Bogdan Stancu Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bogdan Stancu Galatasaray'da

Renktaşlar ntvspor linki bilen varsa atabilir mi?

Kendisini Romanyadan takip eden bir arkadaş bugün foruma üye oldu. Bize Bogdan hakkında detay bilgi verebilir.

Değil mi Adrian?

- - -

Someone from Romania has become a membership of GSCimbom forum today, he may give us some further informations about Bogdan.

Won't you Adrian?

Senin arkadasin mi aga?

Adrian dayı aydınlat bizi :D

Stancudan en az iliç kadar katkı bekliyorum.

ntv spor açın, başkan konuşmaya başlıyor... hayırlısı. 1 transferde kendsi duyururmuş yuhhh derimmm :)

Arkadaşlar cidden bir kişi şu adamı analiz edebilir mi ? Gerçekten izleyen birisi anlatsında kafamızda birşeyler şekillensin.Videolara bakınca düz bir oyuncu gibi görünüyor.Çalım desen tırt , top sürme desen pırt , ara koşuları felan desen zırt . Adriannnnnnnn tell meeee , Adriannnnnnnnn

Arkadaşlar cidden bir kişi şu adamı analiz edebilir mi ? Gerçekten izleyen birisi anlatsında kafamızda birşeyler şekillensin.Videolara bakınca düz bir oyuncu gibi görünüyor.Çalım desen tırt , top sürme desen pırt , ara koşuları felan desen zırt . Adriannnnnnnn tell meeee , Adriannnnnnnnn
Adam bildiğin golcü,çalım malım bekleme,uzaktan çakar,karşı karşıya kaçırmaz.Tipik golcü.

izledin mi dün ben her özelliğini anlattım transfer nöbetinde iyi bir oyuncu azcık sabredin ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt