Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.672
- 20.237
- 2.193
Puuuuh senin suratina osurayim renktas
Umarım yumurta yedikten sonra gerçekleşir bu eylem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puuuuh senin suratina osurayim renktas
İlginç adres istiyorsun veriyoruz ama her ne hikmet ise şimdi sen adres veriyorsun. Şerefsiz falan bunları geçeceksin, başkasının lafı ile şerefsiz olmam, kimin ne olduğunu yüce Rabbim bilir.Ugur mumcudayim belediyenin yani gelmezsen serefsizsin
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eğer bunun arkasından Recep çıkarsa bu sefer pmden yazma ile kurtulamaz yalnız
eğer bunun arkasından Recep çıkarsa bu sefer pmden yazma ile kurtulamaz yalnız
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Recepi mi tehdit ediyorsun beni mi
-Tapatalk-
La seni niye tehdit edeyim. Recebi de tehdit etmiyorum sadece arkasından çıkarsa benden kurtulamaz sucuk ile boğarım onu.Recepi mi tehdit ediyorsun beni mi
-Tapatalk-
Simdi gelme okuldayim sonra bi kahvemi icersingeliyorum ama sana pıçak atmam ayıp olur
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sen Recep isen Emrah kim ?
Sen Emrah isen Recep kim ?
Her ikisi de değilsen ben kimim ?
Ben benim sen kimsin
-Tapatalk-
La seni niye tehdit edeyim. Recebi de tehdit etmiyorum sadece arkasından çıkarsa benden kurtulamaz sucuk ile boğarım onu.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Harbi lan ben kimdim şimdi ? İp adresimden kontrol etsene.
Hayir oyle bir amacim yok yine okudugunu carpitiyorsun bagnaz dusuncelerin nedeniyle.Ulan öküz davranışların empati kelimesinin tam tersi sen hangi kafa ile beyinden okuduğunu anlamaktan bahsediyorsun.
Sen, senin kafandan olmayanları direk dinsiz diye lanse ediyorsun sonra empati ha, ulan buna iki yaşında ki çocuk bile gülmez.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
bu mesaj sana değildi ki, benim şiddet ile kolay kolay işim olmaz, bugüne kadar herkes ile tartışma ne kadar şiddetli olursa olsun konuşarak anlaşabildim.Simdi gelme okuldayim sonra bi kahvemi icersin
@emrah
sana dior
bu mesaj sana değildi ki, benim şiddet ile kolay kolay işim olmaz, bugüne kadar herkes ile tartışma ne kadar şiddetli olursa olsun konuşarak anlaşabildim.
Ha tabi bazen sabaha kadar anlatsan da anlamayan oluyor onlara da gereken cevabı verip Allaha havale ediyorum.
Ha senin gibi biri sokakta karşıma dikilir herhangi bişeyime karışır o başka
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Benim için hiç bir gerçek apaçık ortada değil, Türkiye'de üniversite okumadığım için bir yorum yapamam.Hayir oyle bir amacim yok yine okudugunu carpitiyorsun bagnaz dusuncelerin nedeniyle.
Diyorum ki universiteler insanlari dinsizlige yonlendiriyor.
Ki bunu reddedemezsin. Gercekler apacik ortada. Senin dusuncelerinin sebeplerini anlayabiliyorum, benim gibi birine emoatiden anlamiyorsun demen gulunc. Bilen bilir..