boey’i çöp ilan edenlerle kerem’i kötüleyenlerin aynı olması

Pva bu maç iyiydi yahu
İlk yarı birkaç dikkatimi çeken hatası olmuştu, süt çekeceğim diye sağ kanada yanlışlıkla gönderdiği top ise çıldırttı.

Bazı topçular vardır, ayağına top geldiği anda acaba nerede hata yapacak diye bakmaya başlarsın. Bu psikoloji doğru olmasa da seni sardı mı içinden çıkması kolay değil.

Ancak bir gerçek var ki beslemekten ziyade beslenmeyi bekleyen, oyun karakteri olarak sürekli içe kat eden, sürekli gol atma gayretinde olup kendisini takımı lideri ve superstarı gibi gören bir Kerem oldukça pva 30 değil 60 metrenin defansif sorumluluğunu alacak. Bu ise 2 yıl önce ortasahaya devşirilme isteği haberlere çıkan pva için belli ki uygun değil.

İkinci yarı daha olumluydu ama pva olunca bundan fazlasını umuyordu insan, hayal kırıklığımı engelleyemiyorum.

İlk yarı birkaç dikkatimi çeken hatası olmuştu, süt çekeceğim diye sağ kanada yanlışlıkla gönderdiği top ise çıldırttı.

Bazı topçular vardır, ayağına top geldiği anda acaba nerede hata yapacak diye bakmaya başlarsın. Bu psikoloji doğru olmasa da seni sardı mı içinden çıkması kolay değil.

Ancak bir gerçek var ki beslemekten ziyade beslenmeyi bekleyen, oyun karakteri olarak sürekli içe kat eden, sürekli gol atma gayretinde olup kendisini takımı lideri ve superstarı gibi gören bir Kerem oldukça pva 30 değil 60 metrenin defansif sorumluluğunu alacak. Bu ise 2 yıl önce ortasahaya devşirilme isteği haberlere çıkan pva için belli ki uygun değil.

İkinci yarı daha olumluydu ama pva olunca bundan fazlasını umuyordu insan, hayal kırıklığımı engelleyemiyorum.
Uzunca bir perspektifden bakarsak baya eksik görülür,bu normal ,oyuncuları tek tek 90 dk irdelemek bence bütüne de yanlış bakmak olur.Evet hepimizde var taraftar olarak hata sayımı yapmak ama futbol bu değil ,olması gereken bireysel yeteneği övüp takım oyununa bakmak olmalı .Çünkü irdelendikçe sürekli hata bulunur her oyuncuda,her yönde paradox var oraya verse ,burada ger çekse,pas verse ,şut çekse ,yapılmayan her olay bir paradoks neticede.

Ben bu sebeble takım oyununda bizim bek ve kanatların uyumsuz olduğunu düşünüyorum ,bence pva yunusla daha uyuşur ama mümkün değil
Boey yunusa da bindiriyor mesela ,modern kavram işin içine girince mantıklı dursada ,Yunusun içe kat edişleri modern değil bu kez de

Sorun tek tekden ziyade kanat ve bek uyumumuz iyi değil -şahsi görüşüm-

Not;Benim futbol anlayışımda bek içe kanat dışa açılıyor

#22 Berkan Kutlu #22 Berkan Kutlu

Raporlanan : ⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül ⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Raporlanan : ⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül ⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Bu en basit versiyonu. Bu mesajlar eleştiri değil, nefret, hiddet içeriyor. Okurken bile tiksintiyi hissediyorsun.

Daha beterleri de var da işte. Bu üslup ve yaklaşıma burada yer yok, gidin twitterda arkadaş arasında isterseniz sabah akşam küfredin ama bundan sonra bu forumda yeriniz olmayacak.

#22 Berkan Kutlu #22 Berkan Kutlu

Bu en basit versiyonu. Bu mesaj eleştiri değil, nefret, hiddet içeriyor. Okurken bile tiksintiyi hissediyorsun.

