Boğaziçi Üniversitesi'nde Öğrenciler Konuşma Yapan Rektörü Protesto Etti

Ugur mumcudayim belediyenin yani gelmezsen serefsizsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlginç adres istiyorsun veriyoruz ama her ne hikmet ise şimdi sen adres veriyorsun. Şerefsiz falan bunları geçeceksin, başkasının lafı ile şerefsiz olmam, kimin ne olduğunu yüce Rabbim bilir.

Adres istedin verdik, dediğim adrese gelince durağın hemen yanında altında büfe olan bir bina var iftar sonrası evden oraya inerim buyur gel bakalım nasıl oluyormuş bir konuşalım.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bu kişi troll mü değilmi şimdi? Recep mi değilmi? Receeeeep sez versene.

Ulan öküz davranışların empati kelimesinin tam tersi sen hangi kafa ile beyinden okuduğunu anlamaktan bahsediyorsun.

Sen, senin kafandan olmayanları direk dinsiz diye lanse ediyorsun sonra empati ha, ulan buna iki yaşında ki çocuk bile gülmez.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Hayir oyle bir amacim yok yine okudugunu carpitiyorsun bagnaz dusuncelerin nedeniyle.

Diyorum ki universiteler insanlari dinsizlige yonlendiriyor.

Ki bunu reddedemezsin. Gercekler apacik ortada. Senin dusuncelerinin sebeplerini anlayabiliyorum, benim gibi birine emoatiden anlamiyorsun demen gulunc. Bilen bilir..

Simdi gelme okuldayim sonra bi kahvemi icersin

bu mesaj sana değildi ki, benim şiddet ile kolay kolay işim olmaz, bugüne kadar herkes ile tartışma ne kadar şiddetli olursa olsun konuşarak anlaşabildim.

Ha tabi bazen sabaha kadar anlatsan da anlamayan oluyor onlara da gereken cevabı verip Allaha havale ediyorum.

Ha senin gibi biri sokakta karşıma dikilir herhangi bişeyime karışır o başka

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Söylersem ayıp olur

-Tapatalk-

7c38f2e85896acba19ab7a90968eba10.png

bu mesaj sana değildi ki, benim şiddet ile kolay kolay işim olmaz, bugüne kadar herkes ile tartışma ne kadar şiddetli olursa olsun konuşarak anlaşabildim.

Ha tabi bazen sabaha kadar anlatsan da anlamayan oluyor onlara da gereken cevabı verip Allaha havale ediyorum.

Ha senin gibi biri sokakta karşıma dikilir herhangi bişeyime karışır o başka

Bu Ateş üfleyerek sönmez

şiddeti çözüm yolu olarak görmemene sevindim

Hayir oyle bir amacim yok yine okudugunu carpitiyorsun bagnaz dusuncelerin nedeniyle.

Diyorum ki universiteler insanlari dinsizlige yonlendiriyor.

Ki bunu reddedemezsin. Gercekler apacik ortada. Senin dusuncelerinin sebeplerini anlayabiliyorum, benim gibi birine emoatiden anlamiyorsun demen gulunc. Bilen bilir..

Benim için hiç bir gerçek apaçık ortada değil, Türkiye'de üniversite okumadığım için bir yorum yapamam.

Ancak sen yorumu geçtim düpedüz hüküm veriyorsun, üniversiteler insanların dinsizliğe yöneltiyor, bunu yazıp, arkasından birde senin düşüncende olan birine beraber bunları alt edeceğiz dersen empatiden falan bahsetmeysceksin.

Din bir inançtır, kimseye dayatılamaz, herkes istediğine inanıp istediği gibi yaşayabilir buna kimse karışamaz. Işte bunu anlayabilmek, kendini o insanın yerine koyabilmek empatidir.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Geri
Üst Alt