boey’i çöp ilan edenlerle kerem’i kötüleyenlerin aynı olması

Senin amacın ne ? Niye adminleri ekliyosun ki görüyolar. Yazdığımda bişey mi var ya sen ne diye bulaştın bana sabah sabah ceza yememe sebep olma bence laf söylersem üzülürsün
Hayır bir öneride bulunuyorsun, görmeyen adminler olur diye mention atıp bilgilenmelerini istiyorum.

Yönetim kadrosu herkesin mesajına tek tek bakıyor mu zannediyorsun? Ya da Özgür Özel'in önerilerini takibe alalım falan mı diyorlar? Önerini kanala sokuyorum ki böyle bir şey varsa ilgilenilsin diye. Ya da bu topic'e yaz görsünler. https://www.gscimbom.com/threads/tebrikler-oneriler-sikayetler.177023/

İyilik de yaramıyor be.

Senin amacın ne ? Niye adminleri ekliyosun ki görüyolar zaten. Hayır mı? Yazdığımda bişey mi var ya sen ne diye bulaştın bana sabah sabah ceza yememe sebep olma bence laf söylersem üzülürsün
Dur bunu yeni gördüm.

"laf söylersem üzülürsün" ne demek? Ne diyeceksin de üzeceksin beni? Merak ediyorum.

Dur bunu yeni gördüm.

"laf söylersem üzülürsün" ne demek? Ne diyeceksin de üzeceksin beni? Merak ediyorum.
İşine bak senin amacın baska boş yapma... Sana tavsiyem dikkat et. Hayatının her alanında böylesindir muhtemelen. Şaka yapıyor gibi bir tarzla yaklaşıp arkadan is çeviren tipleri kimse sevmez.. Senin yapmak istediğin ortada. İki saattir boş mesajlar alintilar yaparak ceza yemem için uğraşıyosun. Bunu neden yaptığında belli değil bir yerlerden yara oluşmuş sanırım. Yemezler cnm hadi işine ..

Son düzenleme:
Gökhan - Özgür durumu aynen böyle şu an

bakalım özgür kendini kurtarabilecek mi :asd:

Ben diyeceğimi dedim ona. Dahada bişey yazmama gerek yok. Herkesin amacı belli. Düzgünce yazarken biri gelip satasiyosa yarasi vardır o yara ile yaşamına devam edebilir benide pek ilgilendirmez. Benim daha fazla zamanım yok zaten. Uzatan kendi ile taritisir benden cevap alamaz. Bu saçmalığı uzatamam

Son düzenleme:
Boş beleş konular açmaya bayılıyorsunuz. BOEY genel anlamda belirli bir standartta oynayan bir adam. KEREM için yapılan genel eleştiriler de yaptığı fazlaca top kayıpları. Ayrıca bok gibi bir sezonda parlayan bir KEREM var. Transferler yapılmasa bu kadar kendine gelip silkelenmezdi. Bu kadar top kaybı yaptığı için iyi bir avrupa kulübüne transfer olamadı.

Boş beleş konular açmaya bayılıyorsunuz. BOEY genel anlamda belirli bir standartta oynayan bir adam. KEREM için yapılan genel eleştiriler de yaptığı fazlaca top kayıpları. Ayrıca bok gibi bir sezonda parlayan bir KEREM var. Transferler yapılmasa bu kadar kendine gelip silkelenmezdi. Bu kadar top kaybı yaptığı için iyi bir avrupa kulübüne transfer olamadı.
Keremin oynadığı takımlar çok düşük profilli takımlar bu sebeple iyi bir futbol eğitimi almış değil.Ama yetenkli bir oyuncumental anlamda sağlıklı kalabilirse her sezon üstüne koyacaktır.Yunusla kıyaslıyorlar ama Yunusun uzun yıllara dayanan üst düzey bir alt yapı eğitimi var ona nazaran.
1662969296080.webp

Madem böyle bir konu var ben de rahatsız olduğum bir hususu belirteyim.. Yapıcı eleştiri deniliyor ya maalesef bu eleştiriler de çöp vs gibi lafların yanında gumburtuye gidiyor..
Mesela birini eleştiriyoruz 3-5 mesaj sonra eleştiren mal oluyor futbol cahili oluyor vs.. Benim kızdığım nokta bu tarz bir yargılama yapılırken ilgili mesajlara yönelik alintilama yapılırsa daha doğru olur bu sefer lafın kime edildiği belli olmuyor normal eleştiri yapan da sanki cer çöp muamelesi yapmış konumuna düşüyor..

İşine bak senin amacın baska boş yapma... Sana tavsiyem dikkat et. Hayatının her alanında böylesindir muhtemelen. Şaka yapıyor gibi bir tarzla yaklaşıp arkadan is çeviren tipleri kimse sevmez.. Senin yapmak istediğin ortada. İki saattir boş mesajlar alintilar yaparak ceza yemem için uğraşıyosun. Bunu neden yaptığında belli değil bir yerlerden yara oluşmuş sanırım. Yemezler cnm hadi işine ..
1- Amacım ne benim?
2- Tavsiyeye ihtiyacım yok. Bak dalgana.
3- Beni tanımadan, yazdığım 1-2 post sonrası hayatım hk. yorum yapman komik :red:
4- Sen kimsin de sana ceza aldırmak için uğraşacağım? Kendini bu kadar önemseme :red:
5- Senin adına bu sabah denk geldim. Daha önce hiç dikkatimi çekmemişsin desem bu üzer mi seni? :red:

Ben diyeceğimi dedim ona. Dahada bişey yazmama gerek yok. Herkesin amacı belli. Düzgünce yazarken biri gelip satasiyosa yarasi vardır o yara ile yaşamına devam edebilir benide pek ilgilendirmez. Benim daha fazla zamanım yok zaten. Uzatan kendi ile taritisir benden cevap alamaz. Bu saçmalığı uzatamam
Hadi be ordan sen de. "Yarası vardır" diyor bir de. Sen kimsin ya?

Önemseme bu kadar kendini. Al benden de sana bir tavsiye :red:

Boey'e çok fena sallamıştım zamanında ama adamın içinden Dani Alves çıktı.

Eğri oturalım doğru konuşalım.

Kerem gerçekten eleştirilerin büyük kısmını hak ediyordu. Özellikle top kaybı konusundaki eleştiriler sonuna kadar haklı.

Kerem’in 5,5 maç yokları oynayıp akabinde 45dk 2 muazzam gol atması diğer 5,5 maçı düzeltmiyor ve eleştirileri genelde hak etti. Başarılı performansını aldığı süreye daha fazla yansıtırsa işte o zaman eleştiriler kesilir.

Boey ise sakatlık sonrası ve Torrent dönemi ortadan kayboldu ve eleştiri aldı. Bu sezon gösterdiği inanılmaz performansı eleştiren var mı?

Tam skor taraftarlarına yönelik başlıklar, 5 hafta Keremin rezil oyununa rağmen gol atsaydı da takım kaybetseydi mutlu mu olacaktınız ?

Kerem ilk 5 hafta kendini göstermek bu takımın yıldızı benim diyebilmek için mücadele etti, topları ezdi ezdi ezdi hata yaptıkça oyundan düştü ve taraftarın da doğal olarak tepkisini çekti. Hoca kanat oynatırken, o kaleyi karşıdan gören bölgelere kendini atıp ikinci forvet yada forvet arkası gibi oynamaya çalışıyordu. Bu durumda sol kanatta oyun kuramıyor rakibi kovalayamıyorduk.

Dün oyun tarzını değiştirip takımı için oynamaya çalışınca sol kanadımız da doğal olarak işlemeye başladı ve daha kolay skor ürettik. Asıl oynaması gereken futbol tarzı bu olmalı.

Bu gün ligde tüm rakiplerimiz paraya kıyıp bol alteranatifli kadrolar kurdular.
Geçen seneyi 13. bitirdik, hakemler her an skor a ve oyunumuza müdahale edebiliyor. Koca Galatasaray ın, birilerinin mental sorunları düzelsin diye bekleyecek lüksü yok, olmamalı. Birilerinin bencilliği yüzünden kaybedilen 1 puan bile sene sonunda şampiyonluğu yada Avrupa biletimizi dolaylı olarak kulübün ekonomik özgürlüğünü etkileyebilir.

Hazır olmayan kenardan izlemeli, hazırsa girip takımı için oynamalı.
Bir Hagi, Melo, Muslera , Okan ..... olursun oynadığın oyun ile kazandırdığın kupalar şampiyonluklar vardır, bu taraftar vefalı olmayı da bilir.

Tam skor taraftarlarına yönelik başlıklar, 5 hafta Keremin rezil oyununa rağmen gol atsaydı da takım kaybetseydi mutlu mu olacaktınız ?

Kerem ilk 5 hafta kendini göstermek bu takımın yıldızı benim diyebilmek için mücadele etti, topları ezdi ezdi ezdi hata yaptıkça oyundan düştü ve taraftarın da doğal olarak tepkisini çekti. Hoca kanat oynatırken, o kaleyi karşıdan gören bölgelere kendini atıp ikinci forvet yada forvet arkası gibi oynamaya çalışıyordu. Bu durumda sol kanatta oyun kuramıyor rakibi kovalayamıyorduk.

Dün oyun tarzını değiştirip takımı için oynamaya çalışınca sol kanadımız da doğal olarak işlemeye başladı ve daha kolay skor ürettik. Asıl oynaması gereken futbol tarzı bu olmalı.

Bu gün ligde tüm rakiplerimiz paraya kıyıp bol alteranatifli kadrolar kurdular.
Geçen seneyi 13. bitirdik, hakemler her an skor a ve oyunumuza müdahale edebiliyor. Koca Galatasaray ın, birilerinin mental sorunları düzelsin diye bekleyecek lüksü yok, olmamalı. Birilerinin bencilliği yüzünden kaybedilen 1 puan bile sene sonunda şampiyonluğu yada Avrupa biletimizi dolaylı olarak kulübün ekonomik özgürlüğünü etkileyebilir.

Hazır olmayan kenardan izlemeli, hazırsa girip takımı için oynamalı.
Bir Hagi, Melo, Muslera , Okan ..... olursun oynadığın oyun ile kazandırdığın kupalar şampiyonluklar vardır, bu taraftar vefalı olmayı da bilir.
ok

Eleştirmek ile linç etmek arasında çok fark var. Bizim yaptığımız linç. Seferovice de aynısı yapıldı 2 maçta. Düzelecek abi o da düzelecek gomis nasıl düzeldiyse ona da zaman vereceğiz. Kerem de boey de yükseltecek performansını.

Geri
Üst Alt