dayalıdır. Performansın yoksa eleştirilmeye açık olman gerekir. O zaman Terim’i neden gönderdik daha başarılısı geldi mi? Geçmiş geçmiş de kaldı performansını sahaya yansıtıyorsan el üstünde tutulursun yansıtamıyorsan eleştiriyi de alırsın.
Bunların böyle konuşanların bir kısmı kuş zatenEleştiriye bak.
Raporlanan :SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül
SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül
Raporlanan :SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül
SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül
Şimdi biz bunlara eleştiri diyeceğiz, sonra da fikir özgürlüğü falan diyeceğiz öyle mi?
Bunu bekliyorsanız yok, böyle bir şey olmayacak aksine bundan sonra daha da katı olmak lazım.