Daha beterleri de var da işte. Bu üslup ve yaklaşıma burada yer yok, gidin twitterda arkadaş arasında isterseniz sabah akşam küfredin ama bundan sonra bu forumda yeriniz olmayacak.
Bu mesaj tamamen empati yoksunluğu ki kendi hayatlarında birisi bunlara bu şekilde laf etse yerin dibine batar bir daha da çıkamazlar. Eleştiri ayrı hakaret ayrı. Öncelikle herkesin bu hayatta nerede olduğuna ne şrılar elde ettiğine bakması gerekir. Bazen ben de bu tür yazıları okuduğumda sen kimsin ki kimi eleştiriyorsun demek geliyor içimden. Onu da ben kimim ki böyle bir cevap vereceğim diyorum ve başlamadan bitiriyorum.

Eleştiriye bak.

Şimdi biz bunlara eleştiri diyeceğiz, sonra da fikir özgürlüğü falan diyeceğiz öyle mi?

Bunu bekliyorsanız yok, böyle bir şey olmayacak aksine bundan sonra daha da katı olmak lazım.

aninda 3-4 hafta ban

ancak boyle akillanirlar yada Futbolun F sinden anlamiyor oda olabilir

Eleştiriye bak.

Şimdi biz bunlara eleştiri diyeceğiz, sonra da fikir özgürlüğü falan diyeceğiz öyle mi?

Bunu bekliyorsanız yok, böyle bir şey olmayacak aksine bundan sonra daha da katı olmak lazım.
Hakem geçen hafta Okan hocayı nasıl kurtarmış onu anlamadım :asd:

Eleştiriye bak.

Gönder bunu kodese aklı başına gelsin. Muhtemelen kuş zaten bu.

Her fikre/düşünceye saygılıyım ama böyle kötü düşünce altyapılı düşüncelere nefretim var!

Eleştiriye bak.

Bu adamın hala forumda olması da ayrı bir skandal.

Bak neler neler demiş.

Oliviera kendini yere atıyor, Torreira geldiğinden beri bir numaranı göremedik dedik diye maç konusuna yorum atma yetkimi kaldırmış. Sebep? Hangisi hatalı yorum?
Siz ne isterseniz onu mu yazıcaz hakaret yok bir şey yok kimsiniz siz :)
Alayınızı susturur böyle, aferin koçum.
Hangi 15 yaşındaki mod maç konusuna mesaj yazmamı engelledi?
İşinize gelmeyen yorumların karşılığı olarak konulara yorum atmamı engelleyecekseniz direkt hesabımı kapatın altı üstü bir forum. Sizin keyfinize göre mi yorum yapacağız burda. Hakaret yok bir şey yok kendi egonuzu mu tatmin ediyorsunuz 15-18 yaş aralığı modlar mı bu engelleri koyuyor kendinize gelin, nesiniz yani.

Hakem geçen hafta Okan hocayı nasıl kurtarmış onu anlamadım :asd:

Kerem oyunumuzu bozuyordu direk keremi atsa şike olduğu anlasilacakti.. hakem Abdulkerimi attı ki Okan hoca keremi çıkarıp sola mertensi kaydırip emini oyuna soksun..Bu şekilde futbolumuz düzeldi maçı aldık..

evet arkadaşlar kereme ateş püskürenlerden biri olduğumu itiraf etmeliyim.

kendisine goller için teşekkür ediyorum fakat görüşüm sabit. profil olarak gs topçusu olduğunu düşünmüyorum. umarım beni morartmaya devam eder.

Kerem konusunda çoğu kişinin illa ki eleştirisi ya da söylemleri olmuştur kimi daha sabırlı kimi daha sabırsız davranmıştır ama transfer dönemi bitmeden 2 kanat oyuncusunun gelip rekabete girmesi gerektiğini de bir çok insan söylüyordu hatta Okan hocada bu rekabete değinmişti. Keremin attığı 1. golden sonra yüz ifadesinde direk rahatlamış bir görüntüsü vardı ki o da 2. golünü getirdi özgüvenini kazandı. Her futbolcunun iniş çıkışı olur bu sadece Kerem için söylenenler değil Oliveira içinde ağır söylemler vardı bu takımda 11 oyuncusu olamaz dahi deniyordu. Erden Timur'un Avusturya kampındaki açıklamalarından sonra bile ağır söylemler vardı.

