boey’i çöp ilan edenlerle kerem’i kötüleyenlerin aynı olması

Yani sezon başından beri dökülen Kerem’in vasat oyununu eleştirmeyecek miyiz? O zaman Taylan dahil diğerlerinin ne kusuru vardı. Taylan da bir sezon çok iyi top oynadı herkes el üstünde tuttu. Ona da şans vereydik. Gerçek hayat dahil herşey performansa dayalıdır. Performansın yoksa eleştirilmeye açık olman gerekir. O zaman Terim’i neden gönderdik daha başarılısı geldi mi? Geçmiş geçmiş de kaldı performansını sahaya yansıtıyorsan el üstünde tutulursun yansıtamıyorsan eleştiriyi de alırsın.
Burada eleştiri yapılmasın denmemiş ki

Kendi ego ve kişisel tatminini Galatasaray'in hayrinin çok üstünde tutanlar var çünkü...

Eleştiriye bak.

Raporlanan : ⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül ⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Raporlanan : ⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül ⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Şimdi biz bunlara eleştiri diyeceğiz, sonra da fikir özgürlüğü falan diyeceğiz öyle mi?

Bunu bekliyorsanız yok, böyle bir şey olmayacak aksine bundan sonra daha da katı olmak lazım.
Bunların böyle konuşanların bir kısmı kuş zaten :)

Boey aslanim fransa U21 milli takimina cagrilmis.
Cok sevindim adina sonuna kadar haketti.

Boey i hep övdüm Kerem im geçen sene ağzına zıctım

Yanlış önerme

Ha Kerem gör etti beni ayrı mesele
O asi sonradan görme tavırlarına gıcık olmuştum oyunu falan değildi mesele tavırlarıydı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt