Bogdan Stancu Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bogdan Stancu Galatasaray'da

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Galatasaray'da sıcak saatler...(Adnan Polat'ın yapacağı toplantı)

sanırım Adnan Polat ın konuşmalarıyla ilgili olarak sıcak gelişmeler yaşanacak diyor.

Saat 15:00 te polat istifa eder olağanüstü genel kurulla yeni yönetim gelir onlarda misiyi affeder hagi bunu kabullenemez ve istifa eder yeni yönetim terimi getirir nasıl senaryo

kötü bir seneryo olan takıma ve galatasaray taraftarına olur. bu sene en iyi yerde bitirip gelecek sezon için genel kurul sonrası ne çıkıyosa o yapılmalı. herşey istediğimiz gibi olsaydı futbol olmazdı :)

3 te basin toplantisi var adnan polat in.bakalim neler olacak.

Romanya futbolunu kücümsemeyin bence. Her zaman dünyaca ünlü futbolcu cikarmasini bildiler. Sayi olarak belki cok fazla degil ama, yildiz olarak tanimlanan futbolculari her zaman hakkini vermistir. Stancu da bunlardan birisi olur umarim.

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Galatasaray'da sıcak saatler...(Adnan Polat'ın yapacağı toplantı)

sanırım Adnan Polat ın konuşmalarıyla ilgili olarak sıcak gelişmeler yaşanacak diyor.

Baştan böyle yazsana , heyecanlandırıyorsun milleti :D

kötü bir seneryo olan takıma ve galatasaray taraftarına olur. bu sene en iyi yerde bitirip gelecek sezon için genel kurul sonrası ne çıkıyosa o yapılmalı. herşey istediğimiz gibi olsaydı futbol olmazdı :)

olan takıma ve galatasaray taraftarına olur demişsinde 5 yıldır şampiyonlar ligine gidemedik ligde 3.lük 4.lük ve bu seneki yerimiz 1 sene daha beklemeye razıyım galatasaray şampiyonlar ligine ve ligde şampiyonlar ligine oynayabilmesini sağlayacak yönetim ve teknik direktör gelirse hagi falan hikaye idareten duruyor hagi o koltukta

bu adamlar başka bir adam almaz bnce

1.1m/1.2m/1.25om euro garanti + maç başı 10.000 euro yani yıllık net kazanç 1.6-1.7m euro. Yuh Bukreş'ten 150 bin euro kazanan adama 11 katını vermek için mi bu kadar beklediniz, pazarlık yaptınız.

o paranın yarısı başka ceplere girecek...

terim falan hikaye rafael benitez şahane

mourinho nun ayrilma olasiligi var sezon sonu...baya sorunlar yasiyormus madrid'de, son olarak yönetim almeida'yi almadi...büyük ihtimal de bu yüzden almeida bjk ya gelmiyorum demisti ve aradan real cekilince mecbur kaldi ...

ayirca mourinho sürekli yeni hedefler arayan bir isim...ingilterede, italyada, portekizde bütün kupalari kaldirdi...umarim ispanyada da sampiyon olur...ve teklif götürmekte denemekte fayda var bence...hayal mayal demeyin...ilk önce hayal kurmak lazim...bundan 20 sene önce kim düsünürdü gs nin bir gün avrupa kupasini kazanabilecegini ???

mourinho nun ayrilma olasiligi var seneye...baya sorunlar yasiyormus madrid'de, son olarak yönetim almeida'yi almadi...büyük ihtimal de bu yüzden almeida bjk ya gelmiyorum demisti ve aradan real cekilince mecbur kaldi ...

ayirca mourinho sürekli yeni hedefler arayan bir isim...ingilterede, italyada, portekizde bütün kupalari kaldirdi...umarim ispanyada da sampiyon olur...ve teklif götürmekte denemekte fayda var bence...hayal mayal demeyin...ilk önce hayal kurmak lazim...bundan 20 sene önce kim düsünürdü gs nin bir gün avrupa kupasini kazanabilecegini ???

Sultan Süleymancı seni :)

olan takıma ve galatasaray taraftarına olur demişsinde 5 yıldır şampiyonlar ligine gidemedik ligde 3.lük 4.lük ve bu seneki yerimiz 1 sene daha beklemeye razıyım galatasaray şampiyonlar ligine ve ligde şampiyonlar ligine oynayabilmesini sağlayacak yönetim ve teknik direktör gelirse hagi falan hikaye idareten duruyor hagi o koltukta

ben zaten yönerimi başarılı bulmadım. genel kurula gidilecek zaten şimdi değiştirmek faydası yok. galatasray divan üyeleri zaten uyuyor yeni uyandılar stat bitince bizde bulmusuz hemen atlayalım başkanlık için demişlerdir. şimdi değiseck yönetim belirsizlik ve maddi sıkıntıdan başka bişey getirmez. sezon sonu hayırlısı

Kendisini Romanyadan takip eden bir arkadaş bugün foruma üye oldu. Bize Bogdan hakkında detay bilgi verebilir.

Değil mi Adrian?

- - -

Someone from Romania has become a membership of GSCimbom forum today, he may give us some further informations about Bogdan.

Won't you Adrian?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt