- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Cevap: Bogdan Stancu Galatasaray'da
Tamam.
evet yeni yazmış.
Tamam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet yeni yazmış.
evet yeni yazmış.
Saat 15:00 te polat istifa eder olağanüstü genel kurulla yeni yönetim gelir onlarda misiyi affeder hagi bunu kabullenemez ve istifa eder yeni yönetim terimi getirir nasıl senaryo
Saat 15:00 te polat istifa eder olağanüstü genel kurulla yeni yönetim gelir onlarda misiyi affeder hagi bunu kabullenemez ve istifa eder yeni yönetim terimi getirir nasıl senaryo
ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
Galatasaray'da sıcak saatler...(Adnan Polat'ın yapacağı toplantı)
sanırım Adnan Polat ın konuşmalarıyla ilgili olarak sıcak gelişmeler yaşanacak diyor.
kötü bir seneryo olan takıma ve galatasaray taraftarına olur. bu sene en iyi yerde bitirip gelecek sezon için genel kurul sonrası ne çıkıyosa o yapılmalı. herşey istediğimiz gibi olsaydı futbol olmazdı![]()
1.1m/1.2m/1.25om euro garanti + maç başı 10.000 euro yani yıllık net kazanç 1.6-1.7m euro. Yuh Bukreş'ten 150 bin euro kazanan adama 11 katını vermek için mi bu kadar beklediniz, pazarlık yaptınız.
terim falan hikaye rafael benitez şahane
bu adamlar başka bir adam almaz bnce
mourinho nun ayrilma olasiligi var seneye...baya sorunlar yasiyormus madrid'de, son olarak yönetim almeida'yi almadi...büyük ihtimal de bu yüzden almeida bjk ya gelmiyorum demisti ve aradan real cekilince mecbur kaldi ...
ayirca mourinho sürekli yeni hedefler arayan bir isim...ingilterede, italyada, portekizde bütün kupalari kaldirdi...umarim ispanyada da sampiyon olur...ve teklif götürmekte denemekte fayda var bence...hayal mayal demeyin...ilk önce hayal kurmak lazim...bundan 20 sene önce kim düsünürdü gs nin bir gün avrupa kupasini kazanabilecegini ???
olan takıma ve galatasaray taraftarına olur demişsinde 5 yıldır şampiyonlar ligine gidemedik ligde 3.lük 4.lük ve bu seneki yerimiz 1 sene daha beklemeye razıyım galatasaray şampiyonlar ligine ve ligde şampiyonlar ligine oynayabilmesini sağlayacak yönetim ve teknik direktör gelirse hagi falan hikaye idareten duruyor hagi o koltukta
Sultan Süleymancı seni![]()
Volkan ve Sezer yolda![]()