Maçtan maça havası değişen bir ülkede yaşıyoruz 1 maçla kral ilan edip 1 maçla diplere indiriliyor sadece bizim takım için değil diğer takımlar içinde böyle Nuri hoca konusunda 3 hafta önce başka şeyler söylenirken bugün 3 mağlubiyet üst üstte alınca farklı şeyler söyleniyor ya da medyada uçuyor kaçıyor denilen fener Konyaspor maçından sonra farklı şeyler söyleniyor. Daha 2 hafta önce beşiktaş şampiyonluğu şubatta kutlar diyen medya bugün gelinen noktada Galatasaray favori diyor.

Son olarak şunu söylemek istiyorum bence duygusal olarak anlık yazılan şeylerde var ama bir insan sürekli o kişi hakkında farklı günlerde ya da iyi gününden sonrada olumsuz yorumlar yapmaya devam ediyorsa art niyet aranır diğer türlü çok ağır konuşmadan doğru zamanda yapılan eleştirilerin normal olduğunu düşünüyorum.

Eleştiri, hakaret ve iftira farklı kavramlardır. Futboldan falan öte bunu anlatmak lazım sanırım. Önceden maç bitimlerinde gelip her futbolcunun başlığına kafamda aldığım notları yazardım, olumlu-olumsuz. Elimde varsa bir iki tane de data paylaşırdım. Şu an puan kaybı yaşanan maçlardan sonra özellikle 1-2 gün hiç girmiyorum başlıklara, herkese sövülüyor çünkü. Sövmeyenler de allah belanı versin, çöp vs minvalinde yorumlar attıkları için paylaşım yapılacak, tartışılacak bir durum da olmuyor zaten genelde. Bunların bir seviye ilerisi instagramda futbolcunun karısına falan küfreden tipler işte.

Bir de sağda solda duyduğu, twittırda okuduğu her şeyi, araştırıp etmeden, gerçekmiş gibi buraya taşıyan bir tayfa var. Bunlar da iftira ve yalana ortak oluyorlar sadece hedeflerindeki kişiye saldırabilmek adına. Paylaşılan içeriğin doğru olup olmaması önemli değil, amaca hizmet etmesi yeterli. Ki bu da ülkenin genel bir problemi herhalde

Ben dahil hepimiz zamanla yozlaştık leşsiz,çöpsüz,rezilsiz msj yazmaz hale geldik ve bunları çok kolay yazabiliyoruz

Eskiden bunlara yer yoktu burada şak mycyi yiyodun seviyeyi düşürdüğün için

Şimdi ise düşen seviye hepimize ne yazıkki tesir etti ve burası twitter çöplüğü gibi bişey oldu çünkü hepimiz her boku biliyoruz ve cümlelerimizi sakınmıyoruz

E insanlarada kızamıyorum ülke berbat halde milletin herşeye karşı sabrını bitirdiler,psikoloji bırakmadılar,sinir stres yüklediler onlarda deşarj olacak mecra arıyo bu sebeple ortaya sürekli eleştiri,kavga,küfür,olumsuzluk çıkıyo haliyle

Avrupada genelde futbol spor iken bizde kinimizi kustuğumuz alan haline geldi,belçikalı maçı adrenalin yaşayıp temiz hava almak için bira içmek için izlerken bizimkisi sövüp rahatlamak için izliyo

Sosyolojimiz psikolojimizi,psikolojimizde hayatımızı etkiliyo, forum olarak baktığımızda yazdıklarımızı etkiliyo

Nasıl toparlarız,bu kısır döngüden nasıl çıkarız bilmiyorum ama inşallah çıkabiliriz

Geri
Üst Alt